مدل مادربردت چی بود:؟نقل قول:
کلأ برای رسیدن به فرکانس های بالاتر با پردازنده های اتلون باید از مادربرد های بسیار نیرومند مثل crosshair استفاده کرد و شما با همین حد اورکلاک هم کار بزرگی کردید.
Printable View
مدل مادربردت چی بود:؟نقل قول:
کلأ برای رسیدن به فرکانس های بالاتر با پردازنده های اتلون باید از مادربرد های بسیار نیرومند مثل crosshair استفاده کرد و شما با همین حد اورکلاک هم کار بزرگی کردید.
مادربرد من Asus A8N5X با چیپ Nforce 4 هست میدونم زیاده از حد دارم از مادربرد اور میخوام اما میخوام بدونم بازم جا داره یا نه :27::21:نقل قول:
فکر نکنم. بیشتر بتونی. مگه این که یکی از پردازنده های سری blackedition رو بگیری و با سیستم مالتی پیر باز اورکلاک کنی.نقل قول:
با توجه به دمای پل شمالی و ولتاژ هسته ، اورکلاک بیشتر صلاح نیست.
من میخوام یه بازی ای بنام Ghost Recon: Advanced Warfighter رو روی کامپیوترم اجرا کنم.
حالت عادی اجرا میشه و فقط بازی یکم کند و فریم فریم میاد.
میخواستم بدونم میتونم با اورکلاک راحت بازی کنم؟
چه قطعاتی رو باید اور کلاک کنم و آیا به خطرش میرزه؟
کامپوترم نباید آسیب ببینه.
متشکرم
سلام.نقل قول:
مشخصات سیستم و مانیتورت چیه؟
در ضمن اگه قرار باشه که یه سیستم آسیب برسه که اصلأ اورکلاک فایده نداره.
خدمت شما:
Monitor: LG FLATRON L1520B LCD
-----------------------------------------
Graphic: NVIDIA
Chip Type: GeForce 6200 LE
DAC Type: Integrated RAMDAC
Memory Size: 128 MB
Adapter String: GeForce 6200 LE
Bios Version 5.44.02.45.83
-----------------------------------------------
3.00 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache
Cpu & Ram: Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
3.01 GHz, 1.00 GB of RAM (2x512)
HDD: 80GB MAXTOR (Maxtor 6V080E0) + 160GB EXTERNAL
MainBoard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G-RH
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: Award Software International, Inc. F3 04/03/2006
Windows XP Professional Service Pack 2 (build 2600)
چیزی رو جا انداختم؟
نه. همه چیز رو گفتی.نقل قول:
متأسفانه کارت گرافیک شما خیلی قدیمی شده و برای بازی های جدید اصلأ مناسب نیست. و با اورکلاک هم نمی شه که کاراییش رو خیلی بالا برد بهتره که عوض بشه.
البته می تونی اورکلاک بکنی ، ولی چون کارت گرافیک خیلی ضغیف هست ، افزایش کارایی در بازی ها اصلأ محسوس نیست.
خوشبختانه مادربرد شما ، درگاه pci_e داره و شما می تونید یک کارت گرافیک جدید و به روز بخرید و مشکلتون رو کلأ حل کنید.
البته چون شما از مانیتور فلترون استفاده می کنید ، با یک کارت ارزان قیمت هم کارتون راه می افته. مثلأ می تونید کارت گرافیک geforce 8600 85t , 9600gso 140t , geforce 9500 بگیرید . البته من پیشنهاد می کنم که 9600 رو بگیرید تا مدت ها براتون مشکل ایجاد نمی کنه. البته هر کدوم از این کارت ها رو که می گیرید ، حتمأ دقت کنید که حافظشون ddr3 باشه.
می خوای پردازنده رو اورکلاک کنی؟
حالا من بخوام یه گرافیکی بگیرم که قیمتش پایین باشه و فقط کار همین بازی رو راه بندازه، چی بگیرم؟ آخه سیستم مال خودم نیست و هرچی پول بالاش بدم، میره هوا. پس نمیخوام زیاد خرجش کنم. یه مدلی رو پیشنهاد کنید که هم با سیستم بسازه و هم ارزون باشه و بازیهایی مثل Assassins رو روی Low Quality اجرا کنه.
اورکلاک کردن پردازنده رو چه چیزایی تاثیر میزاره؟
متشکرم
کلأ اورکلاک پردازنده ، کارایی کلی سیستم رو بالا می بره و در تمام فعالیت ها سرعت بالاتر می ره. البته من به 2 دلیل پیشنهاد می کنم که این کار رو انجام ندین:نقل قول:
1_سیستم مال شما نیست و اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد ، شما مسول هستید.
2_کلأ در پردازنده های پنتیوم 4 ، افزایش فرکانس ، کارایی رو زیاد بالا نمی بره و کلأ برای اورکلاک مناسب نیستند.
در ضمن بهترین انتخاب برای این وضعیت شما ، خرید یک کارت دسته دوم مطمئن هست. مثلأ شما می تونید یک 8600 دست دوم رو با 55-60 تومان بخرید.
اگر هم که می خواین کمتر هزینه کنید ، یک کارت 7600 gs دست دوم بگیرید.
کارت هایی مثل 8500 و 8400 به درد بازی نمی خورند. البته شما برای خرید کارت گرافیک ، بهتره که به بخش مخصوصش در این فروم مراجعه کنید.
شرمنده که فقط اخبار ناراحت کننده برای شما داشتم.
مادربرد من سوکت 939 هست آیا برای این سوکت هم پردازنده فرکانس متغییر داریم؟:13:نقل قول: