لینکت میپره (چراغ لینک خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه)نقل قول:
با این وضع snr 17 خطت نهایتا تا 6 مگ بکشه اما یه بار مودم را ببر سر خط تست کن snr چقدر میشه شما 6 مگ که شارژ میکنی باید نگاه کنی ببینی دان استریم هم 6 مگ شده یا نه
Printable View
لینکت میپره (چراغ لینک خاموش میشه و دیگه روشن نمیشه)نقل قول:
با این وضع snr 17 خطت نهایتا تا 6 مگ بکشه اما یه بار مودم را ببر سر خط تست کن snr چقدر میشه شما 6 مگ که شارژ میکنی باید نگاه کنی ببینی دان استریم هم 6 مگ شده یا نه
چند وقته به شدت سرعت ها افت پیدا کرده ، ماله شما ها هم همینطوره؟
بعضی وقت ها بعضی سایت ها رو کامل بالا نمیاره ، ماله شما هم اینطوری شده؟
یک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داد :n02: اون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا :n02: مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی :n13:
اینم از تست سرعت سرویس 6 مگ که همین امروز گرفتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطور که تو صفحه ی قبل هم گفتم مرکز مخابراتی ما بالانر از 6 مگ ساپورت نمیکنه!!.. (تو روحش:n02:
کسی نظری نداره؟نقل قول:
سلام شما اجبارا وقتی خطتون روی 8 مگ بسته شده باشه سرعتتون 8 مگ نمی شه چون توی سیستم شرکت سرعتتون کمتر تعریف شده اگر می خواید که سرعت نزدیک به 8 مگ داشته باشید تعرفه های بالاتر مثل 2 مگ یا 6 مگ رو امتحان کنیدنقل قول:
مطمئن هستید که سرعت up اینقدر هست صبانت هیچوقت بیشتر از 1 مگ سرعت up رو نمی بنده شاید Attainable Rate رو می گید
مم با ۲ مگ به این مرحله رسیدم واقعا الان دیگه هیچی ندارم دانلود کنم هرچی بازی بود گرفتم فیلمم که نمیگیرم نرم افزارم که همه چیز دارم نیاز ندارم به اخر رسید دانلودامنقل قول:
واقعا درد بدیهنقل قول:
یک خوبی که سرعت 12 مگ صبانت داشت این بود که دانلود شبانه جذابیتش رو واسم از دست داد :n02: اون موقع ها اگه 1 شب دانلود شبانه نداشتم حالا یا برق می رفت یا دلیلای دیگه فرداش کلی حالم گرفته می شد الان دیگه مهم نیست واقعا :n02: مطمئنا دوستان 12 مگی منظورم رو متوجه می شن چون دیگه چیزی نمی مونه که دانلود کنی :n13:
یک عمر عقده ای شدیم
حالا چیزی نیست دانلود کنیم
بدتر از اون مشکل نگه داشتنشونه
حیف اون همه دیتا :n29:
EXCEPT BLU-RAY! :n02:
سرعت چند گرفتی ؟ اول چقدر سرعت شبانت بود ؟ بعد چه مدت محدود شدی ؟ حالا سرعت شبانت چند شده ؟ :n01:نقل قول:
من که یه هارد 3 ترا خالی دارم ولی یا این روند دانلود 6 ماه دیگه پر میشهنقل قول: