منم 3 4 ماهه این گوشیو خریدم ولی تا حالا این مشکلو نداشته. حالا این خبر واقعیه؟؟؟ حقیقت داره؟؟؟
Printable View
منم 3 4 ماهه این گوشیو خریدم ولی تا حالا این مشکلو نداشته. حالا این خبر واقعیه؟؟؟ حقیقت داره؟؟؟
من رفتم دنبال اصل خبر و شایعه ببینم از کجا پیدا شده . خبر آنلاین از سه تا سایت نقل قول کرده که هر سه سایت هم گفتن که توی فروم xda این خبر گفته شده . حالا شما یه سر به تاپیک این خبر در xda بزن : همه اون هایی که نظر دادن دچار این مشکل نشدن بلکه فقط دو سه نفر یه مشکلی با گلکسی اس 3 داشتن و بقیه هم نظرات کارشناسی فوق العاده خودشون رو راجع بهش گفتن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که توی کل وب فقط یه تاپیک 70 صفحه ای تاییدش بکنه و با 4 دستگاه خراب شده رو نمیشه خبر واقعی یا قابل توجهی دونست . کاربرای دیگه ای توی همون تاپیک و تاپیک خودمون هم گفتن که چندین ماه که از خرید اس 3 میگذره ولی مشکلی باهاش نداشتن.
(یه توصیه : حتما اندروید 4.1.2 رو نصب کنید . کاری نداره .
1فقط دو فایل باید دان کنید با حجم کلی 900 مگ و در عرض کمتر از 7 دقیقه برا من نصب شد
2 multi window و گالریش خیلی جالبه و افکت های قشنگی هم هنگام باز و بسته شدن تب ها و پنجره ها بهش اضافه شده
3 رم هم خیلی بهتر شده ( قبلا رم کل رو برام میزد 798 و آزاد رو تا 430 ولی الان رم کل رو زده 832 و آزاد تا 390 هم بعضی وقتا میزنه )
4 تمام نرم افزارهای قبلیم بدون هیچ مشکلی روی گوشی به جا موندن و کار میکنن و با cf-root 6.4 با حجم 7 مگ روت میشه
5 آیکون های notification area قابل تنظیم هست)
سلام دوستان گل
اقا من دیشب با رفیقم رفتیم یه موبایلی که برای برادرش یه گوشی بخره و ما چشممون خورد به S3 و یکم باهاش کار کردم و انگار عاشقش شدم :31: خلاصه این دله لامروت میگه برو بخر ولی ارزش داره 1 میلیون 600 برای این گوشی داد ؟؟ مردونه سره تعصب نگیدااا:n01: ..فقط از روی تجربه کار با این گوشی و امکاناتی که داره. چون من الان نوکیا C6-01 دارم ولی خب دنبال یه گوشی با سیستم عامل اندروید و امکانات بالا و برنامه های زیاد.
فقط اینجا برام سوال هست :
1.دوستان من گاهی وقتو اشاره می کنند که گوشی های سامسونگ اشغال هستند ، ایا درست هست؟
2. اینکه S3 گاهی وقتو هنگ میکنه و داغ میکنه ، این حرف صحت داره؟
3. اینکه گوشی های سامسونگ بعد از چند ماه کار کردن کیفیت خودشون را از دست می دهند ، این درسته؟
4. خبری شنیدم که گوشی های S3 به مرگ ناگهانی میروند ایا درست هست یا نه ؟ همین خبری که دوستمون گذاشتن!
5.کیفیت صدا و دوربین این گوشی در حد عالی هست یا نه؟ چون خودم از امکاناتی که داره باخبر هستم و فقط سره دوربین و صدا سوال کردم.
و در اخر این سوال که چند ساعت یا چند روز شارژ باطری را نگه میداره ؟
منونم بابت پاسخ شما
مخلصیم:n12::n16:
نقل قول:
سلام مصطفی جان .... برای این برنامه Handcent sms یه سوالی برام پیش اوومده .... همونطور که گفتی پیش فرضش کردم ، اما از اوونجایی که جلد گوشیم لپ تاپیه تا حالا دقت نکرده بودم ک زمانیکه اس میاد و متوجه نشم اوون نشانگر آبی رنگ که هر چند ثانیه یه بار چشمک میزد از وقتی که این برنامه رو پیش فرض گوشی کردم ثابت روشن میمونه تا دیده بشه و این یعنی مصرف بیشتر باطری ...
آیا راهی هست که این LED چشمک بزنه نه اینکه ثابت بمونه ؟؟؟
ممنون
مرسی مصطفی :n16:نقل قول:
سلام دوست عزیز . نه . توی تنظیماتش فقط این هست که LED روشن بمونه یا نه و چیزی در مورد چشمک زدن نداشت ( هر چند توی settings ---> notification settings ----> notification settings ---> LED setttings زده blink و این یعنی چشمک زدن ولی چشمک نمیزنه و مدام روشن میمونه . میگردم اگه راهی بود تا شب همین جا میگم و گرنه که هیچ .:n05:نقل قول:
سلام دوست عزیز . اگه سوالات رو توی یه سوال خلاصه می کردی و چندتا از پست های تاپیک رو هم یه نگاه مینداختی بد نبودنقل قول:
اما نظر من بدون تعصب : 1 و 2 و 3 و 4 - نه (گوشی آشغال رو 1.5 میلیون میفروشن ؟ هر گوشی باشه یه بازی با کیفیت بالا و data بالای 1 گیگ بخوای بازی کنی باید گرم بشه و 4 رو هم چندتا پست قبل جواب دادم
5 - بله ( ولی امتحان کنید تا نظرتون کامل جلب بشه ) 5 - بستگی داره ( روزی چندساعت بازی میکنی - صفحه ات روشنه - پیامک میفرستی - wifi روشن میذاری و ... )
در کل من ازش خیلی راضی هستم . از نظر نرم افزار و سخت افزار ازش مطمئن باش . توی هیچ کدوم ناامیدت نمیکنه. دوربین رو هم از یکی که داره بگیر و تست کن ( اگه امکانش برات هست ولی توی همین موضوع هم به نظر شخصی من عالیه )
سلام مصطفی جاننقل قول:
ممنون داداش :n12:
فقط موقع خرید باید ساخت حتما کره باشه ؟ چون یک جا خوندم انگار ساخت چین هم امده .
پس میرم برای خریدش .:n16:
مخلصم عزیز
امیر جان شما پولت کجا بود؟نکنه بانک زدی؟اقا بیار این قرض مارو بده اگر داری 3ماه عقب افتاده:n02:نقل قول:
سلام دوستان
خواستم بپرسم که این گوشی را با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟ اگر با گارانتی با مایکروتل یا صام تل؟
و گرچه گارانتی و پشتیبانی در ایران فقط پول در اوردن هست و عملا بی معنیه .
ممنون بابت پاسه شما:n16: