دوستان سلام ، به غیر از شاتل که جدید فیلترینگ را سرویس کرده
کدوم شرکت اینترنتی بدرد بخوری میشناسید که کیفیت خوبی داشته باشه و تو فیلترینگ مهربون باشه؟ =)))))))
Printable View
دوستان سلام ، به غیر از شاتل که جدید فیلترینگ را سرویس کرده
کدوم شرکت اینترنتی بدرد بخوری میشناسید که کیفیت خوبی داشته باشه و تو فیلترینگ مهربون باشه؟ =)))))))
شاتل که از نظر چیلرترینگ عالیه ، پیشگامان و شبدیز و اگه ببینید چی می گید،اکثر نرم افزارا که تو شاتل کار می کنن تو شبدیز کار نمی کنن، حتی تو شبدیز pptp هم بعد از چند ثانیه دیسکانکت می شه ، بدترین شرکت از این نظر فکر کنم پیشگامان و شبدیز باشن.
حذف شدددددددد
در مودم ایسوس SNR Margin رو غیر فعال کنید اونوقت SNR واقعی رو نشون میده. اما خوب خط نا پایدار میشه. SNR رو بزارین روی 1DB ببینید وضعیت خطاها و سرعت چطور میشه.نقل قول:
شاتل از نظر چیلترینگ عالیه؟؟؟:blush:نقل قول:
pptp رو همون چند ثانیه ای که کانکت میشه خداتو شکر کن
رو شاتل همون اصن کانکت نمیشه
همینطور l2tp و any connect
بعضی از سرورای نورد که رو ovp هستن هم کانکت نمیشن udp هاشون
ولی همراه اول خوبه ! هرچی داشتم تست کردم خوب جواب داده
دوستان شاتل سرعت 16مگ رو روی این مقدار میبنده؟ تست کردم نهایت 15.5 مگ دانلود میده. پروفایل بالاتر نداره شاتل مثلا 24مگ با آپلود 2مگ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما 16 مگ گرفتی الان روی 17.5 برات بستن که مثلا سرعت 16 مگ رو کامل بده هیچی شرکتی دیگه همچین کاری رو نمیکنه همشون دقیق روی 16 میبندننقل قول:
الان زنگ بزنی شاتل میگن شما 16 مگ گرفتی بیشتر نمیتونن برا ببندن
ییخشید این سوالو میپرسم ولی شما تو ass مخابرات نیستید احیانا؟فاصلتون چند متره با مرکز؟نقل قول:
البته حرف شما تایید میشه اما پارس آنلاین هم روی 18 بسته بود برام که با 2 مگ دانلود داشتم :biggrin:نقل قول:
احتمال زیاد بدون مشکل 16 مگ ساپورت کنه. البته ANNEX A ست کنین بهتره. بیشتر از 16 مگ شرکت ها ندارن. فقط تو پنل مخابرات دیدم که نمیدونم چیه قضیه اش.نقل قول:
سلام
دوستان باشگاه مشتریان هم برای شما وارد نمیشه ؟ :ohno: