سلام راستي من تونستم شماره هام و كپي كنم سيمم خالي بود سوتي بدي دادم
من كه گوشي رو خريدم2.2 بود و فكتوري انلاك حالا ميخوام بدونم از اول همين روش بوده؟؟؟
2- گوشيم جیلبرک شده يا اينكه اصلا نميخواد جیلبرک بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
سلام راستي من تونستم شماره هام و كپي كنم سيمم خالي بود سوتي بدي دادم
من كه گوشي رو خريدم2.2 بود و فكتوري انلاك حالا ميخوام بدونم از اول همين روش بوده؟؟؟
2- گوشيم جیلبرک شده يا اينكه اصلا نميخواد جیلبرک بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اینا صحت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :
شایعاتی در باره آیفون Four - Core با فیرم ویر 3.0
اینم یه خبر جالب !
ZNbrings word گفته که وقتی این آیفونی که الان تو بازار هست راحت با اجرای بازی ها کنار میاد و با اجراشون مشکلی نداره پس با پردازنده مولتی کر ( multi-core ) که قراره با آیفون فیرم ویر ۳ بیاد دیگه ابر قدرت بازی ها میشه ...
اینطور که MacRumors اشاره کرده Imagination Technology درباره ورژن جدید چیپ های گرافیکی خبر داده :
نقل قول:
The PowerVR SGX543 is the firm’s first multi-core capable GPU technology which scales to, in theory, an unlimited number of cores and offer support for GPGPU acceleration
و tgdaily توضیح داده اپل سرمایه گذار Imagination Technology هست و در حال حاظر از PowerVR GPU در آیفون و آیپاد تاچ استفاده میکنه . اگر چه ممکنه به اون قدرت که ما تو آینده خواهیم دید نباشه .
به گفته Jason D. O’Grady یکی از شایعات جالب که در Macworld expo در سان فرانسیسکو به گوش میرسه در باره iPhone Four-Core هست . وقتی این آیفون که دست ماست قدرت پردازشی به اندازه Sony PSP رو داره پس iPhone four-core میتونه به زیان پورتیبل گیم های بازار باشه . و صورت دیگه داستان راجع به فیرم ویر ۳ میباشد . چیزی که قراره با Quad یا همون Four-Core عرضه بشه .
گوشی که در در تصویر مشاهده میکنید، گوشی است مفهومی از جنس تیتانیوم و شیشه با نام iPhone 4G. برخی از قابلیتهایی که این گوشی با خود به همراه میآورد،عبارتند از:
· صفحه نمایش OLED
· 3G
· GPS
· دوربینی در جلوی گوشی برای کار با قابلیت iChat
· باتری قابل جابجایی
· دوریبین 3.2 مگاپیکسلی
· سیستم ویدئویی
· حافظه 32 گیگابایتی
· ورودی صوتی استاندارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
35 هزار تومن بره نرم افزار ؟؟ عجب ادمای کثافتی پیدا میشن واقعانقل قول:
من تهران نیستم وگر نه همه چی بهت میرسوندم
بچه ها من تازه اپل گرفتم
یه مشکی دارم
وقتی می خوام عکس یا اهنگ بریزم تو گوشی همه عکس و اهنگهای قبلیم پاک میشه
میشه راهنماییم کنید
دوست عزیز مبارک باشه.نقل قول:
اپل به شدت قانون کپی رایت رو رعایت میکنه.
کشکی که نیست شما از رو چند کامپیوتر رو ایفونت اهنگ و عکس بریزی.
ولی کار نشد نداره . اینم راهش:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3459244&postcount=1200
نقل قول:
شایعه س!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این عکس هزار مدل چرخیده.
مرده شور این gsm.ir رو ببرن . بی شعورایه نفهم هیچی سرشون نمیشه.
دوست عزیز قضیه از این قراره این مدل یک کانسپته . یعنی یه نفر دوست داشته اپل یک همچین محصولی تولید کنه و طراحی کنه و تو یه فروم خارجی گذاشته .
بعد یک کلاغ چهل کلاغ شد.
انواع واقسامه امکانات بهش اضافه شد.
یک براش کی برد میذاشت یکی براش دوربینه 5 مگ میذاشت و به اسمایه مختلف از جمله ایفونه 4 جی.
البته اپل محصول جدیدی در راه دارد ولی به هیچ وجه تا معرفی نشه/ نمیشه فهمید و هر کی گفت این (یا هر شکل دیگه ای)گوشی جدیده اپله
" همانا از دروغ گویان است!"
خواهش میکنم. هر سوالی داشتی از ما دریغ نکن.:31::31:نقل قول:
اینجا اپلود کن . بعد کد ردیف سومی رو که داد کپی کن . تو قسمت ورود عکس پیستش کن.
مگه میخوان چی کار کنن.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! !!کد:http://www.freezpic.com/
میتونی با یک چهارم قیمت بیشتر از 10 برابر برنامه بخری و به راحتی نصب کنی.
نصب برنامه رو ایفون انقدری که میگن سخت نیست.
نقل قول:
چه فرقی داره؟؟؟؟؟ حالا روش بوده یا نبوده!!!!!!!!
مگه پلمب نخریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
معلومه که نشده.
جیلبریک یعنی هک کردن گوشی . کاریست بسیار اسان ولی بسیار مفید.
جیل بریک باعث میشه بتونی سیدیا ( یه برنامه س که کلی بازی و تم و برنامه و..... رو از اینترنت برات دانلود و نصب میکنه) بریزی یا نرمافزارهایه کرک شده رو نصب کنی و .....
به تاپیکه انلاک و جیلبریک 2.2 سر بزن. و مواد لازم رو تهیه کن.
مواد لازم برایه تهیه ی ایفون جیلبریک شده:
ایفون یک عدد!!
برنامه یqpwn کویک پاون یک عدد.
کامپیوتر یک عدد.
سیم رابط یک عدد.
فقط کافیه برنامه رو اجرا کنی و ایفون رو به کامپیوتر وصل کنی و فقط چند تا نکست . همین!!!!!!!!!!!!
برنامه خودش برات ایفون رو هک میکنه و سی دیا و اینستالر رو نصب میکنه/
همین.
ببخشید یه سوال تازه کاری دارم !!
این برنامه های آفون بازی هاش کرک شدن دیگه ؟ یعنی میشه رایگان استفاده کرد ؟
بله عزیزم
تماما کرک شدست
نقل قول:
این سایت /سایته بسیار خوب و کاملیه و تقریبا تمامه ipa هایه کرک شده رو با لینک دانلود مستقیم و کاملا سالم داره.
من که هر چی خواستم پیدا کردم توش.
کد:http://alekserviz.com/johnnybravo/iPhone%20Games%20&%20Apps/