ماکلله که داره میره پاریسن ژرمن ...نقل قول:
فصل پیش که همین هافبکا بودن به جز دکو کمتر از سیدول و میکل و ماکلله استفاده می کردن ...
طبق ترکیب چلسی ، چلسی به این تعداد هافبک نیاز داره ...
Printable View
ماکلله که داره میره پاریسن ژرمن ...نقل قول:
فصل پیش که همین هافبکا بودن به جز دکو کمتر از سیدول و میکل و ماکلله استفاده می کردن ...
طبق ترکیب چلسی ، چلسی به این تعداد هافبک نیاز داره ...
فقط خدا کنه بوسینگوا تو دفاع راست جواب بده تا دیگه اسین بدبخت رو نزارن دفاع راست
وقتی اسین تو خط هافبک باشه خیلی عالی بازی می کنه .
فعلا که بهترین خط هافبک رو داریم. دفاعمون هم که نسبتا خوبه . فقط برای مهاجم اگه روبینیو یا ویا یا تورس یکیشون رو بگیرن خط حمله هم عالی میشه
بوسینگوا تو پرتغال خوب بازی کرد ، فکر کنم اینجا هم خوب بازی کنه ...
اسین تو حمله میترکونه...
بازی چلسی-منچستر چه بازی کرد اسین ولی تو دفاع افتضاح بود...
اسکولاری گفته که می خوام شوچنکو رو به روزای اوجش برگردونم ...
باشگاه رئال هم که گفته نمیخوان روبینیو رو بفروشن ...
تورس رو بگیره خیلی توپ میشه ...
آقا پیشنهاد چلسی به کاکا شایعه اس؟
شنیدم 100 میلیون یوروس...
راسته ؟
گالیانی گفته چلسی پیشنهاد داده ولی خود چلسی نه تایید کرده نه تکذیب !نقل قول:
آقا پیشنهاد چلسی به کاکا شایعه اس؟
شنیدم 100 میلیون یوروس...
راسته ؟
الان ویا رو راحت میتونن بگیرن ولی نمیدونم چرا بهش پیشنهادی نمیدن!
سلام دیدم خبر خاصی از نقل وانتقالات نیست گفتم لباس جدید چلسی رو بزارم حال کنید.:27:
ایول ، ولی زیاد فرق نکرده ...
ولی چرا لباس اولیه با بقیه فرق داره ؟!!!
چلسی و آرسنال به آرشاوین پیشنهاد 24 میلیون یورو دادن...
آرشاوین به بارسا که پیشنهاد 19 میلیون یورو داده بود جواب رد داده ...
درسته .. تو شکل اول یه مقدار کم رنگ تر و روشن تر به نظر میاد ولی اصلش همونه که تو شکل های بعدی هستنقل قول:
ولی چرا لباس اولیه با بقیه فرق داره ؟!!!
خبرگزاري فارس: كاپيتان و مدافع تيم چلسي گفت: فكر ميكنم با حضور اسكولاري به عنوان سرمربي بتوانيم در فصل آينده موفق شويم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يورو نيوز، جان تري عنوان كرد: تمام صحبتهاي اسكولاري را در اولين نشست مطبوعاتي شنيدم. خيلي خوشحالي شدم كه با انگيزههاي زياد به چلسي آمده است.
او در مورد وضعيتش گفت: تصور ميكنم در شرايط خوبي از آمادگي پيش از شروع فصل قرار دارم. اميدوارم به كمك اسكولاري بتوانم همچنان در چلسي بمانم.
جان تري در فصل گذشته تلاش زيادي داشت تا به عنوان كاپيتان چلسي تيمش را به قهرماني برساند؛ اما به خصوص در بازي نهايي ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستر يونايتد كه در مسكو انجام گرفت، با هدر دادن ضربه پنالتي، به اين هدف نرسيد.
خبرگزاري فارس: مدير داخلي تيم چلسي انگليس گفت: مايل به حفظ همكاري با فرانك لمپارد هستيم و وي را به تيم ديگري واگذار نخواهيم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از يورو نيوز، پيتر كنيون اظهار داشت: در روزهاي اخير از سوي اينتر ميلان پيشنهاد 8 ميليون پوندي دريافت كرديم؛ اما چلسي اين پيشنهاد را رد كرد.
او ادامه داد: وقتي تغييراتي در نظرات لمپارد ديديم و براي ماندن از خود تمايل نشان داد، به اطلاع ميلاني ها رسانديم كه اين بازيكن را نمي فروشيم.
اين مقام چلسي خاطر نشان ساخت: ميتوانم اطمينان خاطر دهم كه فروخته نخواهد شد. با اين اوصاف، ميخواهيم قراردادش را كه تا پايان فصل آينده است، تمديد كنيم.
اين اظهارات مقام عاليرتبه چلسي در شرايطي عنوان مي شود كه در روزهاي اخير بحث حضور لمپارد در تيم اينترميلان بسيار محتمل به نظر ميرسيد؛ اما با اين اظهارات، به نظر مي آيد اين هافبك تكنيكي پيراهن آبي رنگ چلسي را بر تن خواهد كرد.