من به یه بچه ها که داره میره ایتالیا گفتم برام یا 3850 یا 3870 مدا اور شدش رو بخره با برند ایسوز هر وقت به دستم رسید خبر میدم تازه فکر نکنم توی ایران اومده باشه؟نقل قول:
Printable View
من به یه بچه ها که داره میره ایتالیا گفتم برام یا 3850 یا 3870 مدا اور شدش رو بخره با برند ایسوز هر وقت به دستم رسید خبر میدم تازه فکر نکنم توی ایران اومده باشه؟نقل قول:
خوب خریدینقل قول:
معمولیه یا ACS EDITSION?
ممنونم از امیر موسر ولی ایا این کارت گرافیکی که شما معرفی کردید خوب هست وتا مدت ها تو بازار فروش خواهد داشت وایا بیشتر مردم این کرتو میخرن
یا ایا این پایینی بهتره:
Albatron 8500GT DDR3 256MB 105T
سلام.من ميخواستم بپرسم اصولا در مانيتورهاي 19 اينچ مدل معمولي براي بازي بهتر است يا وايد؟
سلام
میخواستم بدونم که Radeon HD 3850 اومده یا نه قیمتش تو ایران چنده؟
Radeon HD 3850 بهتره یا geforc 8800gtx e ?
افزایش دید افقی توی بازی میتونه خیلی مفید تر از دید عمودی باشه. برای همین بازیها به سمت رزولوشن های واید میرن.نقل قول:
Radeon HD 3850 هنوز وارد بازار نشده است.نقل قول:
اصلا Radeon HD 3850 و Geforce 8800 GTX هم قیمت نیستند که با هم مقایسه اشان می کنید.
ممنون میشم راهنماییم کنید در مورد خرید مانیتور اگر بخوام یه 19 اینچ واید بگیرم خوبه ؟ یا 19 اینچ عادی یا 17 اینچ واید؟ بعد شما چه مارکی رو پیشنهاد می کنید ال جی یا سامسونگ
ممنون
به نظر من با این وضعه بازار سامسونگ کیفیته بهتری دارد .... هم تولیدات داخلی هم خارجی .... ولی برای LG فقط تولیدات خارجی اون هم اگر پیدا بشه عالیه ... من سامسونگ رو پیشنهاد میکنم ...
مانیتور های واید هم برای گیم عالین چون محدوده ی دید بیشتری خواهید داشت ولی باید کارت قوی تری هم داشته باشید تا لذت واقعی رو ببرید .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم معمولیه. راستی از کجا میشه فهمید؟ خیلی با هم فرق دارن؟نقل قول:
در ضمن فکر کنم من و شما همشهری باشیم!