با سلام
کسی می تواند آدرس دقیق این سن هایزر را بدهد چون هر چی زنگ می زنم یا اشغال هست یا کسی نیست گوشی را برداد
با تشکر
Printable View
با سلام
کسی می تواند آدرس دقیق این سن هایزر را بدهد چون هر چی زنگ می زنم یا اشغال هست یا کسی نیست گوشی را برداد
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین.نقل قول:
اقا من از اکی میخوام cx300 بگیرم ...
فقط یه مشکلی هست من مطمئن نیستم که cx300 بیشتر از 5 ماه واسم کار بده ...
چون الانم 650 دارم که این اواخر تو فرکانس بالا تخ تخ میکنه دقیقا مثل 630 که قبل این داشتمش ولی 2 ماهه نابودش کردم ...
این 650 اویل خیلی خوب بود و هیچگونه تخ تخی نمیکرد ولی الان تخ تخش شروع شده و احساس میکنم 2 ماه دیگه اینم بمیره !
واسه همینه که ار ایرفون خوشم نمیاد چون مراقبت میخواد منم اصلا استعدادی تو این زمینه ندارم ...
الان میترسم cx300 هم بگیرم بعد از 5 ماه به تخ تخ بیفته و 2 ماه بعد تموم کنه !!
من هایت مراقبتی که بتونم ازش بکنم اینه که یه جعبه کوچیک واسش بخرمو وقتی استفاده نمیکنم بکنمش تو جعبه
حالا میخوام بدونم با این پیشینه من و نهایتش فراهم کردن یه جعبه کوچیک واسش امکانش هست این ایرفون هم بعد از 6/7 ماه بکشم؟!!
من خودم خیلی مراقب هستم ولی akg340 مرحوم 4 ماه بیشتر نکشید ولی پک قوطی اون خیلی به کارم اومد بقیه هدفون ها رو تو اون قرار میدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا اونا که 630 داشتن. من بعد از مدتی حدودا 2 ماه احساس میکنم خیلی خیلی کیفتش اومده پایین. یه زمانی نمیتونستم صدای پلیرم رو از 25 تا 18 ببرم بالا. ولی الان تا 25 هم میبرم احساس میکنم فرقی با قبل نداره!!!!!
بعید میدونم مشکل از هدفون باشه ( تا حدی )نقل قول:
گمونم گوش شما به صدای بلند عادت کرده برای همین ممکنه چند ماه دیگه تا 30 ببری تا بتونی بشنوی :31:
اوه!!!نقل قول:
همین مونده بود. خیلی سالمیم این هدفونهای غیر استاندارد( البته شاید هم مشکل گوش منه ؛ کریتیو کارش درسته) آدم رو معلول میکنه!!
یه هدفون خوب میخوام که فقط بیس نداشته باشه ( نه مثل این 630) یه چیز تمیز با تفکیک صدای خوب. in ear هم باشه!
برو Ex35 رو بگیر که به نظرم برای کسی که در جستجوی صدایی با کیفیت یه رده بالاتر باشه مناسبه .. (پله پله تا ملاقات خدا!) ... حدود 27 تومن .. سونی.نقل قول:
*صدای شفاف تر و باس معتدل تری داره به نظر من.
عیناً مساله خواهر کوچیکه من .. یعنی نیمه عمر هدفون هاش زیر 6 ماهه و واقعاً دلم نمیاد بزنم و هدفون گرون بخرم .. بین همین مدلهای زیر 30 تومن، هر دفعه یه دونه رو واسه اش میخرم .. حداقل راه حل موقتی ای که واسه اش دارم اینه.نقل قول:
سلام:20:
دوستان تا 300 تومان هدفون خوب چی پیشنهاد میشه؟
من مدل های نویز کنسلینگ سونی,Boss و Monster Beat Studio رو امتحان کردم.همشون هم 299 ان! ولی Monster Beat واقعا از اون 2 تا سرتره.میخواستم ببینم گزینه دیگه ای هم هست؟
مدل های in ear رو هم اگه بگین ممنون میشم.چیزی هست که بیس خیلی حوب داشته باشه؟؟؟
یه سوال دیگه.کسی میدونه تفاوت این 3 تا چیه؟
Monster Pro
Beats Studio Red Sox
Studio
با سلام
نظر دوستان در مورد sennheiser model MX90VC
چیست ؟؟؟
و قیمت چنده