گوانگو هم 4 به صفر برد و در مجموع با نتیجه 8 به 1 صعود کرد :n28:
Printable View
گوانگو هم 4 به صفر برد و در مجموع با نتیجه 8 به 1 صعود کرد :n28:
با جواد و آندو یه گل بشون نزدیم بدون اونا کلا هیچی :دی
از همین جا حذف شدن رو تسلیت میگم. بازی خوبی بود:n26:
ته دلم هم امید ندارم و ازین حرفا. فقط واقع بینم. حداقل اینطوری بعد از حذف ضربه ی روحی نمیخورم!
امید داشتن کشک نیست . ضربه روحی خوردن کشکه . والا ما که امید داریم و استقلال هم واقعا در توانش هست که صعود کنه . چون واقعا چیزی کم نداشت توی بازی رفت و فقط یکی دوتا اشتباه فردی بود . اما وقتی هم شکست بخوره ادم چرا ضربه روحی بخوره ؟ دمشون گرم کسی که توقعی نداره ازشون . البته من طرفدار استقلال نیستم اما امیدوارم واقعا صعود کنیم .نقل قول:
4-4-2 دیاموندنقل قول:
به گزارش اوج،بر این اساس آبی پوشان در این بازی حساس و سرنوشت ساز با مهدی رحمتی،حنیف عمران زاده،امیر حسین صادقی،پژمان منتظری،پژمان نوری،هاشم بیگ زاده،جی لوید ساموئل،احمد جمشیدیان،خسرو حیدری،سیاوش اکبرپور و فرهاد مجیدی به میدان می روند.
................................................ رحمتی ........................................
بیکزاده ...................... صادقی .......................... حنیف ............ منتظری
.............................................. ساموئل ............................................
نوری .................................................. ............................... حیدری
............................................ جمشیدیان .....................................
........................... اکبرپور ........................... مجیدی .......................
فقط خدا کنه نوری بره وسطو ساموئل بره هافبک چپ چون ساموئل خلاقتره و کنار خط بهتر عمل میکنه
......
دوستان طبق اخرین ارتباط با بچه ها تا الان 80 تا پر شده
در این که دمشون گرم که هیچ شکی نیست.نقل قول:
اما من بشخصه بعنوان یک طرفدار استقلال خیلی هم ازشون توقع دارم! اما مشکل اینجاست امیدی ندارم مگر اینکه اتفاقات خیلی خاصی بیوفته و رویایی بازی کنن.
بریم ببینیم چی میشه.
تاکتیک استقلال فقط سانتر پشت مدافعین و برای فرهاد مجیدی هستش...........:n23:
این داورای عرب هم که تا همبن الانش پدر تینم رو در آوردن.....خدا بخیر کنه.:n27:
حماسه بی حماسه حذف شدیم رفت :دی
از همین الان دیگه نتیجه کاملا مشخصه:n29:
دیگه خیلی زور بزنن بتونن این بازی رو مساوی کنن!
من فقط ازین ناراحتم که دقیقا این همه تماشاگر واسه چی رفته استادیوم ؟ خداییش ما فقط ادعا داریم ورزشگاهمون صد هزار نفریه اما به اندازه بیست هزار نفر هم درست تشویق نمیکنیم . دقیقا زمانی که تیم نیاز به سرو صدا و تشویق حرفه ای داشت همه نشستند بازی رو نگاه میکنند تو ورزشگاه .
اینکه از تماشاگرها صداشون درنمیاد یا من نمیشنوم
با این شیوه بازی هم گل که نمیزنیم هیچ گلم خوردیم
تیم قدرت انتقال نداره
انگار ما جلو هستیم و سئول عقبه اصلا هنگام حمله کسی اضافه نمیشه و اون جلو فرهاد تنهاست
از اینم نگذریم سئول خیلی خیلی عالی بازی میکنن کلا کلاسشون از سطح آسیا بسیار بالاتره
من الان اگه حذف بشیم اصلا ناراحت نمیشم ولی در صورتی که مردونه و عالی بازی کنیم که بگیم خوب بازی کردیم و باختیم