شما از همون اپتيكال استفاده كنيدنقل قول:
صدا به صورت ديجيتال و خيلي با كيفيت تر از آنالوگ انتقال پيدا مي كنه
كابلش اين شكليه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شما از همون اپتيكال استفاده كنيدنقل قول:
صدا به صورت ديجيتال و خيلي با كيفيت تر از آنالوگ انتقال پيدا مي كنه
كابلش اين شكليه
اينم لينك كابل اپتيكالي كه گفتمنقل قول:
کد:http://www.amazon.com/Optical-Toslink-Fiber-Plated-Digital/dp/B001VJ680U/ref=sr_1_14?s=electronics&ie=UTF8&qid=1281651729&sr=1-14
کتالیست کلی باگ فیکس میکنه نگید تاثیر نداره من به عینه دیدم تاثیرش رو.نقل قول:
می دونم که بلاخره تفاوت داره!اما دوست دارم بدونم چقدر تفاوت داره!منظورم اینه که یعنی الان کیفیت ال ای دیش خیلی پایینه؟قشنگ واضحه؟نقل قول:
مثلا تو دیدن فیلم ها و بازی و کلا مالتی مدیا ضعیفه؟چقدر تفاوت داره؟
ممنون
حرف شما دوست عزیز تو call of duty modern warfar 2 این مشکل نیست بعضی بازیهای قدیمی با ویندوز سون خصوصا 64 بیتی مشکل دارندنقل قول:
نقل قول:
راستش منهم چندین بار گفتم که لپ تاپم اصلا صدا نداره، ممکنه اولش زیاد حساس نبودم ولی بعد از اینکه چند نفری در اینمورد نوشتن، منهم کاملا به این مسئله توجه کردم، حالا دوست داری به چی قسم بخوریم تا باور کنی که واقعا صدا نداره؟!؟!؟ حالا اگر این عدم صدا (به قول شما) به معنی خرابی و اشکال لپ تاپ باشه باز هم فرقی نداره،در هر حال لپ تاپ من هیچ صدای اضافی نداره...
مدل شما با هارد 7200 rpm هست؟؟؟نقل قول:
اکه تو امضاشون دقت کنی نوشته 640gb که 5400rpm هستش...:20:نقل قول:
دوست عزیز در این مودر کاملا سلیقه ای هست بهترین کار اینه که بری خودت ببینی. نظر من و شما و یکی دیگه در مورد کیفیت متفاوت خواهد بود...نقل قول:
اما اگر نظر من رو بخواین من میگم کیفیتش خوبه و مشکلی از لحاظ رنگها و شفافیت تصویر ندارید. اما چون رزولوشن پایین تر هست جزئیات کمتری رو در تصویر میبینید و آیکنها و نوارها بزرگتر هستند. مثلا در فتوشاپ ابزارها فضای بیشتری نسبت به فول اچ دی اشغال میکنند.
یا اینکه وقتی وارد وب سایتی میشید محتوای کمتری رو مشاهده میکنید. در بازی تراوین (یک بازی انلاین هست) شما میتونید با یک ال سی دی فول اچ دی کل صحنه رو ببینید اما با این ال سی دی نیاز پیدا می کنید صفحه رو پیمایش کنید.
اما کیفیت با اینکه پایین تر هست اما زیاد فرق نمکینه و قابل تحمل. فقط باید با سایزها کمی کنار بیاین که کاملا سلیقه ای هست و باید خودتون ببینید.
در مودر مالتی مدیا و دیدن فیلم که اصلا تفاوت محسوس نیست.... تفاوت بیشتر در جزئیات و تصاویر وکتور با کیفیت جزء به جزء هست....
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
ممنون از اطلاعاتی که دادید. حالا اون کابل وقتی وصل بشه یعنی میشه صدای سوراند گرفت؟نقل قول:
در مودر اینکه میشه وصل کرد یا نه و اینکه کیفیت چگونه هست اگر هر یک از دوستان تست کرد به ما هم بگه...
تو عکس سرکابل یکم تیز هست نمی دونم اتصالی برقرار بشه یا نه....
البته چون تو تبلیغش حالت سه پورت رو هم به صورت سفارشی تبلیغ کرده قاعدتا باید تفاوتی باشه....
برای استفاده از (SPDIF(Sony/Philips Digital Interconnect Formatباید اسپیکری داشته باشید که ورودی SPDIF رو داشته باشه و باید بگم این اسپیکر ها خیلی گرون قیمت هستند. با توجه به گشت و گذاری که بر روی اینترنت کردم دربارش ، یک سری مبدل دیجیتال به آنالوگ هم هست که میشه استفاده کرد حالا نمی دونم تو ایران هم هست یا نه! بنا برا این تست کردنش کار هر کسی نیست باید تجهیزاتش موجود باشه و صرفا داشتن کابلش دردی رو دوا نمی کنه :دی
===============
موضوع دیگه اینکه اگر یادتو باشه من از سرعت کم تبادل داده بر روی هارد درایوم ، یاد کردم و امروز از سایت اسوس این رو نصب کردم
و باید عرض کنم احساس می کنم اون چیزی که دنبالش بودم و فکر می کردم نصب نشده و یا درست نصب نشده همین درایور بود!
چون به نظرم زنده کرد هاردم رو! از روی فلش با سرعت 19 مگابایت بر ثانیه اطلاعات رو کپی کردم و از یک درایو به درایو دیگه با سرعت 32 مگابایت ! علی رغم نظراتی که دوستان داده بودن ، مثل تاثیر آنتی ویروس و نوع فایلی که منتقل میشه بر سرعت انتقال (که همش هم درسته) اما من با توجه به تجربه ی شخصیم و درنظر گرفتن همه ی این مسایل ، احساس می کردم که اونطور که باید باشه نیست! بعد از نصب این درایور درست شد!