اگر پورت لازم داشته باشن حتما حمع آوری میکنند.لابد پورت خالی زیاد دارند شما را جمع آوری نکردند.نقل قول:
Printable View
اگر پورت لازم داشته باشن حتما حمع آوری میکنند.لابد پورت خالی زیاد دارند شما را جمع آوری نکردند.نقل قول:
اتفاقا پشتیبانی به من گفت اگه تو مرکزتون پورت نیاز نداشته باشن اصلا تخلیه نمیکنیم!!!نقل قول:
آهان راستی یادم رفت بگم من آی پی استاتیک هم خریدم حتی پورت و این جور چیزا رو هم که نوشته بود کشوری و استانی و از این چرت و پرت ها کردم همون کشوری خریدمش ولی پینگم از سرورهای خارجی به جای 450 معمولی شد 270 که بازم مزخرفه و به درد نمیخورهنقل قول:
آقا یه ترفند بلدم که خطتتون رو روی 12 مگ میبندن.:n16:
چند روز قبل از اتمام سرویس زنگ میزنید پشتیبانی میگید: میخوام نیتروی نیروزا 12 مگ بخرم ولی توی پنل کاربری اجازه نمیده بهم. بعد پشتیبانی این محدودیت رو بر میداره.
حالا میرید تو پنل کاربری و نیتروی 12 مگ نیروزا رو خرید میکنید. بعد از خرید 5 دقیقه صبر میکنید و دوباره زنگ میزنید پشتیبانی میگید نیتروی نیروزا 12 مگ خریدم ولی خطم هنوز روی 4 مگ هست. پشتیبانی خط رو میزاره روی 12 مگ واستون.
حالا گام مهم اینجاست...:n23: سریع میرید توی پنل کاربری قسمت خرید سرویس و هر سرویسی که خواستید رو خرید میکنید و تمام... خطتتون رو 12 مگ میمونه حتی با Reset شدن نیتروی نیروزا خطتتون روی همون 12 مگ میمونه.
این یه باگ تو های وب هست که شاید خیلی ها متوجه شده باشند ولی اینجا نگفتن.
من خودم الان 2 ماهه حطم رو 12 مگ هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تنها اگر سرویس 8 مگ بخری خط شما تا 12 باز میمونه سرویس های پپائین تر رو اکانتینگ محدود میکنه و باز نیستن
الان من سرویس 1 مگ دارم داداش. هر چی زنگ میزدم بالاتر از 4 مگ نمیبستن تا اینکه این باگ رو پیدا کردم. به هر حال من که دارم استفاده میکنم از این باگ. خواستم اینجا هم بزارم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن.نقل قول:
دقیقا حرف شما هم درسته محدودیت اکانتینگ داره های وب ولی وقتی بخوای نیترو نیروزا بخری باید زنگ بزنی پشتیبانی تا این محدودیت رو بداره. من که تو خط دوم توضیح دادم.
عزیز خط شما تا 12 نمیکشه اما یه راهکار تا یکاری کنی بکشه و snr دانلودت بره بالا و فقط روی هایوب میشه این کاررو کرد اونم اینه که بری تو تنظیمات dsl و annex m رو تیکش رو برداری و تیک annex a روبزاری و تمام حالات annex فعال نباشن اونوقت ببین چه کیفیتی داره.نقل قول:
داداش میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
الان این قسمت مودم من همون جایی هست ک میگی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adsl mode رو بزار adsl 2+نقل قول:
adsl type رو بزار روی گزینه Annex A
داداش رو این حالتی ک گفتی گذاشتم کلا چراغ ADSL میره و دیگه هم روشن نمیشهنقل قول:
حالت اولیه رو گذاستم رو قبلی ولی حالت دوم همون ک گفتی موند ولی ADSL روشن شن
ولی رو ADSL+2 روشن نمیشه