واسه چی عوض کنی؟ سرعتش فرقی نداره ها! فقط اگه به وایرلس یا چند کاربره نیاز داری عوض کن.نقل قول:
زنگ بزن خدمات
Printable View
واسه چی عوض کنی؟ سرعتش فرقی نداره ها! فقط اگه به وایرلس یا چند کاربره نیاز داری عوض کن.نقل قول:
زنگ بزن خدمات
در صورتی میدن که توی نامه اعلام کنند به دلیل پروژه یا هر کار دیگه ای شما نیاز به اینترنت پر سرعت داریدنقل قول:
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
بله منم تائید میکنم. :46:نقل قول:
مزیتش اینه که میتونی مودمو با خودت هرجا خواستی ببری و استفاده کنی. مثل adsl نیاز به خط تلفن ثابت نداره.نقل قول:
مثل adsl مودم داره که فقط برق میخواد برای روشن شدن. اگر هم مودم وایرلس بگیری میتونی با لب تاپ بیسیم استفاده کنی.
میتونید هم به شهر دیگه ببرید و هرجا استفاده کنید به شرط اینکه اون شهر تحت پشش آنتن دهی باشه
سلامنقل قول:
از اول شهریور ماه 1389 شرکت ایرانسل، تغییر نوع کاربری برای کاربرهای WiMAX رو بسته است. (تا اطلاع ثانوی)
از هر Operator ش هم که می پرسم چرا، می گه: "نمی دونم، به ما گفتن برای تغییر کاربری درخواست پر نکنیم."
خلاصه ما موندیم و یه گونی نامه از شرکت ها و دانشکده ها و مراکز تحقیقاتی و پارک های علم و فناوری :18:
خوش باشین،
©م.م.©
چرا کسی تست از این سایت نمیزاره
کد:http://www.speedtest.net
اگه تازه بخوایم وایمکس بگیریم چی؟نقل قول:
بفرمائید اینم تست سرعت 256نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خوام چندتا کامپیوتر تو خونه رو به اینترنت وصل کنم به نظرتون مودمو عوض کنم یا روتر بخرم؟نقل قول:
من اطلاعی در این مورد ندارم. :41: دوستان دیگه اگه میدونن بگن.نقل قول:
میتونی هم زنگ بزنی 707 بپرسی
دوستان آیا ایرانسل ترافیک رایگان برای شب و جمعه ها داره
البته برای طرح 128 شش ماهه