مشکل سراسری هستنقل قول:
به خدا p30 که همیشه چند ثانیه برام باز میشد حالا باید چقدر منتظر بشینم تا یه پیج فروم باز بشه !
افتضاح شده وضع نت کشور ! سرعت پیج باز کردن خارجی از دایال اپ خیلی کمتره خدایی !
Printable View
مشکل سراسری هستنقل قول:
به خدا p30 که همیشه چند ثانیه برام باز میشد حالا باید چقدر منتظر بشینم تا یه پیج فروم باز بشه !
افتضاح شده وضع نت کشور ! سرعت پیج باز کردن خارجی از دایال اپ خیلی کمتره خدایی !
درسته نت کشور مثل اب تهران تو فصل تابستان شده. فشارش کم و زیاد میشه برای سرویس دهنده های مختلف ... یکی کمتر یکی بیشتر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آسیاتک که کلا تست هاش قابل اعتماد نیست. های وب هم اصلا معلوم نیست چی به چیه، اون از تست ساعتی قبل این از تست الان :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا چی شد؟وصل کردن ؟ منم تو تبریزم میخواستم از شاتل برم اگه وصل کردن بگو کدوم منطقه تبریزی و سرعتت و کیفیتت چطوره فداتشم مرسینقل قول:
وصل نشده هنوز... این شاتل میگه فرستادیم واسه جمع اوری ولی 1هفته گذشته خبری نیست فردا اگه قطع کردن 4 شنبه اینا تست میزارم!!نقل قول:
نوشته شده توسط saeed_punisher2013 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت مرسینقل قول:
شدیدا داغونه های وب فقط چراغ مودم روشنه نه سایتی میره نه تو بازی... در صورتیکه با رایتل و ایرانسل همونا باز میکنه. فکر کنم چندهزار کاربر جدید گرفتن تو این چند روز.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه داداش مشکل سراسری هست مال های وب نیست - الان حدود یک هفته هست این جوری شدهنقل قول:
اسیا تک که رسما امروز عصر اطلاعیه داده :
ادامه اختلال در شبکه اینترنت کل کشور...
با توجه به قطعي لينك هاي بين الملل، اختلالات سراسری شبکه اينترنت کشور هم چنان ادامه دارد.
لازم به ذکر است؛ شركت ارتباطات زیرساخت در حال بررسی و پيگيري رفع مشكل مي باشد.
چنانچه زمان مشخصي از رفع اختلال به دست رسد، متعاقبا به شما مشتركين عزيز اطلاع رساني خواهد شد.
از شكيبايي شما كاربران گرامي، سپاسگزاريم.
زنگ زدم پشتیبانی میگم میخوام تخلیه کنم. یارو اصلا بیخیال نمیشه میگه واسه چی؟ آخه شما مشترک قدیمی هستید... میگم گیمرم پینگم نابوده. میگه شما چارت خرید آی پی استاتیکه!!!! اینطوری پینگ 8.8.8.8 زیر 150 میاد...
میگم اگه سرویس رو تمدید نکنم کی تخلیه میشه؟ میگه هیچوقت!!!!
اصلا ول کن ما نیستن اینا. بابا ول کن بریم.......... اه
:n02:نقل قول:
من دو روزه های وب رو تمدید نکردم و دارم با وایمکس ایرانسل و 4G به سر میبرم (های وب هم دو سال داشتم تا همین دو روز پیش) امروز از طرف های وب به موبایلم زنگ زدن دیدم شماره های وب هست برنداشتم:n02:
دو ماه پیش هم حدودا 34 روز تمدید نکردم همچنان خطم رانژه بود:n08: