سلامنقل قول:
قیمت های قشم مخصوصا تو عید زیاد فرقی با تهران بنظر من نداره شایدنم گرونتر بدن به آدم:41:
من که خودم یه مدل پایونیر بی نام ونشون بهم انداختن 40 تومن مدل pioneer dvp-pnr-6700 cr
که فکر کنم تو تهران ارزونتره:18:
Printable View
سلامنقل قول:
قیمت های قشم مخصوصا تو عید زیاد فرقی با تهران بنظر من نداره شایدنم گرونتر بدن به آدم:41:
من که خودم یه مدل پایونیر بی نام ونشون بهم انداختن 40 تومن مدل pioneer dvp-pnr-6700 cr
که فکر کنم تو تهران ارزونتره:18:
نقل قول:
نوشته شده توسط venus90
با سلام به دوستان فروم چند تا سوال دارم اگه جواب بدین ممنون میشم.
1- آیا مدلهای فیلیپس 3360 یا الجی 9750 فرمتهای mp4 mpg avi wma مخصوصا فرمت mp4 را ساپورت می کنه یا نه ؟ اگر نمیکنه چه مدلی ساپورت می کنه؟
2- این دومدل آیا زیرنویس sub و srt رو ساپورت می کنند ؟
3- قیمت این دو مدل در بازار ؟
با تشکر از شما که جواب سوال منو دادید اما من دیشب به چند سایت که مشخصات مدل 3360 فیلیپس رو نوشته بودند مراجعه کردم اما دیدم که فرمتهای mpg یا mp4 یا avi را ساپورت نمیکنندنقل قول:
مثلا یکی از سایتها درمورد مدل Philips DVP3360/05 1080p Upscaling DVD Player - Black
به صورت زیر نوشته بود :
علی الظاهر طبق متن فوق فقط فرمت wma را ساپورت می کنه. آیا شما همچین مدلی رو داشتید و یا امتحان کردید که مدلهای mp4 avi mpg و بقیه فرمتها رو بخونه ؟ چون تو هیچ سایتی ننوشته که ساپورت می کنه ؟ ممنون
- The DVP3360 breathes new life in to your DVD collection using a lossless HDMI connection to upscale standard definition DVD content to 720p,1080i and 1080p
- Plays all your movies and music: DivX Ultra Certified for enhanced playback of DivX videos
- Plays DivX,MP3,WMA and JPEG digital camera photos as well as CD
- Screen Fit for optimal viewing every time
- Easy to set up and use: one-touch MP3 creation directly from CDs onto USB
نقل قول:
ساپورت میکنه (البته با حداکثر رزلوشن 576*720) .
با سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار دیگران قرار میدهند .
با توجه به مطالعه 120 صفحه این انجمن و راهنمایی دوستان به این نتیجه رسیدم که فیلیپس یا پایونیر مناسب هستند .
چند تا راهنمایی میخواستم که به تصمیم نهاییم برسم .
تلویزیون من مارک XVISION بوده که ورودی HDMI هم داره ولی همونطور که میدونید کیفیت صداش افتضاحه .در ضمن من یک اسپیکر 3 تکه نسبتا مناسب دارم که 3 تکه ان به یک امپلی فایر کوچک جهت تنظیم ولوم وصل میشوند . که این امپلی فایر با یک اتصال استریو ساده به کامپوتر وصل میشود و البته با فیشهای کامپوننت نیز میتوان به ان ورودی داد .
میخواهم بدونم :
1- ایا این اسپیکرها به عنوان خروجی صدا به پلیر وصل میشوند . و پلیر چه مشخصاتی در این زمینه باید داشته باشد .
2- ایا به طور هم زمان میتوان خروجی تصویر HDMI گرفت و خروجی صدای اسپیکر ها از 5.1 ؟
مواردی که برای من اهمیت داره
1- پخش زیر نویس فارسی SRT , SUB/IDX
2- پخش فرمتهای متنوع
3- داشتن USB ,HDMI
4- گیفیت مناسب لنز و پخش دیسکهای کپی بدون مشکل
با توجه به موارد بالا کدام مدل را پیشنهاد میکنید و من چه راه حلی دارم ؟
ممنون
1-بله می تونید اسپیکر هاتون رو بدون مشکل به همه پلیرها وصل کنید.نقل قول:
2-بله
با توجه به نکات بالا و تئقعات من کدوم مدل رو پیشنهاد میدید ؟نقل قول:
عزیز همزمان هیچ پلیری نمیتونه هم از خروجی اچ دی و هم از خروجی صوتی صدای 5:1 بده تنها پلیر 9750 از ال جی هست که تازه میتونه کنار اچ دی خروجی دو کانال بده که من خودم دارمنقل قول:
به این ترتیب راه حل مشکل من چیه . هم میخوام خروجی تصور HDMI داشته باشم و هم میخوام صدا از اسپیکرهای 3 تکه خودم و نه تلویزیون خارج بشه ؟نقل قول:
شما با اسپیکر سه تیکه که نمیتونید صدای 5.1 داشته باشید،فقط میتونید صدای استریو داشته باشید.شما می تونید هم از دستگاهتون خروجی hdmi بگیرید و هم صداش رو به اسپیکر وصل کنید.و مشکلی نداره.نقل قول:
سلام بر دوستان
لطفا یک dvd player and Recorder با مارک سونی معرفی کنید که خروجی تصور HDMI و کیفیت 1080 full hd هم داشته باشد.
حتما تمامی فرمتهای تصویری معروف را ساپورت کنه. قیمت فراموش نشه
سپاس
---------- Post added at 07:25 AM ---------- Previous post was at 07:20 AM ----------
فراموش کردم بگم که نمی خوام هارد دیسک داشته باشه اما USB داشته باشه
( ببینم خیلی سخت شد نه! اصلا سونی همچین چیزی داره؟ )