فقط زمانی که می خواد صفحه پسورد ویندوز بالا بیاد ، ظاهر می شه . یه هفته ای هم می شه که ازش خبری نبود .نقل قول:
گارانتی داره . ببرم چکش کنن ؟
Printable View
فقط زمانی که می خواد صفحه پسورد ویندوز بالا بیاد ، ظاهر می شه . یه هفته ای هم می شه که ازش خبری نبود .نقل قول:
گارانتی داره . ببرم چکش کنن ؟
سلام به همگی چند تا سوال داشتم . نمی دونم اگه قبلا جواب دادید معضرت می خوام وقت نکردم صفحات قبلی رو مطالعه کنم .
من هم مثل دوستمون اون خطوط سفید رو هنگام پسورد زدن دوباری دیدم ولی دیگه ندیدم البته پس از پارتیشن بندی و کلی روشن موندن و recovery کردن .!
نمیدونم مشکلش چی بوده ولی من خیلی مراقب بودم و تازه یه 2 هفته ای میشه که گرفتم .
سوال بعدیم این بود که لپ تاپ من HP DV6899ee هست و روش vista home P نصب شده .
وقتی می خوام vista Ultimate روش نصب کنم مشکلی نداره ولی وقتی می خوام vista ultimate SP1 روش نصب کنم و وقتی به قسمت complete نصب می ره یعنی قسمت اخرش همون جا می مونه و مجبور می شم خودم خاموش کنم و یه ویندوز دیگه نصب کنم .
البته وقتی درایور ها کامل نصب شدن و Upgrade می کنم مشکلی نداره و اون قسمت هم رد می کنه و در صد میندازه .
ولی در حالت عادی که می خوام از پایه نصب کنم تو همون قسمت می مونه و دی وی رام بیکار میشه .
بله تمام لپ تاپ ها حتی سری های 4 سال پیش قدیمی هم پورت شبکه و USB دارند و مودم ADSL به اونها وصل میشهنقل قول:
آیا میشه با لپ تاپ از Adsl استفاده کرد؟همه ی لپ تاپها کارت شبکه دارند؟از کجا بفهمم دارن یا نه؟
نقل قول:
سلام
بازم امشب اون خطوط سفید ال سی دی چند ثانیه ای اومد !
آخه اشکال از کجاست ؟
راستی این لپتاپ من تو جعبه ش یه کیفی بود که بعضی وقتا من می ذارم تو اون . منتها در این کیف آهن ربایی هستش . اینکه تو همچین میدانی باشه درسته ؟ نکنه مشکل ال سی دیش هم از همینه !
ممنون .
از چند چیز میتونه باشه :نقل قول:
سلام به همگی چند تا سوال داشتم . نمی دونم اگه قبلا جواب دادید معضرت می خوام وقت نکردم صفحات قبلی رو مطالعه کنم .
من هم مثل دوستمون اون خطوط سفید رو هنگام پسورد زدن دوباری دیدم ولی دیگه ندیدم البته پس از پارتیشن بندی و کلی روشن موندن و recovery کردن .!
نمیدونم مشکلش چی بوده ولی من خیلی مراقب بودم و تازه یه 2 هفته ای میشه که گرفتم .
1- اشکال در نرم افزار بایوس که باید آپدیت کنید بایوس رو یا ریورژن کنید تا درست بشه
2- کارت گرافیک مشکل داره
3- باتری ضعیفه و یه لحظه موقع استارت فشار میاد به سیستم
4- سیستم ضربه خورده و یا تکان زیادی داده شده به مرور که باعث شل بودن کابل تصویر و به وجود اومدن نویز میشه
5- سیستم شما کثیفه قیمت های داخلی اش خاک گرفته و باعث میشه وقتی حرارت رفت بالا روی LCD تاثیر بزاره ... این مورد و مورد بالایی احتمالش بیشتر هست
احتمالا سازگار نیست با یکی از قطعات ... بعضی اوقات باگ های اینطوری پیش میاد باید بهش مهلت بدید و بزارید کارش رو بکنه حتی واسه یک ساعت !نقل قول:
سوال بعدیم این بود که لپ تاپ من HP DV6899ee هست و روش vista home P نصب شده .
وقتی می خوام vista Ultimate روش نصب کنم مشکلی نداره ولی وقتی می خوام vista ultimate SP1 روش نصب کنم و وقتی به قسمت complete نصب می ره یعنی قسمت اخرش همون جا می مونه و مجبور می شم خودم خاموش کنم و یه ویندوز دیگه نصب کنم .
البته وقتی درایور ها کامل نصب شدن و Upgrade می کنم مشکلی نداره و اون قسمت هم رد می کنه و در صد میندازه .
ولی در حالت عادی که می خوام از پایه نصب کنم تو همون قسمت می مونه و دی وی رام بیکار میشه .
این کار رو حتما انجام بدید:نقل قول:
باید برید توی تسک منیجر سر برگ process ببینید بیشترین کاری که cpu انجام می ده با چه برنامه ای هست
در مورد مشکل حرارتی باید به بایاس مراجعه کنید و از اونجا میزان حرارت سیستم رو بفهمید اگر خیلی بالا بود (مثلا 40c) معلومه مشکل حرارتی داره اما به این مورد شما ربطی نداره!!!
در مورد pc هم باید بگم desktop ها از laptop ها خیلی قوی تر و انعطاف پذیر ترند به همین علت مشکلاتشون کمتره
اما در مورد ویندوز باید بگم اگه می تونید تمام درایو های اکس پی رو دانلود کنید xp برای لپ تاپتونو پیشنهاد می کنم (نکته:اگه ویندوز ویستا فابریک رو لپ تاپتون نصب بوده قطعا درایوهاشم برای ویستاست و بر روی اکس پی کار نمی کنه بنابراین درایوهاش رو باید از اینترنت دانلود کنید)
en-com
یه برنامه ی سیستمی، فکر نکنم ویروس باشه، اسکن کردم، بعدم کار خاصی باهاش نکردم، در مورد درایور ها هم از نظر اینترنت مشکلی ندارم ولی از کجا مدل و سری تک تک قطعات رو بفهمم؟
من يه دل 1510 دارم كه با آموزشهاي تاپيك پارتيشن بندي هر كار كردم نتونستم پارتيشن اضافه كنم تا اينكه ديروز وقتي با هايبر خاموش كردم متوجه شدم به هنگام بوت مجدد با ارور ريكاوري بالا مياد و با استارت نرمال بوت ميشه كه با استفاده از سي دي هاي خودش اقدام به تعمير ويندوز كردم ولي در آخر متوجه شدم كه يه ويندوز ديگه نصب شده و ويندوز قبلي هم هست ولي هنگام بوت فقط ويندوز جديد مياد و گزينه اي براي ويندوز قديم نيست در ضمن در ويندوز جديد تونستم يه پارتيشن اضافه كنم حالا ميخوام بدونم كه چطور ميتونم هر دو ويندوز را داشته باشم؟ و اگر نميشه چطور يكي رو پاك كنم؟ در ضمن آيا من احتياج به سي ديه ريكاوري دارم؟ يا هميناست كه با لب تاب بود؟چطور ميتونم از ريكاوري براي رستور به حالت كارحانه برگردم؟هر چه F10 و F8 رو زدم نشد كه نشد .لطفا اگر ممكنه منو راهنماي كنيد ممنون.
دوست عزیز مگه شما لپ تاپ ندارید پس دیگه مدل تک تک قطعات رو احتیاج ندارین .نقل قول:
ولی برای اطلاعات بیشتر یه سری به مرجع دانلود درایور ها بزنید.
سلام
یه سوال درباره wi fi
تو فرودگاه امام که wi fi رایگان داشت هر کاری کردن نتونستم صفحه ای رو باز کنم و همش منتظر اتصال dial-up بود و اگر کنسل میکردی می رفت تو حالت آفلاین.در کنار ساعت می زد که وصل شده ولی وقتی می خواستم با اینترنت الکسپلورر باز کنم نمی شد.بعد کلی زور یه صفحه خود بخود باز شد و نوشته بود اینترنت رایگان فرودگاه امام و باید یوزر و پسوردی که رو صفحه بود وارد می کردی و ok می کردی.یوزر رو زدم و بعد تقریبا 20 دقیقه زد شما login شدی و سرعت و زمان اتصال و اینها رو زد.بعد هم هیچ صفحه ای رو باز نکرد.نمی دونم چرا؟یعنی اینقدر سرعتش پایین بوده که گوگل رو هم باز نکرده؟؟؟!!!
میگن تو پایتخت هم داره.یه آموزش درست درمون برای نحوه اتصال به اینترنت wifi تو فروم نیست؟
یه سوال دیگه ،غیر از فرودگاه و پایتخت کجا ها میشه بدون پسورد از Wi fi استفاده کرد و سرعتش نسبت به dial up چطوریه؟