نقل قول:
اینجا هست:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/index.html?curid=8910206
Printable View
نقل قول:
اینجا هست:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/index.html?curid=8910206
سلام دوستان عزیز من تازه تو این سایت عضو شدم.
من چند روزه که با شرکت اندیشه سبز خزر در رشت قرارداد بستم.
سرویس هم وصل شده....
مودم هم(TP-LINK) مدل (TP-8811)دو روزه گرفتم همه مراحله نصبم خودم انجام دادم.
کابل usb و کابل LAN هم وصل کردم چراغ هر دو روشنه.
ولی چراغ ADSL روشن نیست!!!!!!
وقتی هم میخوام کانکت بشم error 678 میده
بچه ها کمک کنین؟؟؟
سلاممن مودمم corcess هست که بصورت usb کار میکنه.جدیدا رفتم مودم asus am602 خریدم. الان هر چی میخوام از مودم جدید استفاده کنم نمیتونم.یعنی تا مودم قبلی رو برمیدارم اون دو تا فلش سمت ساعت ویندوز قرمز میشه ، و با اینکه این مودم asus am602 رو وصل میکنم ، باز هم فلش ها همچنان قرمز رنگه.تا مودم هم زدم اول از همه صفحه نصب اومد ولی فکر کنم نصب نشد.باید اول مودم قبلی رو آن اینستال کنم ؟؟
خب بالاخره كه من مي خوام برم تو كانفيگ مودم يه تغييراتي بدم!:13:نقل قول:
چون براي شبكه كردن انگار يه تغييراتي لازمه!:19:(البته انگار)
حالا ببخشيد اگه زحمتتون دادم:10:
اولا کابل usb یا lan یکیش باید وصل شه که بهتره لن وصل شه/اگه چراغ adslروشن نیست من فکر میکنم خط شما مشکل داره یا رانژه نیست ارور 678 هم مربوط به این موضوع هست که سیستم شما با نت ارتباط برقرار نمیکنه و براد بند یا وی پی ان یا مثلا دایل اپتون مشکل دارهنقل قول:
با سلام خدمت کلیه اساتید
با توجه به اینکه مودم usroboticدر بازار نایاب شده(9115) حتی در آدرسی هم که دوست بزرگوارمانcleeevعزیز قبلا بدان اشاره کرده بودند یافت نمیشود از دوستان بزرگوار درخواست دارم مختصری در باره مودم های linksys خصوصا" مدلی که در حد 9115باشد توضیحاتی را ارائه نمایند .با تشکر.
نه! دوست خوبم، اصلا صحبت زحمت و اینجور چیزا نیست . . .نقل قول:
خب بهرتین راه برای حل مشکل شما اینه که ویندوزتون رو تعویض کنید. :31:
راستی با ویندوز دوم امتحان کردید؟
دوست عزیز به همین راحتی نیست که شما میگی البته خیلی راحته ها ولی اینجوری نیست که شما میگی این چیزایی که شما میگی بیشتر شبیه نصب کردن کارت صدا یا گرافیکه :31:اگه قبلبرو با usb وسل کرده بودید بله بایو درایور usb قبلیرو unistall کنید اگه لن وصل بود که هیچی/وقتیم مودم جدید رو وصلمیکنید پیشنهاد همه اینه که با لن وصل کنید چون دیگه نیاز به cd و نصبو این کارا نیست فقط بید برید تو کانفیگ مودم (بوسیله زدن ip توی Browser ) یه چند تا چیز کوچیک بزنید مثل تعیین کانکشن مثلا pppoe یا bridge و پسو یوزر اگه دارید اگه ip دارید باید بزنید در کل اینجوری هست isp هم باید کمکتون کنهنقل قول:
نه،چون درايو هاي من جا ندارن ديگه!!!:19:نقل قول:
ولي تو دفترچه ي مودم كه گشتم ديدم نوشته كه اگه نتوستين به كانفيگ برين مودم رو ريست كنيد كه تنظيمات كارخانه اي بشه!:10:
شما به دفتر مركزي انفورماتيك گستر كه زير پل كريمخان هست هم بريد ببينيد دارن يا نه! دقيقا آدرسش رو نمي دونم،ولي يادمه كه يه شاختموني زير پل كريمخان بود كه بالاي ساختمون هم روي يه تابلوي قرمز،يا رنگ سفيد نوشته انفورماتيك گسترنقل قول:
با سلام خدمت کلیه اساتید
با توجه به اینکه مودم usroboticدر بازار نایاب شده(9115) حتی در آدرسی هم که دوست بزرگوارمانcleeevعزیز قبلا بدان اشاره کرده بودند یافت نمیشود از دوستان بزرگوار درخواست دارم مختصری در باره مودم های linksys خصوصا" مدلی که در حد 9115باشد توضیحاتی را ارائه نمایند .با تشکر.
مودمی که شما با اون پول میتونید بخرید فقط am300 هست که حدود 59 تومنه مودمای لینکسیس قطعاتش امریکایی هست که تو چین مونتاژ میشه و کمپانی لینکسیس زیر شاخه کمپانی بزرگ و غول محصولات شبکه Cisco هست که تو امضام هم میبینیدنقل قول:
1 پورت ethernet داره یعنی همون lan / یک usb داره /دکمه پاور/دکمه ریست/و اداپتور برق مارک خود لینکسیس/پورت لنش 10/100 هست /تمام استانداردهای adsl رو هم ساپورت میکنه همون 2 یا 2+((میدونما نیاید یگید تو ایران نیستو هستو ازین حرفا)راستی من خودمم AM300 دارم و راضیم
این لینک از سایت لینکسیس هست و تمام اطلاعات مربوط به AM300 هست pdf رو اگه دانلود کنید دیگه خیلی کامله:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1159294549006&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper