به ببین کیه رو نقد:11:
من که خیلی از آقا امین راضیم(مخصوصا در مورد تاپیک سیمز:40: )
خیلی هم ازشون ممنونم که این قدر زحمت میکشن:27:
Printable View
به ببین کیه رو نقد:11:
من که خیلی از آقا امین راضیم(مخصوصا در مورد تاپیک سیمز:40: )
خیلی هم ازشون ممنونم که این قدر زحمت میکشن:27:
سلام
با اینکه تازه واردم و نباید بیام اینورا اما خوب دلم نیومد مدیر انجمن بازی که بیشتر پستامو اونجا میدم رو نقد نکنم.
خوب من طبق عادتی که دارم اول از همه که عضو میشم میرم سر ارسالای قبلیه تاپیکا.قدیما رو که میدیدم فعالیت آقا امین خیلی تو اونورا بیشتر بوده.به شخصه تو این 2 3 ماه فقط 4 5 ارسال از ایشون تو اون قسمت دیدم.بالاخره مدیری که فقط پست پاک کردن و ادیت کردن نیست.یکم اونجا هم فعالیت کنین لطفا دوباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم بد نیست.امین جان چرا فکر میکنی اگه خشک نباشی موفق نمیشی تو کارت؟این یک قانون نانوشته پیسی ورد هست؟خیلی عجیبه حتی کسایی که تو انجمنای دیگه کلی ازشون شوخی دیدم و اینجا مدیر و همکارن شدیدا خشک رفتار میکنن اینجا!!شایدم جز شرایط مدیریته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .من تو فورومای زیادی رفت و آمد دارم اما فقط مدیرای اینجا رو اینجوری دیدم.مثل مدیر مدرسه رفتار میکنن همه.ولی بقیه جاها شوخترین افراد همون مدیرای سایتن.آمار بن شده های اینجا هم نشون میده یجای کار میلنگه!!حتی سم فیشر بعد از اینکه همکار شده از این رو به انرو شده...
البته این نقد دوم برا کل مدیرا بود اما خوب شما هم جزشون بودی.
ببخشید تعریفا رو همه کردن گفتن نقد کنم...
موفق باشی و نارنجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین هنوز دارن نقدت میکنن؟
بابا تموم شد بچه مردم ، یه چیزی هم بذارین ته حسابش بمونه ...
پست بالا کاملا اسپم بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راستش من خیلی کم میام نت اما امین یکی از کسایی بود که من دوست داشتم بیاد در این بوته زار .:27:
از اولین کسایی بود که من وقتی عضو سایت شدم باهاش اشنا شدم .:5:
خیلی ادم سخت کوش دقیقیه و خوب همیشه سعی کرده تا اون جایی که میشه مشکلات بچه ها رو رفع کنه .
و برعکس باقی مدیرا تند تند اخطار نمیده .:21:
در کل بگم من که فکر کنم یکی از بهترینهای سایته:11::10: ضمن اینکه مراتب تشکر و سپاس خودمو برای کمک های ایشون در زمینه های مختلف عرض میکنم.:46:
موفق و کامروا باشید
ببخشید با عجله نوشتم
اوه راستی یادم رفت بگم (البته امین خودش زبان دفاع داره) ولی امین هم صبوره هم منطقیه هم خوش برخورده
و من تا به حال ازش ندیدم که با کسی بد رفتار کنه .
بعضی وقتا هم بهتره که ادم یکم جدی باشه تا اونقدر ابکی:31::46:
البته منظورم این نیست که باقی مدیرا ابکی هستن:27::21:
جدا از شوخی من مدیریت ایشونو (منظورم همون امینه) قبول دارم
ببخشید دوباره که پشت سر هم پست دادم
Amin
يك اسم و 4 حرف
و چقدر انعطاف
amin امين
nima نيما
mina مينا
iman ايمان
mani ماني
nami نامي
imna يه چيزي تو مايههاي خبرگزاري فيلم و موسيقي ايران
inma قسمتي از يه تيمه فكر كنم
mian ميان ، بين
mian ميان. ميان ديگه . ميان . منفيش ميشه نميان. افتاد الان ؟
main يعني اصلي
و ... .
اينجاست كه بايد گفت :
چه جالب
و بعدش :
چه جلب
:31:
قیافت اسپمه:31:نقل قول:
آخ ...نقل قول:
نه داداش من با پست شما نبودم ...
منظورم از پست بالا یعنی همون دوخط بالا که خودم نوشتم.
اصلا هواسم نبود که میشه اینطوری هم برداشت کرد.
ببخشید
چرا ناراحت میشی.شوخی کردم.فکر کردم با من شوخی کردی:10:نقل قول:
میگم چقدر امین زیاده اینجا:31:
Amin البته تا حالا باهاش برخورد نکردم.؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از آویتار انتخاب کردنش و روش امضا گذاشتن پیداست باحاله.؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]