خيابان جمهوري زير پل حافظ فروشگاه راستيننقل قول:
Printable View
خيابان جمهوري زير پل حافظ فروشگاه راستيننقل قول:
ااا، اونجا نمایندگی اصلیشه ؟نقل قول:
نمیدونستم، اونجا رفتم.
ممنون.
آدرس رو که دوستان زحمت کشیدن نوشتن.شماره تلفن هم 66719101نقل قول:
mkv فرمت AVC HD هستش و برای دیدن ان فکر میکنم از سینمای خانگی های Blu-ray باید استفاده کرد یک نمونه ان که در بازار ایران موجوده SC-BT205 با مارک panasonic که قیمت ان بالای 600 تومن هستش که دارای وردی usb و sd و ورودی iPod هست در حال حاضر تمام دوربین های جدید با همین فرمت فیلم میگرن مشخصات کاملنقل قول:
panasonic SC-BT205
کد:http://www.panasonic.co.uk/html/en_GB/Products/Blu-ray+Recorders+%26+Players/Blu-ray+Home+Cinema/SC-BT205/Specification/2373857/index.html?trackInfo=true
سلام دست همه دوستان درد نكنه
من امروز رفتم پاساژ شركا و 787 خريدم 470.000 تومان هنوز بازش نكردم :31:
مبارک باشه داداش.نقل قول:
نتیجه تست رو بگو !
مبارکت باشه... :11:نقل قول:
من هم 787 رو از سایت چاره سفارش دادم...
من شهرستان هستم وقتی بدستم رسید نتیجه تست رو اینجا میزارم... :8:
با سلام خدمت همه دوستان واساتید. من امروز خودم از طریق دفترچه آمپ rs70 رو وصل کردم ولی بدبختانه نمیدونم چرا فقط از باندای جلو واونم فقط از باندای بالا ش فکر کنم صدا اومد. اونم چه صدایی ، آشغال . نه از باند سنترش و نه از باندای عقبی و جالب اینکه از ساب هم هیچ صدا نمی اومد. به قدری اعصابم خراب شد . ور داشتم به تهران زنگ زدم که اونا هم گوشی رو ور نداشتن . فکر کنم بعد از ظهرای پنجشنبه کار نمی کنن .دوباره از اول چک کردم و دیدم که همه سیمها رو طبق دفتر چه درست وصل کردم. نمی دونم اشکال از کجاست . تو رو خدا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه. اینم بگم که من از طریق همون کابل آنالوگ وصل کردم . یعنی قرمز و زرد و سفید. به هیچی آمپ هم دست نزدم فقط سی دی رو انداخنم نو پلیر و صدا رو از طریق آمپ زیاد کردم که اینطوری شد. به دادمن بیچاره برسین . راستی یه عکس هم از سیستم میذارم لطفا دوستان و اساتید نظر بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:
متاسفانه من چون این سیستم روندارم به طور قطعی نمیتونم نظر بدم.جمعه هم که نمایندگی تعطیله.اگه کسی از دوستان کمک نکنه باید تا شنبه صبر کنی.نقل قول:
از همه کسانی هم که بعد تست سیستمشون ریویو مینویسند پیشاپیش تشکر می کنم.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
راستی خیلی قشنگ و شیک شده.مبارکت باشه.انشالله به خوبی ازش استفاده کنی.
مدل قشنگيه
.