همین صدایی که میگه باتری کمه!!در برابر 5700 ولومش کمتره!همونطور که مجتبی جان گفت مثل اینکه برا افزایشش راهی نیست!خواهشا پاسخ بدید به سوالاتم قبلیم!!!!
Printable View
همین صدایی که میگه باتری کمه!!در برابر 5700 ولومش کمتره!همونطور که مجتبی جان گفت مثل اینکه برا افزایشش راهی نیست!خواهشا پاسخ بدید به سوالاتم قبلیم!!!!
سوال اولت رابنظر من Rock و Pop از همه بهتر است
دوم هم فک کنم برا اتو فوکوس هست
دوستان یکی از بچه محل ها که ( کرد ) هم هست میگه که تو کرمانشاه و اون طرف ها که قاچاق وارد می کنن رم 8 گیگ 20 تا 30 هزار تومن هست بنظر شما بگم بیاره
نه متاسفانهنقل قول:
اگه اساتيد قيمت كردن به ما هم بگن
به نظر من رم رو ابدا نبايد بدون گارانتي گرفت حتي شده خود فروشنده 24 ساعت گارانتي كنه!نقل قول:
دوستان یکی از بچه محل ها که ( کرد ) هم هست میگه که تو کرمانشاه و اون طرف ها که قاچاق وارد می کنن رم 8 گیگ 20 تا 30 هزار تومن هست بنظر شما بگم بیاره
ایا میدونید که وای فای ان82 تکنولوژِی upnp رو هم داره!درست مانند ان96 و ان78!!روی جعبه ی گوشی و توی gsmarena نوشته شده!!!
سلام
ببخشید وقتی من به قسمت inbox اس ام اس ها میرم و مثلا یک اس ام اس که امروز ساعت 10 صبح اومده را در قسمت Message details میرم در قسمت Time مثلا نوشته 5 عصر در صورتی که این اس ام اس 10 صبح به دستم رسیده ولی پیامهایی که فرستادم و در قسمت Sent هست اونا زمانهاشون درست هست!!
چه کار باید بکنم زمان خود گوشی هم درسته!Time Zone هم درسته!!!
hdk ;i ld'd dukd ]dنقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------
ایا میدونید که وای فای ان82 تکنولوژِی upnp رو هم داره!درست مانند ان96 و ان78!!روی جعبه ی گوشی و توی gsmarena نوشته شده!!!
اين كه ميگي يعني چي؟
متاسفانه مال من هم همين جوري هستنقل قول:
ببخشید وقتی من به قسمت inbox اس ام اس ها میرم و مثلا یک اس ام اس که امروز ساعت 10 صبح اومده را در قسمت Message details میرم در قسمت Time مثلا نوشته 5 عصر در صورتی که این اس ام اس 10 صبح به دستم رسیده ولی پیامهایی که فرستادم و در قسمت Sent هست اونا زمانهاشون درست هست!!
چه کار باید بکنم زمان خود گوشی هم درسته!Time Zone هم درسته!!!
meha جان من این مسئله رو بارها و بارها در همین فروم گفتم بازم برای شما میگم .....نقل قول:
این مشکل رو من حدود یک سال پیش و درست از زمان یکه سیم کارتمو عوض کردم بوجود اومد .....
دقیقاً همین مشکل شما رو داشتم که بعد از کلی تحقیق و پرس و جو متوجه شدم این اشکال ربطی به گوشی نداره ..... این مشکل شبکه هست ..... و متاسفانه دست من و شما نیست که بتونیم حلش کنیم .....
اگه بخوای مطمئن بشی میتونی سیم کارتتو روی یه گوشی دیگه امتحان کنی بازم میبینی همین مشکل رو داره !!!
سامان جان من قبلا w300 سوني داشتم. اون اين مشكلو نداشتنقل قول:
...........................
آره رو جعبه نوشته
--
امتياز : 6483