اقای piremard فقط مونده شما در مورد مگلی نظر بدی !!!نقل قول:
مگلی به نظر من خیلی بی ریخته و از جلو شبیه وزغ می مونه !
حتمالا اونی که تو دیدی cg 125 بوده نه مگلی
من موتور ام megelli 250 RR هستش توی کلاس 250 هم همه موتور ها رو میگیره
Printable View
اقای piremard فقط مونده شما در مورد مگلی نظر بدی !!!نقل قول:
مگلی به نظر من خیلی بی ریخته و از جلو شبیه وزغ می مونه !
حتمالا اونی که تو دیدی cg 125 بوده نه مگلی
من موتور ام megelli 250 RR هستش توی کلاس 250 هم همه موتور ها رو میگیره
دوستان نظرتو راجع به کبیر 200 چیه؟
ارزش خریدن داره؟
یعنی چی کم مونده نظر بدم ؟ تو چه کاره ای که برای باقی کاربرا خط و نشون می کشی ؟نقل قول:
خریدی یا خوشت اومده نظرتو بگو مگه خدایی که باید عقیده ی شخصیت بر باقی افراد شرف داشته باشه؟
رفتار در انجمن رو یاد بگیرید پیش از ارسال کامنت
این نظرات عجیب غریب رو هم ننویس بدون پشتوانه علمی . شما خیلی شانس در زندگی داشته باشید می تونی 4 تا موتور 250 سی.سی تو بازار ایران ببینی و سواری بگیری که بعید می دونم همینا رو هم تست کرده باشی . تا بعد برسیم به تکنولوژی احتراق و انجین و شتاب و سیستم انتقال قدرتنقل قول:
توی کلاس 250 هم همه موتور ها رو میگیره
عزت زیاد /
اگرشما 30 ثانیه پشت موتور کاوازاکی نینجا zrr 250 که 15 میلیون تومان پشت شهرداری می فروشن بشی آن وقت می فهمی که تا الان سوار موتور نشسته بودی.نقل قول:
کیفیت منتاژ مگلی میگن خیلی پایین هست و باک و خیلی قطعاطش هم پلاستیکی هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مدتها بود دنبال چنین موتوری بودم.قیمتشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده 630.جالبه تو شهر خودمون 730!! قیمت گرفتم.موتور کاملا شهری و راحتی باید باشه چون فقط گاز میدی.کیفیتش هم فکر کنم چینی هست دیگه عالی نباید باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم به این سایت میشه اعتماد کرد پول داد برامون بفرستن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.bazarmotor.com/product_info.php?products_id=344&osCsid=5bb63bdc663ab7b505425cd5ecc05eaa
آقا به نظر من به سایت اعتماد نکن این موتور ها هم بدرد نمی خوره یه سی جی بگیری شرف داره هم قطعش هست هم راه میرهنقل قول:
فکر نکنم خرید جنسی مثل موتور بدون از نزدیک دیدن آن چندان صحیح باشه!نقل قول:
من مدتها بود دنبال چنین موتوری بودم.قیمتشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زده 630.جالبه تو شهر خودمون 730!! قیمت گرفتم.موتور کاملا شهری و راحتی باید باشه چون فقط گاز میدی.کیفیتش هم فکر کنم چینی هست دیگه عالی نباید باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم به این سایت میشه اعتماد کرد پول داد برامون بفرستن؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اینکه باید از کارهای مدارک آن مطمئا گردید
یک سوال:
در مورد کارت سوخت های موتورهای پلاک ملی
موتورهای پلاک ملی که سند آنها از طرف پلیس صادر میشه باید جهت کارت سوخت مثل سابق اقدام کرد؟ (منظورم پلیس +10 و سند و ... هست) یا خودشون صادر می کنند؟
شما زمانی که کارهای سندش رو انجام دادی و سند به نامت خورد حدود 3 ماه بعدش کارت میاد دم خونتون و نیازی به مراجعه حضوری به پلیس +10 و غیره نیست.نقل قول:
سلام
یک سوال راجع به گیج روعن در موتور هرمز (همین سی جی ها)
من وقتی روغن یک لیتری توش می ریزم و بعدش چک می کنم دوتا ستاره روغن نداره؟؟ ولی بقیه سی جی ها روغنشون پره.
موتور دوستمم هرمزه و به همین ترتیب اما روغن اون کامل میشه
نکنه یه چیزی تو انجین من کمه روغن میره اون تو!!
شاید گیج روغنت فرق داره و بلندتره.نقل قول:
چیزی که کم نداره خیالت راحت باشه.احتمالا از همون گیج روغنته.