در مورد هارد ایول ان8ونقل قول:
در مورد قیمت
تو تبریز 550 تومنه
Printable View
در مورد هارد ایول ان8ونقل قول:
در مورد قیمت
تو تبریز 550 تومنه
با سلام . به سر دو گرم بودن دست کاری ندارد . چون صفحات Capasitive بر اساس گرما کار نمیکنند بر اساس مجاورت الکتریکی کار میکنند .نقل قول:
هارد شما NTFS است یا FAT ؟نقل قول:
آپدیت 1.2 مگی دو سه هفته است امده برای پخش زیرنویس
زیرنویس را هم دقیقاً باید همنام با فیلم کرده و کنارش بگذاری . زیرنویس باید sub یا srt باشد و حتماً با انکودینگ UTF-8 ذخیره شده باشد
انوقت میتوانی داخل خود گوشی زیرنویس را ببینی
ولی وقتی تصویر را به TV میفرستی واژه ها را وارونه نشان میدهد !
سلام میشه ازش به جای دستگاه gps استفاده کرد همچین برنامه ای رو داره !!!!! روش سوار کرد ؟؟؟؟؟؟ اگه بشه همین امروز میرم یکی می خرم !!!!!!!!
[QUOTE=Namdarian;5823710]با سلام . به سر دو گرم بودن دست کاری ندارد . چون صفحات Capasitive بر اساس گرما کار نمیکنند بر اساس مجاورت الکتریکی کار میکنند .
---------------
دوست عزيز به دماي دست بستگي داره.اينو دقيقا تو دفترچه اي كه همراه گوشي هست نوشته.از اين گذشته ميتوني خودتم امتحان كني
[QUOTE=sghu4me;5824211]به پی سی خوش اومدیننقل قول:
نه عزیز من اصولا کارکرد صفحات خازنی با الکتریسته ساکن بدن انسان هستش
واسه همین هم هست که اسمشو گذاشتن خازنی
خازن با الکتریسته و بار الکتریکی کار میکنه دیگه :46:
من دفترچه رو هم نگاه کردم همچین چیزی ندیدم
کدوم صفحه رو میگین؟
احتملا در مورد دفترچه اشتباه میکنین این سوتی ها مربوط به مجلات موبایلی تولید داخل
[QUOTE=ali racer;5824503]------------نقل قول:
دوست من.همراه گوشی من یه دفترچه فارسی هست که تعداد کل صفحاتش 31 صفحه است.(البته یکی هم واسه دوستم گرفتم که اونم همین دفترچه همراش بود) و روی جلدش هم نوشته nokia n8-00 .بالای صفحه 7 اون نوشته اگر نوک انگشت سرد باشه کار نمیکنه:blink:
دمت گرم تست زدم خیلی عاااااااااااااااااااالی!!!! :11::11: روی ان8 امتحان کردمنقل قول:
فقط یه سوال بخوام از این وضیع درش بیارم چه کار کنم؟؟؟:31::31:
[QUOTE=ali racer;5824503]------------نقل قول:
دوست من.همراه گوشی من یه دفترچه فارسی هست که تعداد کل صفحاتش 31 صفحه است.(البته یکی هم واسه دوستم گرفتم که اونم همین دفترچه همراش بود) و روی جلدش هم نوشته nokia n8-00 .بالای صفحه 7 اون نوشته اگر نوک انگشت سرد باشه کار نمیکنه:blink:
آقا حل شد!! دوستانی که سوال من براشون پیش اومد میتونن برنامه از setting برنامه میتونید Exit shell کنید که از محیط برنامه خارج بشهنقل قول:
جدی برنامه باحالی..... دوستان برنامه 15 روزه هستش کسی میتونه register یا هر کاره دیگه ای که این برنامه همیشگی بشه انجام بده
syeedalireza جان موفق باشی.خوشحالم که پیداش کردی.