قبل از هر چیزی توصیه میکنم با هیچ ماشینی برای گرم کردن موتور در جا گاز ندید.نقل قول:
شاید مشکلتون از پمپ بنزین باشه, زیاد گرون نیست عوضش کنید ببینید چه جوری میشه.
Printable View
قبل از هر چیزی توصیه میکنم با هیچ ماشینی برای گرم کردن موتور در جا گاز ندید.نقل قول:
شاید مشکلتون از پمپ بنزین باشه, زیاد گرون نیست عوضش کنید ببینید چه جوری میشه.
با سلام
من یه پژو 405 slx دارم
مدل اولایل 90
وقتی سرعتم زیاد میشه بالای 100 تا یا سر دست انداز و یاسر پیچ
یه صدایی مثل کشیدن سنگ روی آهن میاد نمیدونم از چیه
خواهشا کمکمک کنید
سلام:41:
من یه پراید مدل 86 دارم که وقتی ماشین راه میره صاف نمیره ( مثل اینکه چرخش لقی داره ) ولی چرخ لقی نداره ، سیستم فرمان و جلوبندیشو چند بار تعویض کردم ، کمک فنر رو عوض کردم ، لاستیک و رینگ عوض کردم ولی درست نشد ، لطفاً اگه تونستید راهنماییم کنید ممنون میشم
ســلام...از اول دست خودت بوده یا دست دوم گرفتی....شاسیش مطمئنی سالمه..؟؟توی حرکت احساس میکنی فرمون از دستت داره در میره....یا نه..؟نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه پراید مدل 86 دارم که وقتی ماشین راه میره صاف نمیره ( مثل اینکه چرخش لقی داره ) ولی چرخ لقی نداره ، سیستم فرمان و جلوبندیشو چند بار تعویض کردم ، کمک فنر رو عوض کردم ، لاستیک و رینگ عوض کردم ولی درست نشد ، لطفاً اگه تونستید راهنماییم کنید ممنون میشم
پلوس رو بده نگاه کنن ببینن سالمه یا نهنقل قول:
405 منم تقریبا همین جوری شده بود فقط خیلی شدید و سرعت که از 80 بالاتر میرفت ماشین یک دفعه میکشد یه طرف دیگه:18: دو تا دست داشتی باید دو تا دیگه قرض میکردی تا ماشینو بتونی کنترل کنی.:31:
پلوس رو که عوض کردم درست شد.
سلام
اقا پراید من بعضی وقتا فرمون را ول میکن چه در سرعت بالا چه سرعت پایین میکشه به سمت راننده مشکل کجاس باید چرخها رو بالانس کنم یا از چیز دیگس؟
یه سوال دیگه تسمه ماشین اگه سفت باشه صدای موتور تغییر میکنه؟ ایا دور موتور دیرتر پایین میاد ؟
سلام
چطوری میتونم چراغ بزرگهای ماشینو عوض کنم؟ نمیخوام بخاطر یه لامپ عوض کردن برم تعمیرگاه :دی لامپهای عقبو راحت میتونم عوض کنم اما لامپهای جلو 4 تا بست داره که فکر کنم باید ابرو رو هم دربیارم تا بتونم عوض کنم. نمیدونم شاید یه لم دیگه داره. خلاصه بلد نیستم. (ماشین 405)
مرسی.
كم بودن باد چرخها يا به عبارت ديگه تنظيم نبودن باد چرخها و تنظيم نبودن فرمان (ميزان فرمان) و مشكل در جلوبندي يكي از عوامل اصلي كشيدن ماشين به يك طرفه البته در حالت عادي.نقل قول:
صداي موتور هم ربطي به تسمه نداره اما شل بودن تسمه گاهي باعث ايجاد يك صداي جيغ فرم ميشه و صفت بودنش هم باعث استهلاك شديد تسمه ميشه.
پس صدای موتور من از چیه موقع حرکت صداش زیاده و ایستاده هم وقتی گاز میدی یه صدای فوری میده و اروم پایین میاد
ســلام 2تا سوال داشتم..
چند وقت پیش توی موتور ماشین رو دیدم یه ماده نارنجی از یه جایی ریخته بود..زیاد نبود...ببخشید دقیق نمیدونم از کجاش بود وگرنه دقیق تر میگفتم...تمیزش کردم ......مشکلی نداشت...دیروز دوباره ریخته بود چی میتونه باشه..؟(ماشین پرشیا...)
===
درمورد گازسوز کردن 405 سوال داشتم کجا میتونم بپرسم...تاپیکی نداریم..؟؟