استان گلستان - گرگاننقل قول:
Printable View
استان گلستان - گرگاننقل قول:
اولین نفری که تو این تاپیک اینترنتش قاط زده بود من بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا منو یاش گفتم یه شرکت ردیف پیدا شذه یه اشتراک یه ساله بگیرم
.....
من تا چند روزه دیگه تخلیه میکنمنقل قول:
برای همین شکایت بی شکایت
:31:(شکایت های من عملیه)
نقل قول:
یکساله !؟!؟ :sq_6:
هیچ وقت از هیچ جا همچین اشتراکی نگیر داداش.
من پیشنهاد میکنم کاملا صبر کنی تا ببینی وضعیت دوستان چی میشه و البته از کسایی که توی منطقه خودتون از نوین نت دارند ؛ سوال بپرسی.
پینگ با tabnak.ir، چهل و هفت هست و با 4.2.2.4 حدود 370 .... با داخلیها زیاد بد نیست ولی با خارجیها خیلی افتضاح شده... به نظرم یه ربطایی با اینترنت ملی باید داشته باشه... معلوم نیست دارن چی کار میکنن با این اینترنت اینا ... :|
همیشه و همه جا بهترین کار اینه که 3 ماهه بگیری
چون بهترین زمان برای تست سرویس هست
حسین؟!! اولین نفر تو بودی؟؟ روت میشه تا من هستم بگی اولین کسی که مشکل داشت با نوین نت تو بودی؟؟نقل قول:
این از غیرقابل پیش بینی بودن همیشگی نوین نت هست ؛ طبیعی هم هست ، انتظار کیفیت بالایی رو نباید ازش داشت ؛ قیمتشم البته باید در نظر گرفت.نقل قول:
حقیقتا با تمام این تفاسیر که برای من راضی کننده بوده.
الان دارم این فایل رو که یکی از اجراهای فوق العاده زیبا و به صورت زنده ی Adele هست رو میگیرم ؛ همون 250 تای داخل ساعات محاسبه رو داره بهم میده :
دوستان یه نکته هست که باید عرض کنم اونم اینه که نه فقط نوین نت بلکه اینترنت اکثر کشور دچار مشکل هست ! الان من ساکن شاهین شهر هستم و نوین نت دارم اما دوست من توی تهران که شاتل داره هم پینگش روی 900 بود ! با دوستانی که توی استیم بازی میکردیم همگی این مشکل رو داشتیم ! یعنی فک نمیکنم مشکل فقط از نوین باشه بلکه کلا دارن ارتباطمون رو با دنیا ضعیف میکنن ! البته ممکنه موقتی باشه و نهایتا باعث افزایش کیفیت بشه (تقریبا غیر ممکنه مورد آخر) اینم سرعت بنده تو این لحظه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا اینکه چطوری با این سرعت اونم در حال دانلود از یوتیوب , پینگ بدون چیز پی ان روی 900 هست بر میگرده به اینکه اینجا ایرانه و هر اتفاقی ممکنه !