من هم تقاضا میکنم یه مقدار از ارسال پست های با بار کم، پرهیز کنید، تعداد صفحات تاپیک واقعا زیاد شده...:13:
به نظرم در این تاپیک بیشتر به بحث های در مورد خود بازی( نه نحوه خرید و ...! ) و مسائل مربوط بهش پرداخته بشه، خیلی بهتره...:10:
پیروز باشید.
Printable View
من هم تقاضا میکنم یه مقدار از ارسال پست های با بار کم، پرهیز کنید، تعداد صفحات تاپیک واقعا زیاد شده...:13:
به نظرم در این تاپیک بیشتر به بحث های در مورد خود بازی( نه نحوه خرید و ...! ) و مسائل مربوط بهش پرداخته بشه، خیلی بهتره...:10:
پیروز باشید.
بهتره شما زیاد خودش رو اذیت نکنی چون بحث خرید یکم بو میده ونقل قول:
به نظرم در این تاپیک بیشتر به بحث های در مورد خود بازی( نه نحوه خرید و ...! ) و مسائل مربوط بهش پرداخته بشه، خیلی بهتره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ ... هست
دوستان کلک ایرانی رو حال کنید.کسانی که واسشون پیام دادن راضی هستن؟
حالا چرا همه گیر دادن به این موضوع حمله به ایران ؟!؟!؟!
مسئله کاملا شخصیه
کسی که دوست داره به ایران حمله کنه بشینه بازی کنه
کسی که دوست نداره بازی نکنه
دیگه لزومی نداره که تو هر صفحه از تایپک 5 بار این قضیه تکرار بشه !
به اندازه کافی حساسیت روی این بازی وجود داره
این بحث هایی در مورد بازی که سیاسی هستن رو خواهشا به وجود نیارید تا برای فروم و همین طور برای خودتون مشکلی پیش نیاد...
این جور بحث ها هیچ فایده ای ندارن و هیچ وقت هم ادامه پیدا نمی کنن و بهتره در مورد خود بازی صحبت کنید تا مسائل حاشیه ای...
هنوز که نیومده حالا بزار بیاد بعد.نقل قول:
دوستانی که عجله داشتن تحویل بگیرن :دی
see?نباید دانلود می کردیننقل قول:
بر اساس گفته های یک کاربر از سایت GameFAQs، بافت های HD بازی Battlefield 3 نیاز به 1.5 گیگابایت فضای خالی بر روی هارد XBOX 360 دارند.
تا به حال نخستین آپدیتی که برای بازی منتشر شده است، 167 مگابایت حجم و دومین آپدیت نیز 4 مگابایت حجم داشته اند. همچنین برای اثبات این حرف تصویری نیز منتشر شده است که میتوانید آن را در زیر ببینید:
Battlefield 3 سه شنبه ی این هفته برای PC, Xbox360 و PS3 منتشر خواهد شد.
محتوای مخفی: منبع
فکر کنم وحید ناظر انجمن بازی فارسی نوشته!
پس رعایت کنید
ممنون