علاوه بر توضیحانی که دوستان دادن اگه شما خصوصیت Max Act رو بخرید با زدن یک دکمه بعد از هر ضربه یک یا همه خطه پر میشه و به قول معروف آتیشی به پا میکنه!نقل قول:
Printable View
علاوه بر توضیحانی که دوستان دادن اگه شما خصوصیت Max Act رو بخرید با زدن یک دکمه بعد از هر ضربه یک یا همه خطه پر میشه و به قول معروف آتیشی به پا میکنه!نقل قول:
سلام دوستان نمیدونم این قبلا کسی تو تاپیک گزاشته یا نه اما برای باز کردن صداهای بازی کافیه به مسیر زیر برین :
X:\Program Files\DEVIL MAYCRY 4\nativePC\sound\
x همون درایوتون
و تو داخل هر پوشه ، پوشه هایی به نام source رو پیدا کنید بعد فایلایی با پسوند sngw می بینید که پسوند قلابی هست و پسوند اصلیش OGM هست پس اون به OGM تغییر بدین و از موسیقی لذت ببرین
و با مثلا jetAudio می تونید بازش کنید
البطه تبدیلم نکردین باز اگه به jetAudio بشناسینش براتون میخونه
راستی یادم رفت بگم تمام صدا ها 8 کاناله طراحی شده یعنی اگه رو 8 کانال از کنترل پنل تنظیم بشه اگه با jetAudio هم باز کنید بعضی صدا ها از اسپیکرای پشتی یا بقلی میاد پس یادتون باشه اگه تنظیم کنترل پنل رو 8 باشه مثلا در این آهنگ که مال بخش پایانی بازی هست و تو دموی آخر پخش میشه :
D:\Program Files\DEVIL MAYCRY 4\nativePC\sound\bgm\battle\source\bt030.sngw
صدای یه دختره که تیکه کلامای آهنگ میگه از کانالای 3 و 4 میاد و اگه اون اسپیکرا خاموش باشن اون از دست میدید
موفق باشید
ممنون دوست عزیز دلم میخواد زودتر ببینم چی هست این انیم اگر دوستان دیگه هم درمورد این پسوند تصویری اطلاعی دارن لطفا بگن که اگر خوب بود من همینو دانلود کنمنقل قول:
اینام RealMedia Variable Bitrate RMVB هستند در مورد کیفیتشون نمی دونم شرمنده دوست عزیز اگر شد ببینم بهترش هست یا نه.
ممنون از همه
نقل قول:(من فقط نقل قول کردم)نقل قول:
نوشته شده توسط jakeludington.com
How To Play:
کد:http://www.jakeludington.com/dv_hacks/20051210_how_to_play_rmvb_files.html
:11:
Devil May Cry (Anime Complete) HQ MP4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.mypspworld.net/devil-may-cry-anime-complete-hq-mp4-t7721.html
:11:
مرسی دوستان بابت راهنمایی...یه نکته دیگه در مورد موزیک بازی شما میتونید برای اینکه راحتتر کانورت کنید اهنگ رو(مثلا به فرمت محبوب mp3 ) میتونید فایل رو به فرمت ogg هم rename کنید و توسط نرم افزار gom player که بیشتر فرمتها رو پشتیبانی میکنه پخش کنید..توصیه اکید میکنم این نرم افزار کم حجم رو حتما دانلود کنید..:12:
خوب دوستان اینار که همه گفتید در مورد موسیقی ها
حالا کسی میدونه صدای دموها رو چه جوری باید از حالت slow خارج کرد یعنی با سرعت عادی پخش بشند؟
منظورم صداهای این مسیره
X:\Program Files\CAPCOM\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\demo\sour ce
دوستان کسی دمو های بازیو داره ؟ ما که نمیتونیم بازی کنیم حد اقل دموهاشو بزارین تا در این خوشحالی سهیم باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو youtube سرچ کن پیدا میکنی