یه سوال مهم:من به یکی سپردم از اروپا برام بیاره.ولی نتونست انلاک پیدا کنه.حالا می خوام ببینم توی چین پیدا میشه یعنی انلاکش؟
قیمت انلاک تو چین چنده ایا نسبت به اینجا ارزونتره؟و می ارزه؟
Printable View
یه سوال مهم:من به یکی سپردم از اروپا برام بیاره.ولی نتونست انلاک پیدا کنه.حالا می خوام ببینم توی چین پیدا میشه یعنی انلاکش؟
قیمت انلاک تو چین چنده ایا نسبت به اینجا ارزونتره؟و می ارزه؟
یک کارهایی دارن برای 3.1.3 می کنن
برای اطلاعات بیشتر :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=405594
سلام من قبلان با ایفنم (3gs ۳.۱.۳ انلاک و jail نشده) اساماس میفرستدمو میگرفتم! اما الان یه ۲ ۳ روزی هست که اساماس برام میاد ولی نمیتونم بفرستم! کارای که من کردم:
۱ با یه سیم کارت دیگه (ایرانسل) امتحان کردم میفرسته!
۲ سیم کارت خودمو انداختم تو یه گوشیا دیگه، ۲ تا مسیج سنتر داشت اونی که اشتباه بود رو پاک کردم، فرستاد!
۳ دوباره سیم کارتمو گذشتم تو گوشیا خودم نمیفرستد، کل تنظیمات مربوط به شبکمو ریست دادم! بازم نشد!
دوستان چیزی به نظرشون میرسه؟
بعضی وقتا گوشی رو روشن خاموش بکنی میفرسته
بعضی وقتا اگه شماره به صورت 98912+ باشه نمیفرسته و شماره رو باید به صورت 0912 وارد بکنی
بعضی وقتام هیچ جوره نمیشه:دی
مسیج سنتر گوشیتو عوض کننقل قول:
هم همراه اول مسیج سنتر زیاد داره
هم ایرانسل :11:
سلام بچه ها بخشید این جمله زیر در مورد آیفون 3gs هم صادق هست یا نه -
((در setting بين منوي wi fi و منوي fatch new data بايد منوي carrier باشد و با ورود به اين منو بعد از حدود يك دقيقه ميبايست ليست كليه شركتهاي مخابراتي كه در منطقه سرويس ميدهند ظاهر شود . در صورت نبودن اين منو آيفون لاك است و به وسيله سيم آنلاكر ، آنلاك شده ))
یعنی اگه لاک باشه منوی کرییر وجود نداره؟!
در ضمن من میخوام دست 2 بگیرم چه لوازمی باید همراه گوشی باشه چون فروشندهه یکم گیجه
ممنون از جوابتون
ببینید توی آیفون آنلاک و لاک ایم گزینه وجود داره ولی در مورد گوشی های لاک زمانی که وارد این گزینه میشه پس از یک دقیقه سرچ کردن هیچ گزینه در مورد شرکت های مخابراتی مثل ایرانسل یا همراه اول و ... مشاهده نمیشه.نقل قول:
لوازم همراه آیفون 3GS یک عدد گوشی و یک عدد شارژر و یک عدد دفترچه راهنما و یک عدد سوزن مخصوص جهت جا زدن سیم کارت و یک عدد هنذفری.(فکر کنم همینا بود)
رایان جان همه آیفونهای لاک اینطوری نیستن. من خودم آیفونم لاک هست ولی بلافاصله سرچ میکنه (حدود 10 تا 15 ثانیه) و بعد اپراتورها رو میارهنقل قول:
خوب منم بالاخره به جمع 3gs دارها پیوستم:15:
و از همه اساتید محترم مخصوصا ( ELVIS PRESLEY) عزیز از بابت راهنماییشون ممنونم :11:
مبارکت باشه امیدوارم به پای هم پیر بشین :دینقل قول: