نقل قول:
فقط دقت کن با توجه به قد و وزن و BMI که داری کالریش زیادی نشه که باید بری دکتر کرمانی.:46:
Printable View
نقل قول:
فقط دقت کن با توجه به قد و وزن و BMI که داری کالریش زیادی نشه که باید بری دکتر کرمانی.:46:
آره . نمیان مطمئنم چون همین الان رفتم.
خانوم معلم من این کارو با پینت کردم. ببینید خوبه. بعد اینکه نمیدونم بلوزشم همون جا میاد؟ نیومده بود و نتونستم درستش کنم. یه عکس دیگه بود اما من نمیدونم چطوری لباسش تغییر میکنه هر چی رنگش کردم فرقی نکرد.
اینم مشق من::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجا نیومد اینجاس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی شما چطوری عکس اینجا میذارید؟ همونجا که میگه آدرس عکس رو بدید؟ من الان گذاشتم اما نشد.
اون يكي عكسه رو مگه من نگفتم نبايد بهش دست بزنيد فقط در مواقع ضروري (همون سياه و سفيده)نقل قول:
بعدشم با پينت لباس غير طبيعي ميشه همون طور كه براي شما شده بود اما بازم براي اولين بارت خيلي خوب بود در ضمن عكساتو هم اينجا آپ كن:
کد:http://www.---------------/
سلام
مگه چی شده؟ این که درسته . راستی من توی اون عکس سیا سفیده که دست نبردم. :)
امروز میخوام فوتو شاپ رو نصب کنم :) که بتونم مثل شما درست کنم
راستی برای مو و چیزای دیگه هم یه چیزایی درست کردم و همچنین برای رنگ بدن و رنگ چشم و اینا.
فرق عکس سیا سفیده با بقیه چیه؟ چیکار میشه روش کرد؟ و در مورد اون چند تا عکس دیگه که با هم میان چیکار کنمشون آخه همشون مثل همن و 2 تا 2 تا با همن. یه سیا سفید و یک رنگی. چه فرقی دارن؟ :)
و اینکه اگه بخوام یه لباس یا مو یا .. رو کوتاه کنم چیکار کنم؟ عکس سیا سفیده رو باید برم؟ میشه کامل بگید. :)
مرسی
نقل قول:نقل قول:اهم اهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من این کار رو میکنم که جواب همه رو بدم که یک وقت بی جواب نمونن که هی بگن پس کی جواب میده:27:
ثانیا این کار رو میکنم تا خودم راحت باشم اگر قرار باشه پست های پشت سر هم بدم خوب معلومه که پستام پاک میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اسکناس چاپ میکنی؟:13:
وایییی بگم پلیس بیاد بگیرتت هویی آقا پخلیسه ویا اینه وگیر هوییییییی!!(اینجا با زبون داهاتی حرف زدم مثل شنبه :11:)
راست میگه:27:نقل قول:
راستی خانم معلم چه اشکالی داره پچم؟:19::19::19::19:
:46::46::46:نقل قول:
مگه من توي درس قبلي توضيح هر كدوم از عكسا رو ندادم ! ولي بازم ميگم سياه و سفيده براي محدوده ي لباسه مثلا ميتوني كوتاه يا بلندش كنيد ولي توي گوش كي ميره! فكر كنم فقط توي گوش ديوار بره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن ساخت مو تقريبا از همه سخت تره ( به جز وسايل) مو فقط با 3D max كوتاه ميشه شما الآن فقط ميتوني رنگش رو عوض كني همين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
toodi , ali_metal_357 با هر دوتونم چرا لباستون كوتاهه در حالي كه توي عكسي كه بهتون داده بودم بلند بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...........!!!
ببخشید دقت نکردم :13:نقل قول:
دوباره درست می کنم :11:
برو درست كن ! شايد امروز درسم دادم آخه بيكارم!:31:نقل قول: