چند روزه برای من تو کانکتینگ میمونه و وصل نمیشه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Printable View
چند روزه برای من تو کانکتینگ میمونه و وصل نمیشه
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
فرکانس 3جی همراه اول چنده بچه ها؟؟
3جی ایرانسل گفته 2100
3G تمام اپراتور ها همون 2100 هستش...2100 فرکانس کلی هست..بصورت جزئی مثلا 3 اپراتور میتونن با فاصله 10-20 مگاهرتزی از هم تنظیم کنن ..مثلا 2110 2125 2140 و ...نقل قول:
سلام. من الان ٣g فعال كردم با پيامك بعد بسته هم فعال كردم ولى علامت E يا ٣g نمياد. گوشيم ايفون ٦.
راهنمايى كنيد لطفا.
درود بر همگی من خرم اباد هستم – منطقه علوی سرعت اتصالم به اینترنت 3g همراه اول – فوق العاده عالی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تست سرعت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل هم قابل قبول هست و سرعتش مناسبه رایتل هم که مثل همیشه گرون فروش و سرعت پایین و کیفیت نامناسب داره موفق باشید
احتمال داره در منطقه شما محدودیت گذاشته باشن.نقل قول:
من و دوستم داریم از اعتباری استفاده میکنیم و تا الان محدودیتی سرعتی رو حس نکردیم.
دوستان من دو هفته پیش بسته هفتگی رو فعال کردم و از 3g استفاده کردم الان که دیگه هیچ بسته ای ندارممیخواستم بدونم از این به بعد میتونم واسه 3g بسته 1 روزه بگیرم؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام من تازه یه مودم 3g خریدم که وصل میشه به رگاه یو اس بی کامپیوتر...
سرعت خوبه. منتهاش مشکل حجم و هزینست که 2.5 گیگ 10 تومن . من حداقل 10 گیگ در ماه دانلود دارم.
مشکلم الان اینه که وقتی با مودم 3g کانکتم همین طوری حجم می خوره ویندوزم...
نرم افزار DU meter دارم و می بینم داره دانلود می کنه در حالی که من اصلا دانلود ندارم... BW meter هم دارم ولی اصلا نمی تونه دانلود توسط مودم 3g رو بشناسه... و این که چه چیزی هست که داره دانلود می کنه که من Forbid کنم.
چطوری می تونم با BW meter دانلود های ویندوز و دیفندرو و هرچی که ناخواسته هستو بلاک کنم ؟ کسی می دونه؟
سلام من تازه یه مودم 3g خریدم که وصل میشه به رگاه یو اس بی کامپیوتر...
سرعت خوبه. منتهاش مشکل حجم و هزینست که 2.5 گیگ 10 تومن . من حداقل 10 گیگ در ماه دانلود دارم.
مشکلم الان اینه که وقتی با مودم 3g کانکتم همین طوری حجم می خوره ویندوزم...
نرم افزار DU meter دارم و می بینم داره دانلود می کنه در حالی که من اصلا دانلود ندارم... BW meter هم دارم ولی اصلا نمی تونه دانلود توسط مودم 3g رو بشناسه... و این که چه چیزی هست که داره دانلود می کنه که من Forbid کنم.
چطوری می تونم با BW meter دانلود های ویندوز و دیفندرو و هرچی که ناخواسته هستو بلاک کنم ؟ کسی می دونه؟
شاید بسته نزدی؟نقل قول: