میشه لینک بدید خیلی ممنون.نقل قول:
نتونستم پیدا کنم
بازم ممنون
Printable View
میشه لینک بدید خیلی ممنون.نقل قول:
نتونستم پیدا کنم
بازم ممنون
و علیک سلام :n02:نقل قول:
اینجا که میدون جنگ نیست برادر ، که بخوایم دعوا کنیم !
من خودم به شخص اصلا نمیتونم با فیفا ارتباط برقرار کنم ، اینجا ما نمیایم بگیم کدوم بازی برتره کدوم بازی برتر نیست !
تایپک مربوط به PES میشه و تحلیل و نقدهای این بازی اینجا قرار میگیره ! اونایی هم که اینجا هستند همه عاشق این بازی هستند و به هر دلیلی این بازی رو به فیفا ترجیح میدن !
اصلا هیچ اصراری نیست که شما و اونایی که از بازی خوششون نیومده ، این بازی رو نصب و بازی کنن !
هر کسی از یه مدلی خوشش میاد ، هر کدوم که به دلش نشست اونو بازی کنه !
من خودم به شخصه اصلا نمیتونم فیفا بازی کنم و اون حس و حال هیجانی رو بهم نمیده و زودم ازش خسته میشم و اصلا باهاش بیگانه ام !
درسته شاید Pes چند سالیه که اونجور باید و شاید دل هوادارش رو راضی نگه نداشته و از رقیبش عقب افتاده ، اما هستند کسانی که هنوزم این بازی رو به فیفا ترجیح میدن !
فراموش نشه تماشاگر یک بازی بسکتبال میانگین 20 هزار نفر ولی فوتبال میانگینش 50 تا 60 هزار نفر ، رندرش واقعا کار رو سخت میکنه :n27:نقل قول:
منظورم نسبتی هست که بینشون اختلاف داره ... البته بازیکنان هم نصف هستند و گرفتاری نورپردازی روز و محیط باز هم ندارن :n23:
واقعا فکر می کنم حد نهایت گرافیکی که این نسل توانابی پذیرشش رو داشته باشه همین باشه ، البته شاید نظرم اشتباه باشد :n02:
به نظرم گرافیک، بیش نر از حد پذیرش این نسل کنسوله. چون افت فریم داره و فکر کنم افت فریم هم به خاطر گرافیک و میحط عالی بازی هست و اگر مربوط به گرافیک بالای بازی باشه، این نه تنها بد نیست، بلکه خوبه و نشونه گرافیک خوب بازیه.. احتمالاً اگر بخوان مشکل افت فریم رو حل کنند، باید از کیفیت کم کنند.نقل قول:
ولی اگر برای PS4 و XBOX ONE منتشر بشه، با بهترین کیفیت ممکن میشه بازی کرد.
الآن تنها نگرانی اینه که بازی گرافیک بالایی روی PC بخواد و نتونیم با آخرین تنظیمات گرافیکی بازی رو اجرا کنیم.
شما اكانت ريجن US براي PSN داريد ؟ اگه اره كه با خود ps3 تون وارد playstation store بشين ، از اونجا برين قسمت games , بعدش ps3 demos رو انتخاب كنيد ، حالا ليست دمو ها رو براتون مياره كه دموي pes2014 اخرين دموي شبكه هستش ، همونو انتخاب كنيد خودش دانلود و نصب ميكنه ، اگه هم اكانت US نداريد اول يه اكانت US بسازيد( كارِ زمان بري نيست، يه ايميل و كد پستيِ يكي از ايالت هاي امريكا رو نياز داره ) و بعد همون كارهايي كه بالا گفتمو انجام بديدنقل قول:
+
دوست عزيز اينم در نظر بگير كه كيفيت تماشاگراي بازي هاي 2k هم با تماشاچي هاي fifa يا pes قابل قياس نيست، تو بازيي مثله NBA2k تماشاچي ها در حين بازي هم تو راهرو ها جابجا ميشن ، از پله ها بالا پايين ميرن ... كلا با توجه به تبليغات من انتظار فيزيكي در همون سطح رو داشتم ، اگه اشتباه نكنم موتور فيزيك بازي هاي 2K هم مثله اين نسخه PES موتورمعروف HAVOK هستشنقل قول:
فراموش نشه تماشاگر یک بازی بسکتبال میانگین 20 هزار نفر ولی فوتبال میانگینش 50 تا 60 هزار نفر ، رندرش واقعا کار رو سخت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم نسبتی هست که بینشون اختلاف داره ... البته بازیکنان هم نصف هستند و گرفتاری نورپردازی روز و محیط باز هم ندارن
+
جان !!؟ نخير عزيز اين سطح افت فريم نشونه اپتيمايز نشدن بازي هستش نه گرافيك بالا !نقل قول:
فکر کنم افت فریم هم به خاطر گرافیک و میحط عالی بازی هست و اگر مربوط به گرافیک بالای بازی باشه، این نه تنها بد نیست، بلکه خوبه و نشونه گرافیک خوب بازیه
امروز دمو رو روی ایکس باکس بازی کنم و به خاطر بازی از خواب بعد از کارم موقع ظهر زدم !! :n02:
چون فردا باید برم سر کار کلی میگم و فردا جزئیات رو میگم در حد توان ! البته دوستمون جناب روم بسیار زیبا و کافی توضیح داده بودند و بنده با 99 درصد مطالب موافق هستم .
بازی از لحاظ گرافیک که واقعا جای حرف و حدیث نداره انصافا ! شما ببینید این نسخه دمو هستش ! حالا اگر نسخه کامل بیاد و روی پی سی و با دایرکس 11 بازی کنی چه شود !!:n19::n19:
از طرف مهمترین نکته ای به صورت بسیار شیرینی به چشم میاد فیزیک کلی بازی هستش ! :n19: موقع تکل زدن یا کورس گذاشتن و تنه به تنه شدن و مهمتر از همه بلند شدن برای زدن ضربه سر (واقعا این موردش یه حس ملس خوبی به ادم میده ) انصافا موتور قدرتمند بازی و موتور هاواک ترکیب خوبی رو در این زمینه بوجود آوردند ! (اینم در نظر بگیرین این نسخه دمو هستش و اینکه برای بار اول هستش که با این موتور بازی ساخته شده !! شما از الان می تونید تصور کنید با تقویت و بهینه سازی موتور بازی ، چه چیزی در انتظارمون خواهد بود !):n19:
ما مهمترین مورد بازی گیم پلی بازی هستش !! که به کل نسبت به پس 2013 تغییر کرده و دیگه نمیشه با روش های اون بازی تو این بازی به قول رسید . دروغ چرا تو یکی دو بازی اول کمی برام عجیب میومد این گیم پلی چون به سختی میشد پاسکاری کرد و مثل قبل با یک دو بازه رو جلو برد . اما بعد چند بازی دیدم نه انصافا گیم پلی به واقعیت فوتبال خیلی خیلی نزدیکتر شده و در صورتی که هوشمندانه و با ترکیب مشخص و درست بازی کنی میشه از بازی بسیار لذت برد . مخصوصا تو فاز دفاع و حمله که تا اینجا تنوع بسیار زیادی رو دیدم . البته بهتره بگم که برای ارزیابی بهتر این قسمت باید بازی اصلی بیاد و بشه تاکتیک های کلی رو پیاده کرد و ... تا بشه نسبت به گیم پلی نظر درستی داد . هرچند که به نظر من راضی کننده هستش کاملا .
صدا گذاری هم که انصافا عالی هستش ولی باز این مرتیکه جان کمپیون گزارش می کنه که فقط میشه بهش گفت خفه جان !
ه مورد دیگه انیمیشن های بسیار زیاد و عالی بازی هستش که به زیبا تر شده بازی خیلی خیلی کمک کرده . راستی داوری بازی هم واقعا پیشرفت داشته و نسبت به قبل سوت های بیجای کمتری میزنه !
دروازه بان ها هم عملکردشن بهتر شده اما گهگاه یکی دو تا سوتی میدن که امیدوارم تو نسخه اصلی رفع شده باشه !
بالاخره امسال می تونیم از بازی 2014 لذت ببریم .
راستی دمو فیفا رو هم دانلود کردم برای ایکس باکس که در یک دید کلی اونم بد نیست و میشه هر دو رو کنار هم بازی کرد .
هر چند که پیس سلطان بازی فوتبال بوده و هست و خواهد بود !
اونوقت به این فکر کردید به دلیل گرافیک فوق العاده، سیستمتون نتونه بازی رو خوب اجرا کنه و دائم لگ ببینی؟! به نظرم ماها نمیتونیم کیفیت واقعی این بازی رو توی PC ببینیم!نقل قول:
بازی از لحاظ گرافیک که واقعا جای حرف و حدیث نداره انصافا ! شما ببینید این نسخه دمو هستش ! حالا اگر نسخه کامل بیاد و روی پی سی و با دایرکس 11 بازی کنی چه شود !!:n19::n19:
مگر اینکه سیستم رو ارتقا بدیم که آخرش بازم یه لگی، افت فریمیف چیزی داره. که اگه بخوام هر سال این کار رو بکنم، صبر میکنم PS4 بیاد، با یه هزینه کلی، 7-8 سال از شر این مشکلات PC راحت میشم!
الان رفتی سراغ بسکتبال !!!؟؟؟ با با دمت گرم الان رقیب pes شده بازی تنیس ،بسکتبال و فردا هم یه بازی دیگه ؟ اگه بخوای این طوری مقایسه کنی پس جو و اتمسفر بازی NBA 2k هم فیفا و هم pes رو نابود میکنه ، دوست گرامی مشخص هستش که شما حداقل در بخش گرافیک و سخت افزار اطلاع چندانی ندارین ساختن یک بازی فوتبال به مراتب سخت تر از یک بازی ورزش مثل بسکتبال هستش دیگه حوصله ندارم بیام درباره این دوبازی هم مقایسه ای انجام بدم فقط این رو به شما بگم منبع نوری که در ساخت یک بازی فوتبال استفاه میشه شاید 2 الی سه برابریک بازی بسکتبال باشه pes 2014 اصلا یک بازی ضعیف در هر زمینه ای ولی بازی فیفا چطور چرا نتونسته در این نسل کیفیت لباس هاش رو بالا ببره تا حالا به این فکر کردی دوست من . شما داری به قسمتی از بازی pes 2014 گیر میدی که نقطه قوتش هست میبینی که در بخش گیم پلی صحبت هایی که کردی یک کلمه هم حرف نزدم چون میتونه ایراد داشته باشه و اصلا هم عجیب نیست .نقل قول:
دوربین بازی نزدیک تر یعنی چی ؟ مگه در بازی فوتبال نمیشه دوربین بازی رو نزدیک کرد شما نقد من رو نخوندین ؟ خودم هم گفتم فرم ریت بازی مشکل داره و امیدواریم حل بشه . باشه دوست من گرافیک pes 2014 داغون کیفیت لباس هم از بازی ورزشی تنیس و بسکتبال هم کمتر ولی ار فیفا بیشتر درست گفتم ؟
تأیید میشه. باید PES رو با FIFA مقایسه کرد نه Tennis و بسکتبال! مثل این میمونه در نقد بازی Tennis، بیایم بگیم PES اینطوریه ولی این بازی اینطوری نیست.نقل قول:
گرافیک PES حداقل 3 برابر رقیب، و تنها بازی قابل مقایسه با خودش، FIFA هست و به همین دلیل، باید گفت گرافیکش بهترین گرافیک بازی فوتبال هست و باید ازش تعریف کرد و به سازندگانش تبریک گفت و FIFA رو در زمینه گرافیک، شکست خورده دانست حتی نسخه Next-Gen اون رو.
تصاویری از بازی که بروبچ گرفتن :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]