:5::10::8:دستت طلانقل قول:
Printable View
:5::10::8:دستت طلانقل قول:
تغييرات در Messaging چه تغییری مثلا انجام میده؟ چون فکر کنم عکسایی که حسین جان گذاشتن برای گوشی من ایناره داشته باشه , راستی گوشی من p1 هستش نریختم چون گفتم شاید کسی روی p1 تست کرده باشه؟!!:20:
آقا حسین دستت درد نکنه ولی تغییر انچنانی هم نکردهنقل قول:
:8:
راستی خیلی وقته که skin جدید ندادین:18:
سلام
من همه کار هارو انجام دادم و همه آیکونها رو هم عوض کردم ولی الان میخواهم دوباره عوض کنم ولی نمیزاره یعنی نمیشه فایل جدید ریخت میگه در حال استفاده است چه کنم ؟
شما swiss manager رو اجرا كنيد و در قسمت setting گزينه Memory reclaim رو در حالت Level 3 قار بديد.و سپس يك بار Reclime Memory رو بزنيد تا Main Menu و Active Menu به طور كامل بسته بشه.حالا مستقيم وارد Xplore بشيد و عمليات كپي رو انجام بديد.نقل قول:
اگه از آیکونهای نصبی استفاده میکنی برای نصب بعدی باید قبلیه رو un کنی تا جدیده نصب بشه.نقل قول:
آقا یه سوال این هک جدید که گذاشتین 1- آیا باید اول نسخه قبلی capsswichرا پاک کنیم؟ 2- آیا مانند نسخه قبل هربار بعد روشن کردن گوشی باید آن را خاموش کنیم؟؟؟؟
آقا یه سوال این هک جدید که گذاشتین 1- آیا باید اول نسخه قبلی capsswichرا پاک کنیم؟ 2- آیا مانند نسخه قبل هربار بعد روشن کردن گوشی باید آن را خاموش کنیم؟؟؟؟
دوست عزيز جواب هر دو سوالتون بله است .نقل قول:
سلام من w950 دارم موقع کپی کردن فایل WPSPlaybackIconsLIBres.RSC میگه امکان کپی وجود نداره برنامه رو هم از داخل تسک منیجر بستم بازم نمیشه . یه اشکال دیگه کلید های عقب جلو و پلی رویه صفحه کلید کار نمیکنه چیکارش کنم حالا؟