من گوشیم رو هک کردم و همه چی بدون سایت نصب میشه !
این هم بدون ساین نصب شد...
اجرا هم میشه ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم !
Printable View
من گوشیم رو هک کردم و همه چی بدون سایت نصب میشه !
این هم بدون ساین نصب شد...
اجرا هم میشه ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم !
کیفیت دوربینش آسمون بری زمین بیای همینه. حالا با آپدیت یه کمی بهتر میشه ولی در کل همینه.نقل قول:
جی پی اس هم امواج ماهواره ای هست و مجانیه مجانی برو حالشو ببر.:31:
سلام بچه من تازه عضو شدم
از اساتید محترم تقاضا دارم که من را راهنمایی کنید , حقیقتش میخوام یه گوشی بخرم ولی سر دو راهی موندم که 5800 رو بگیرم یا w960 رو ؟
این رو هم بگم که تا حالا نوکیا نداشتم ولی خیلی از این مدل خوشم میاد (5800) البته با توصیف های شما .
راستی اگه بگم از دبی برام بیارن بهتر و ارزونتر نیست ؟
خیلی سپاسگذارم اگه جواب سوال های من رو بدید , از اینکه این سوال ها رو اینجا مطرح کردم شرمنده آخه ما تازه کاریم
اول بگم من جز اساتید نیستم.نقل قول:
ولی اگر در کل عشق پیچیدگی و تو در تو بودن هستی بیا نوکیا بگیر ولی اگر یه گوشی می خوای که مثل آهنگرا :27:فقط زنگ بزنیو اس ام اس بدی برو سراغ همون W960 البته بگم w960 هم خیلی ساده نیست ولی ناخن انگشت کوچیکه 5800 ما نمیشه.:5:
میگی نه خودت امتحان کن.
دوست من در کل و بدون هرگونه تعصب با اینکه من خودم نوکیالیستم ولی w960 رو بهت پیشنهاد میکنم ....
به نظر من w960 اصلا با 5800 قابل مقایسه نیست.:41:
وقتی با w960 کار میکنی حس میکنی داری با p990 کار میکنی.:31:
بنده هم همينجا گير كرده بودم "واسه نامزدم" آخرشم همون 960 گرفتم ارزونتر و كاربردي تر
نوكيا اگه واقعا ميخواست تاچ خوب بزنه از سري n اول ميزد يعني همون 97 رو زودتر ميداد بيرون اين 5800 انگار يه دست گرمي بوده .
دوستان ميگن GPS ضعيفي داره نرمافزاري هم كه مشكل زياد داره شتاب سنج هم خودم شخصا واسم مهم نيست . به كسي بر نخوره ها
البته LCD توپي داره
مبارکت باشهنقل قول:
آدم دهن مفت که حرف الکی میزنه و عیب بی خود می زاره زیاد هست شما خودتو ناراحت نکن :31:
فکر نمی کنم هیچ گوشی به نسبت قیمت به امکانات به گرد 5800 برسه !
منم با 5800 دوستم کار کردم .خیلی ازش خوشم اومد.عاشق سیمبیان تاچ شدم.
تا جایی که من باهاش کار کردم 5800 واقعا گوشی خوبیه.
مخصوصا صفحه نمایشش خوراک فیلم دیدنه !
در مورد اوردن از دوبینقل قول:
منم از دوبی اوردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی در هر حال تست یادت نره.