در کل با بازیهای کپی و سیستم مودچیپ شده اصلا نمیشه در هر حال شبکه ای بازی کرد (من امتحان کردم)
یکی از کاربردهای usb هم مثلا تو بازی گرن توریسمو 4 میتونید ماشینتون رو ببرید هر جایی که میخایید عکس بگیرید ازش و بزنید روی فلش.
Printable View
در کل با بازیهای کپی و سیستم مودچیپ شده اصلا نمیشه در هر حال شبکه ای بازی کرد (من امتحان کردم)
یکی از کاربردهای usb هم مثلا تو بازی گرن توریسمو 4 میتونید ماشینتون رو ببرید هر جایی که میخایید عکس بگیرید ازش و بزنید روی فلش.
نمیدونم ... خوب کنسول بالا میاد ... نباید مشکلی داشته باشه ... فقط لنز کار نمیکنه !! :13:نقل قول:
سلام چندتا فروشگاه خوب که قیمت مناسب میدن توی توپخونه معرفی می کنین؟
راستی الان قیمت چنده؟ اصلا ارزش داره ps2 بخرم یا نه؟ اگه ممکنه راهنمایی کنید.
نه ،چون بازي هاي جديد ديگه كمتر مياد براش الان بورس بورسه x boxe ، پولاتو جمع كن xbox بخر .نقل قول:
البته يكم تفاوت قيمت داره حدود 200تومن
ps 2 حدود 120 تومن و x box 300 تا 330 تومنه!
من زیاد اهل بازی نیستم یعنی فقط واسه سرگرم شدن می خوام با این حال بازم ارزش نداره؟ البته نمی خوام زیاد هزینه کنم.
من دو تا بازي خريدم DVD PS2 كه اصل مالزي هستن (God of War 1 & 2). وقتي ميزارم توي دي وي دي رايتر هيچ كدومش رو نميشناسه. وقتي هم ميرم توي دي وي دي توش هيچ فايلي نشون نميده و حجم دي وي دي رو هم صفر نشون ميده. ميخوام ازشون ايميج بگيرم. با الكل امتحان كردم نشد. كسي راهي بلده؟ فكر ميكنم قفل دار هستن.
اصل مالزی یعنی چی ؟ اون هم کپی برادر هیچ فرقی هم با کپی های وطنی نداره . توی یک مدل دیگه از DVD Writer امتحان کن . بعضی از رایتر ها نمیتونند بعضی از DVD ها رو بخونند . من با رایتر TDK نمیتونستن دی وی دی های ال جی رو بخونم ، حتا اونهایی که خودش رایت کرده بود . اگر باز هم نخوند با دی وی دی رام ایمیج بگیر .نقل قول:
با پايونر امتحان كردم حل شد.
به نظرتون دوستان PS2 دسته دوم كه ارديبهشت خريدم و يك باره نرفته تعمير و سالم و بدون هيچ مشكلي هست چقدر ميخرن ؟
اگه فقط براي سرگرم شدن ميخواي و به قديمي بودن و ايناش اهميت نميدي و زياد هم نميخواي خرج كني خيلي چيز باحاليه. بخر حتما ، بازي smack down هم جزو اولين بازي هات بخر كه خيلي بازيه خفنيهنقل قول:
شوكي كه دسته هاش ميده توي اين كشتي كج خيلي بيشتر ميچسبه اونم با undertaker