این به احتمال زیاد همون مشکل گرافیکی در بعضی از ایکس باکس هاست. منتظر patch باشید.نقل قول:
Printable View
این به احتمال زیاد همون مشکل گرافیکی در بعضی از ایکس باکس هاست. منتظر patch باشید.نقل قول:
من بازی یو رو 360 نصب کردم حجم بازی 3.8 گیگ..درسته؟؟؟ نسخه کامل مال من؟
درسته نسخه ایکس باکس 3.8 گیگ هست.نقل قول:
میگم میشه همزمان عضو Dark Brotherhood و Stormcloaks بود؟(آخه شنیدم کوئستاشون تداخل دارن)
به این میگن یک Followerـه توپ ( تانکی شده واسه خودش ):
( ست کامل Ebony با شمشیر و شیلد )
حیف که خودم light میپوشم و بیشتر با جادو میرم
با Ebony Armor وقتی به حالت Sneak برید potion میشید و هرکی بیاد نزدیکتون دمیج میخوره
محتوای مخفی: Ebony Follower
یک Dragon رو هم دادم به تنهایی خودش کشت
محتوای مخفی: Dragon Slayer
نه ، مشکلی پیش نمیادنقل قول:
من اول Dark Brotherhood و بعد Stormclock رو رفتم و هیچ مشکلی هم نبود
-------------------------------
بهترین گیلد برای پول در آوردن به نظر من Dark Brotherhood هست
یک نفر رو میکشی 2000 گلد میدن بهت ، از زندانی ها هم که اعتراف بگیری بهت جای گنج رو میدن ( هر کدوم 2000 )
دوستانیکی یه راهی بگه که اینونتوری رو بزرگتر کنم 300 تا خیلی کمه.:((
@ سعید ویروس :
تو ایمپریالی ؟ چون برای من توی دارک برادرهود هر ماموریتی 1000 تا بیشتر نمیده ! :(
راستی این فالوئرت کیه ؟ همون Aranea هست ؟
بالاخره Destruction ام 100 شد... یک اسپل خیلی قوی گرفتم که در و برم پر آتیش میشه ... تقریبا تا 100 متری... همه هم میمیرن :دی
یک روشی هم یاد گرفتم که باهاش می تونید هرچی می خواید Destruction اسپل بزنید بدون این که Mana ایی ازتون کم بشه... فردا من امتحان می کنم ببینم چی میشه... اگه شد روشش رو بهتون می گم (خیلی عالی میشه اون طوری چون یک اسپلی هست که از نوع برق هست ... یک لیزری متداوم به جاو میزنه... اگه مانا کم نکنه میشه همین طوری گرفت رو دشمن! خیلی عالی میشه دیگه...)
خیلی الان بازی اسون شده... یک اژدها اومد با 7 تا گلوله آتشین کشتمش! بدوناین که بدبخت وقت کنه سرشو بخارونه!!!
خوب حالا بزار رو آخرین درجه سختی مبین! کاری نداره! نگو که رویه اونم آسونه واسط!نقل قول: