من از حرف شما تعجب میکنم چون الان تو سایت ایسر دیدم برای 5742 اصلا درایور ati نداده اینم لینکشنقل قول:
لطفا آدرس درایور ati تو سایت ایسر رو بده.کد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/drivers
Printable View
من از حرف شما تعجب میکنم چون الان تو سایت ایسر دیدم برای 5742 اصلا درایور ati نداده اینم لینکشنقل قول:
لطفا آدرس درایور ati تو سایت ایسر رو بده.کد:http://www.acer.ae/ac/en/AE/content/drivers
[QUOTE=mrmazmamfi;6062945]من از حرف شما تعجب میکنم چون الان تو سایت ایسر دیدم برای 5742 اصلا درایور ati نداده
اون دی وی دی مال همه ی ایسر ها هست.تو دی وی دی من هم ati بود.نیاز به نصب اون نیست.ولی تو دی وی دی من درایور جی فورس نبود.(تو بعضیا هست و تو بعضیا نیست) به خاطر همین مجبور شدم دانلودش کنم.
[QUOTE=petozherver;6062966]شما از سازگار گرفتی؟چون تو جعبه لپ تاپ های سازگار این dvd رو داره و روش نوشته 5741 و 5742نقل قول:
پس اگه این جوریه احتمالا dvd رو اشتباهی تو کارتن گذاشتن.
والا اعصابمو خرد کرد پاکش کردم اما باز xp رو نصب میکنم چک میکنم ببینم کدومو نصب نکرده من اگه فقط اینتلش رو نصب کنم برام بسه آخه گیر افتادم باید با دیکشنری نارسیس 5 کار کنم اونم که تو 7 نمیاد :19:نقل قول:
مِستِرمَزمَمفی جون خیلی ممنون که پیگیر سوالام بودی دستت طلا:10:
[QUOTE=mrmazmamfi;6063352]نقل قول:
من از سازگار نگرفتم. درسته رو دی وی دی منم نوشته5742 و 5741 ولی درایور ati وچند تا درایور دیگه هم که نصب نمیشن توش هستن.طبق اکتشافات من دی وی دی درایور مال سال گذشته بود ودرایور های 2011 هیچ کدوم توش نبودن(حتی درایور جی فورس).
دوستان راستی تو dvd همراهش درایور 'گرافیک intel هم داره
اونم باید نصب کنیم؟؟؟
راستی من با گارانتی رایانه گستر نوین (گارانتی طلائی ایران) گرفتم 215 تومن
گرون نداده؟
الان مشکلی که تو بیشتر نرم افزار ها داریم اینه که با سیستم عامل های مختلف سازگار نیست (بعضی های با XP سازگاره و بعضی ها با 7 و تازه 7 هم 32 بیتی و 64 بیتی داره که کمتر نرم افزاری اینارو پشتیبانی میکنه)نقل قول:
من خودم رو سیستمم ویندوز 7 رو دارم و بخاطر این مشکل نرم افزار vmware workstatiom (نمیدونم با این برنامه آشنایی یا نه...ولی کارش اینه که میتونی برای خودت سیستم مجازی بسازی یعنی چند تا سیستم عامل رو توش نصب کنی (این تازه کمترین کارشه))رو نصب کردم و XP رو تو اون نصب کردم و هر موقع به مشکل برمیخورم از خود ویندوز7 ویندوز XP رو با VMware بالا میارم.
بنظر من بهترین روش همینه چون VMware همه ی درایورارو از خود 7 ،Share(اشتراک) میکنه .
شما همین برنامه رو نصب کن کارت راه میفته.
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
[QUOTE=petozherver;6063683]پس مشکل از گارانتی کنندتون بوده اونا بی وجدان بازی درآوردن.نقل قول:
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
آره اینتلم نصب کن.نقل قول:
215 تومن یا 815 تومن؟(نمیدونم چرا همه جای 2 رو با 8 اشتب میکنن)
از تهران گرفتی؟
برنامه Vmware Worlstation حدود 480 مگا بایته اگه نتونستی اونو بگیری وگرنه این برنامه رو بگیر 40 مگابایته
نکته» اگه خواستی برنامه بالارو دانلود کنی حواستو جمع کن متناسب با سیستم عاملت بگیری .(اگه 64 بیتیه نسخه 64 بیتی شو بگیر وگرنه ...)کد:http://www.rasekhoon.net/software/show-5458.aspx
بهتر بود با گارانتی سازگار میگرفتید تا خیالتون از بابت اعتبار راحت تر باشهنقل قول:
بله باید اینتل رو هم نصب کنید تا سیستم در حالت عادی از اون استفاده کنه
سلام دوستان بنده درايور وايرلس لپ تاپم 4750 را نصب كردم اما نمي دونم چرا با زدن دكمه FN+F3 آيكن وايرلس در نوار TASKBAR فعال و ديده نميشه و فقط آيكون بلوتوث فعال و ديده ميشه ؟ در كل هر كار مي كنم نمي تونم وايرلس لپ تاپم را پيدا و فعال كنم خواهشا يكي پاسخ بده ....