خب فردا باید بری نامه رو بگیری :31:نقل قول:
Printable View
خب فردا باید بری نامه رو بگیری :31:نقل قول:
چرا اینقدر قاطی میکنی :31:نقل قول:
اگه یه سوال در مورد پرداخت پول میکردی دوستان یا من راهنماییت میکردن :20:
حالا اینترنتت وصل شد ؟
اعصاب ندارم :31:نقل قول:
در مورد سوال آخرت هم هنوز پارس آنلاینم وصله.بنازم به این پارتی گاگولمون :16:
اینترنت شما هم لاکپشتی شده؟
آقا این چه اینترنتیه مخابرات میده ؟ :31: الان از دوستم که اون هم صبح با من گرفت پرسیدم میگه فاجعه است .من الان زنگ زدم آشنامون چون برام وصلش نکردن ببینم پولشو پس میدننقل قول:
آی ملت ... ای هوااااااااااااااااار .. 2 نفر از پشتیبانی مخابرات رو که باهاشون حرف زدن بهم گفتن مخت خراب شده رفتی اشتراکه پارس آنلاین رو ول کردی اومدی از مخابرات گرفتی :2::2::2::2::2::2::2::2:
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
سرعت دانلود از لینکهای مستقیم هیپ فایل ( اشتراک خودم) - لینک مستقیم رپیدباز با پارس آنلاین : 220 ثابت .. مخابرات با سرعت 1 مگ : دو ثانیه 60 دو ثانیه 70 دو ثانیه 100 دو ثانیه 60 دو ثانیه 80 :47: یعنی باید کنار دانلود یه فیلم چند تا قرص اعصاب هم بخوری
کسانی که نگرفتن هر کاری میخوان بکنن غیر از اینکه به دام مخابرات بیفتن :31: اون دو تا سرعتی که صفحه اول میبینید که با یه سرعت یکنواخت و ثابت داره دانلود میکنه در حال حاضر به هیچ وجه وجود خارجی نداره.سرعت دانلود مخابرات در حال سکته هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
الان دارم افسوس میخورم که چرا اون 512 حسابگر با سرعت دانلود 220 رو ول کردم اومدم اینجا همون پول رو میدم و هیچی واقعا افسوس
خودزنی باید کرد الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر وقت میخوام برم دانلود کنم میرم یه چیپس میخرم میشینم دانلود نیگاه میکنم و چیپس میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مغازه سر کوچه دیگه کارش شده خندیدن به ما هر وقت میرم میگه چیپس جدید آوردم خوراک دانلوده ببر منم که هیچ جوابی ندارم میگم ما تسلیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولمون کن بزار به درد خودمون بمیریم
سلام دوستان.
همش تقصير اين بهنام جون هست :31::16::16:! هي گفت بيا مخابرات ،بيا مخابرات :31::31:! (شوخي :31:).
آقا با اين وضع پينگ ديگه نميشه بازي آنلاين زد :13:! دوستان چه كنيم ؟؟!
پايه هستين اكليل درست كنم با هم شيشه هاي مخابرات رو بياريم پايين :31:؟؟!
راستي وضع اينترنت Dial-Up مخابرات هم زياد خوب نيست :13:! چند روز پيش كه شارژم تموم شده بود با اينترنت نفتي مخابرات وصل شدم سرعتش 27K بود :31:! بعد با حسابگر وصل شدم 42K بود :18:! پينگ مخابرات هم 1200 بود ،ولي ماله حسابگر 400 بود :31:!
عجب ! سرعت دانلود بايد ثابت باشه ؟! ماله من خيلي بالا پايين ميره :31:!نقل قول:
سرعت دانلود از لینکهای مستقیم هیپ فایل ( اشتراک خودم) - لینک مستقیم رپیدباز با پارس آنلاین : 220 ثابت .. مخابرات با سرعت 1 مگ : دو ثانیه 60 دو ثانیه 70 دو ثانیه 100 دو ثانیه 60 دو ثانیه 80 :47: یعنی باید کنار دانلود یه فیلم چند تا قرص اعصاب هم بخوری
موفق باشيد:40: .
حداقل سرعت دانلود باید یه روند تقریبا یکنواخت داشته باشه.ولی دانلود مخابرات انگاری هر ثانیه یه سکته میزنهنقل قول:
الان دو روزه مخابرات به حالت نرمال برگشته و هیچ مشکلی نداره !
پینگش هم که اصلا در سطح ایران نیست :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلودش هم خوبه ! من راحت با 62 دانلود می کنم