مصدومیت خدیرا از ناحیه صورت
به نقل از سایت مارکا: سامی خدیرا در بازی دیشب مقابل لیون از ناخیه صورت دچار شکستگی ابرو شد .
سامی خدیرا یک شب زیبا را با گلزنی اش داشت ، هافبک آلمانی رئال مادرید اولین گل رسمی خود را برای رئال مادرید به ثبت رساند او به دلیل برخورد شدیدی که، روی یک حرکت دفاعی با په په داشت نتوانست 90 دقیقه را برای تیم بازی کند .خدیرا که بازی قابل قبولی از خود نشان داد ، گل 2 را روی پاس زیبای کریم بنزما در دقیقه 47 نیمه دوم بازی به ثمر رساند ، اما 15 دقیقه بعد ، این بازیکن آلمانی با ضربه سر محکم په په مواجه شد هافبک رئال مادرید دچار مصدومیت سختی از ناحیه صورت شد و بلا فاصله خوزه مورینیو وی را با کوئنت رائو تعویض کند .
کد:
http://www.marca.com/2011/10/18/futbol/equipos/real_madrid/1318970666.html&usg=ALkJrhjjOYulBSZHI_9va-TWVo8NrKI7aQ
هفته ی نهم
مالاگا - رئال مادرید
شنبه - 30 مهر
به وقت ایران 21:30
La Rosaleda : ورزشگاه
آنخل دیماریا:"ما با ضدحمله لیون را شکست دادیم"
به نقل از سایت گل؛ مهاجم آرژانتینی رئال مادرید، آنخل دی ماریا، در مورد بازی با المپیک لیون اظهار داشت: "ضد حمله ها بیشتر از هر چیز به گرفتن 3 امتیاز در سانتیاگو برنابئو کمک کرد."
رئال مادرید با گل های بنزما،خدیرا،راموس و گل به خودی هوگو لوریس یک پیروزی راحت را در خانه بدست اورد.دیماریا بیش از هر چیز از این پیروزی لذت برد.
"لیون در نیمه زمین خود منتظر اشتباه و لو رفتن توپ از بازیکنان ما بود .ما توپ را کنترل کریدم زیرا میدانستیم چگونه باید از ضدحمله ها استفاده کنیم.
مهاجم آرژانتینی رئال مادرید افزود:"ما با 9 امتیاز در جدول با لیون در این گروه رقابت داریم و ما امیدواریم در بازی مقابل دینامو زاگرب و بقیه بازی ها به خوبی امشب باشیم.ما فوتبال پر جنبشی را به نمایش گذاشتیم"
"واقعا کسی نمی داند که آیا در بازی بعد درون ترکیب اصلی هست یا نه چون همه ما خوب کار میکنیم.این مهمه که این کار رو ادامه بدیم."
به نقل از سایت رسمی باشگاه :ژوزه مورینیو 26 بازیکن را در اختیار داشت;بازیکنان فیکس در بازی دیروز به انجام تمرینات ریکاوری پرداختند .
رئال مادرید امروز صبح در والدبیباس و تنها پس از 12 ساعت از پیروزی 4-0 در برابر المپیک لیون , تمرینات اماده سازی خود را جهت دیدار شنبه 20:00 (به وقت محلی) در برابر مالاگا را اغاز کرد. بازیکنانی که دیروز از ابتدا فیکس بودند به انجام تمرینات ریکاوری پرداختند و فقط رونالدو در سالن ماند . بازیکنانی از تیم جوانان همچون خسوس , کارواخال , ناچو , مندس , مرچان , مارتینز , موراتا و اسکار پلانو به تیم اصلی ملحق شدند .
کاسیاس , راموس , اربلوا , په په , مارسلو , الونسو , خدیرا , اوزیل , دیماریا , و بنزما تحت نظارت روی فاریا مربی بدنساز تیم تمرین کردند . انها به انجام حرکات کششی و دویدن اهسته به دور زمین مشغول شدند .
بقیه بازیکنان به انجام تمرینات سریعتر و پرفشارتر پرداختند . خسوس و ادان پس از گرم کردن خود با بارفیکس به سیلینو لائورو مربی دروازه بانهای تیم ملحق شدند و این درحالی بود که بقیه بازیکنان به انجام حرکات ترکیبی با توپ و و تمرین پاسکاری همراه با کارهای فیزیکی مشغول شدند .
البیول نیز که در حال ریکاوری از مصدومیت شکستگی استخوان گونه خود است به تنهایی تمرین کرد . شاهین ,کاروالیو و لاس نیز تمرینات ریکاوری مخصوصی را با توجه به مصدومیت های خود انجام دادند .
به نقل از سایت رسمی باشگاه: خوزه مورینیو از عملکرد تیم در بازی دیشب ابراز رضایت کرد.
" من فکر نمی کنم که گروه ما آسان باشد، این ما هستیم که کارمان را بسیار خوب انجام می دهیم و اکنون 9 امتیازی هستیم. لیون حریف آسانی نیست، آن ها در سال های گذشته رئال را شکست داده اند، امشب راحت بردیم چرا که از دقیقه اول عالی بازی کردیم."
" همیشه سعی میکنم بازی را پیش از شروع تصور کنم که عموما هم اشتباه نمی کنم. اما بعضی مواقع توسط حریف غافلگیر می شوم. پیش از شروع بازی امشب هم انتظار داشتم حریف خطوط متراکم دفاعی جلوی دروازه اش قرار دهد و به همین دلیل مهم بود که یک مهاجم تکنیکی، زرنگ و سریع مثل بنزما را در ترکیب قرار دهم. اتفاقی که تا هنگام 2-0 شدن بازی افتاده بود. بازیکنان من تصمیماتم را درک می کنند چرا که این تیم است که اهمیت دارد. بحثی نداریم و فقط به تیم فکر می کنیم."
" تیم های زیادی هستند که با استقاده از ضربات آزاد سریع گلزنی می کنند ولی ما اجازه چنین کاری را نداریم. من حقیقتا فکر می کنم باید در مورد کارت زردی که به ژابی داده شد تجدید نظر شود. تیم های دیگر این کار را انجام می دهند و اتفاقی نمی افتد اما وقتی بازیکنی باهوش مثل ژابی این کار را می کند کارت زرد می گیرد. من نمی توام این را بپذیرم. یا کارت زردی که وقتی 4-0 جلو بودیم و تنها 5 دقیقه مانده بود کریستیانو گرفت. که البته عکس العملی در برابر از دست دادن توپ بود. ما روی این قضیه بسیار کار می کنیم که وقتی توپ را از دست می دهیم سریعا عکس العمل نشان دهیم و کریستیانو هم در آن صحنه کار درست را انجام داد."
" بازی کریستیانو را دوست دارم و از حضور او خوشحالم. وقتی مشکل داریم که کریستیانو گلزنی نکند و تیم هم پیروز نشود که این اتفاق برابر لوانته و ریسینگ هم افتاد. در چند بازی اخیر او گلی نزده ولی تیم پیروز شده است و در نتیجه مشکلی نیست. من بازی هوشمندانه و از خود گذشتگی امشب کریستیانو را هم دوست دارم. او سال قبل کفش طلایی و پی چی چی را برد اما امسال به دنبال چیز های با ارزش تری است."
" بنزما و هیگواین در بعضی فرصت ها فصل قبل کنار هم بازی کردند. اما در این فصل این قضیه بستگی به شرایط دارد. وقتی کریم را برای گرم کردن در بازی با بتیس بلند کردم قصد داشتم آن دو را کنار هم بازی بدهم. بنزما و هیگواین می توانند خیلی خوب کنار هم بازی کنند."
" ما فقط دو دفاع راست داریم، راموس و آربلوآ ولی چهار مدافع وسط داریم. به همین دلیل من نمی توانم بگویم که راموس همیشه در پست دفاع وسط بازی خواهد کرد چرا که ترکیب به این شکل ساخته نشده است. البته او در این پست عالی بازی می کند، قبل از آمدن من هم دفاع وسط بازی کرده، فصل قبل هم در فینال کوپا یا در چند بازی دیگر مدافع وسط بود. من بازی راموس در پست دفاع مرکزی را دوست دارم."
" من ویژگی های زیادی از تیمم را دوست دارم اما چیزهای دیگری هم می خواهم. با این حال معتقدم که روند تیم مثبت است، هفته آتی هفته پیچیده ای خواهد بود. برنامه بازی های ما سخت است و در بازی های آتی فرصت زیادی برای ریکاوری نداریم."
اولین ال کلاسیکو،شنبه 10 دسامبر (19 آذر)
به نقل از مارکا؛ اولین ال کلاسیکوی فصل، با زمان برگزاری رقابتهای جام باشگاه های جهان که از تاریخ 8 تا 18 دسامبر در ژاپن برگزار میشود همزمان خواهد بود.
احتمال این که اولین ال کلاسیکوی فصل در ماه دسامبر،ساعت 12 ظهر برگزار شود به طور فزاینده ای وجود خواهد داشت. به دلیل حضور بارسلونا در رقابتهای جام باشگاههای جهان که 8 تا 18 دسامبر در ژاپن برگزار میشود اگر توافق شود،ال کلاسیکو روز شنبه 10 دسامبر (19 آذر) ساعت 20:00 به وقت محلی برگزار شود.اگر دو طرف به توافق برسند،این دیدار ساعت 12 ظهر برگزار نخواهد شد.البته ممکن است ساعت برگزاری بازی به 22:00 هم تغییر پیدا کند.
هنوز توافقی بر سر ساعت برگزاری بازی صورت نگرفته است.کارلوس دل کامپو،دبیر کل LFP دیروز از صحبت درباره این موضوع در جلسه لیگ خودداری کرد.
موضوع همچنان بر سر میز است.گواردیولا در این باره موضع گرفته و اظهار داشته:"این موضوع به حق پخش تلویزیونی مسابقات بستگی دارد.برای من برگزاری این دیدار سر وقت مهم است.این به ما بستگی ندارد.وقتی که آنها زمان برگزاری بازی را به ما گفتند،ما بازی خواهیم کرد"
حتی به نظر میرسد که بارسلونا ترجیح میدهد بازی مقابل رئال مادرید روز جمعه برگزار شود تا بتوانند سر وقت به ژاپن برسند و امکان استراحت کافی هم داشته باشند.مانل آرویو،مسئول رسانه ای بارسلونا دیروز در برنامه Onda Cero Catalunya حاضر شد و گفت که تیمش نمیخواهد بازی ساعت 12 ظهر برگزار شود.
به نقل از آ.اس؛ هنگامیکه راموس گلزنی کرد به سوی جمعیت رفت و همانند رونالدوی بزرگ،مهاجم سابق رئال مادرید،انگشتش را بالا برد و به خوشحالی پرداخت.
راموس تایید کرد که خوشحالی بعد از گلش مقابل المپیک لیون بخاطر ادای احترام به رونالدی بزرگ،مهاجم سابق رئال مادرید بوده است.او در صفحه توییترش گفت:"این خوشحالی برای یادآوری رونالدو و گلهایی بود که با پیراهن رئال مادرید به ثمر رساند"
راموس گل چهارم رئال مادرید را در بازی مقابل لیون در لیگ قهرمانان اروپا که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شد به ثمر رساند و بعد از آن به سوی هواداران رفت و انگشتش را همانند رونالدوی برزیلی که اینگونه خوشحالی میکرد بالا برد و نشان داد.
رونالدو که یکی از محبوبترین بازیکنان نزد هواداران رئال مادرید است از این حرکت راموس تشکر کرده و در صفحه توییترش در پاسخ گفته است:"مشتکرم رفیق".
به نقل از مارکا؛ رود ون نیستلروی عنوان کرد:"این یک بازی ویژه برای ما و مخصوصا برای بازیکنانی است که قبلا در رئال مادرید بازی کرده اند"
رود ون نیستلروی مهاجم مالاگا گفت بخاطر احترامی که برای باشگاه قائل است اگر گلزنی کند خوشحالی نخواهد کرد.اگرچه که او گفت:"من درباره این بازی و این که آماده شدن برای این بازی چقدر مهم است فکر میکنم"
نیستلروی در مورد راه پیش روی تیمش که از آن به عنوان چالش بزرگ یاد میشود گفت:"هدف این است که رشد کنیم و شانسهای بیشتری داشته باشیم.ما به زمان نیاز داریم تا بدانیم که چه میخواهیم انجام دهیم.باید صبر و حوصله داشته باشیم و به تمرین ادامه دهیم"
مهاجم هلندی میداند که این بازی مانند سایر بازیها نیست.او گفت:"این یک بازی ویژه برای ما و مخصوصا برای بازیکنانی است که قبلا در رئال مادرید بازی کرده اند.آنها در فرم خوبی قرار دارند و در بازیهای اخیر گلهای زیادی به ثمر رسانده اند."
او درباره باخت به لوانته اظهار داشت:"پس از اتفاقاتی که در والنسیا رخ داد ما اکنون آماده بازی مقابل رئال مادرید هستیم.انگیزه برای یک تیم همیشه خوب و زیبا است.پس از بازی با سه ویا،چند بازی را با پیروزی پشت سر گذاشتیم.ما میدانیم که چه میخواهیم و و تا بتوانیم تمرین میکنیم تا بهتر شویم"
نیستلروی همچنین به کیفیت بالای بازی بنزما و هیگواین اقرار کرد و گفت:"آنها دو مهاجم کلاس بالا هستند اما ما بر روی بازی خودمان تمرکز میکنیم.برای این دو هم مثل تیم احترام قائل هستیم"