سلام ببخشید سوال داشتم
من مییرم تو لیست مکالمات فقط شماره گرفته شده یا شماره ای که بهم زنگ زده رو نوشته و ساعت تماس و مدت زمانی رو که مکالمه کردم رو نزده:13:
راهی هست؟؟
Printable View
سلام ببخشید سوال داشتم
من مییرم تو لیست مکالمات فقط شماره گرفته شده یا شماره ای که بهم زنگ زده رو نوشته و ساعت تماس و مدت زمانی رو که مکالمه کردم رو نزده:13:
راهی هست؟؟
سلام من گوشي experia x8 دارم اگر بخوام ورژن اندورید 2.1
بكاپ بگيرم و به ورژن بالاتر ارتقا بدم اگر راضي نبودم و بعد از چند هفته يا چند ماه رستور كنم مانند بكاپ قبل فارسي و با همان برنامه ها برمي گردد ؟؟؟
لطفا دوستان ورژن اندورید بالاتر وتست شده بدون مشكل قرار بديد كه براي اولين بار نصب كنم با تشكر از دوستان
نقل قول:
یه سر به اینجا برن
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6066328&postcount=1155
سلام.
من این گوشی رو به قیمت 190 تومان گرفتم یه قاب آبی-مشکی و برچسب محافظ lcd هم روش بود.
حالا سه تا سوال دارم!!
چطوری باید برنامه و بازی و تم نصب کنم؟؟(ورژن آندروید هم 2.1 هست)
چطوری باید به wireless کانکت بشم؟
چطوری برنامه های باز رو ببندم؟
سلام.
من wifi رو روشن میکنم و وقتی که اسکن میزنم چیزی پیدا نمیکنه ولی با یه گوشی n82 که تست میکنم پیدا میکنه!!
مشکل از چیه؟
سلام دوستان سايت بدون ----- براي نصب رام خوب و تست شده
سلامنقل قول:
می تونید مشکلتون ر وبیشتر توضیح بدید چون من خودم n82 هم ذارم و به نظرم قدرت دریافت x8 اگه از 82 بیشتر نباشه کمتر نیست
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------
سایت بهتر از فروم خودمون برای تازه کار ها سراغ ندارمنقل قول:
هر رام و بازی جدید و به درد بخوری که ارائه بشه توی تاپیک قرار داده میشه و فقط شما باید زحمت حستحو ر وبکشید
اما سایت خارجی هم هست[HTML]forum.xda-developers.com[/HTML]توی قسمت مربوط به x8
هر دوتا رام تست شدندنقل قول:
از نظر ظاهر هیچ فرقی با هم ندارند
هر دو رابط کاربری sense htc دارند با تمام امکاناتش که دقیقا مثل نسخه اصلی این رابط است
در هر دو رام : دوربین ؛ وایرلس ؛ بلوتوث ؛ رادیو ؛ و به گمونم 3G (همون 2.5G ) کار نمیکنند!! :27:
خب پس یعنی هیچی کار نمیکنه
با نصب این رامها شما یه ورژن خوب از رابط htc دارید که بدون مشکل در نصب و اجرای برنامه ها براتون کار میکنه و میتونید از زیبایی ها و امکانات اون کمال استفاده رو ببرید ولی در عوضش از مواردی که در بالا ذکر کردم محروم میشید!:13:
تفاوت 0.3 با 0.4: همونطوری که گفتم هر دوتا رام از نظر ظاهری کاملا مشابه هستند فقط ورژن 0.3 یک مقداری گیر داره و بعضی مواقع کند عمل میکنه که در ورژن جدیدتر این رام یعنی 0.4 این مشکل کاملا برطرف شده
این رامها فایل منیجر ندارند و با توجه به غیر فعال بودن موارد بالا تنها راهی که میشه روی اینها فایل منیجر نصب کرد و با اون نرم افزارها رو نصب کرد از طریق custom.zip در xrecovery هستش که اونم روش جالب و به درد بخور و آسونیه
بیشتر واسه مواقعی خوبه که بخواین تعداد زیادی نرم افزار رو نصب کنید. که این حالت وقتی رام جدید نصب میکنید و میخواید نرم افزار هاتونو روی اون رام بریزید بیشتر به کارتون میاد و کارتونو آسون میکنه
اگه دوستان مایل بودن بگن آموزشش رو بزارم
نقل قول:
بازی رو نصب کردم اما توی لودینگ میپره بیرون... 400 مگ الکی دانلود کردم:41:
سلام میگم فایل apk رو(با یکی دیگه ) عوض کن شاید جواب بدهنقل قول:
بعضی وقت ها این راه حل موثره