من الان یه دست گیم رفتم بد نبود باهاش 7/11 شدم 7 تا کیل 11 تا دثت .
والا آیتم بندیشو میشه توضیح بیشتر بدی؟
Printable View
من الان یه دست گیم رفتم بد نبود باهاش 7/11 شدم 7 تا کیل 11 تا دثت .
والا آیتم بندیشو میشه توضیح بیشتر بدی؟
نه بابا رنگار نوبه .
بزار یه KHazix یا Vayne باشه یه Stealth کنن راحتت میزنن رنگار رو مخصوصا Vayne
مسابقات league of legends تیم اول 3200 RP
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور را میدهد باید چیکار کنم؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
تاریخ سیستمت رو به میلادی درست کننقل قول:
درست نشد.:n28::n28:
اگر ویندوز ات 7 اه اینو بخون من تو ویندوز 7 این مشکلو حل کردمنقل قول:
برو تو Controll Panel بعد Clock, Language, and Region بعدش Date And Time بعد اون بالا بزن رو Internet Time توی اونجا هم Internet Time Setting بعد Upldoad Now خودش درست میشه حواست باشه وقتی به اینترنت وصل باشی درست میشه.
وین رنگارو چجوری میخواد بزننه؟رنگار که وای نمیسه جلوش 1v1 کنه میپره سرش دوتا Q وان شات میکنه بلافاصله میمیره.کزیکس هم که نمیزنه چون هم رنگار معمولا تانکی تره هم رنگار اولت کنه کزیکز رو میبینه ولی کزیکز نمیبینهنقل قول:
من الان يه بازی رفتم پشت سر هم dc میشدم امیدوارم نت من ایراد داشته باشه و مشکل برنگشته باشه
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
اگه واین بازش حرفه ای باشه اولین واین بازی که من قبولش دارم Owen تو Spec Live بعضی موقعه ها هستش هر وقت دیدش برو اسپکش 1 به 1 کسی نمی تونه بزندشنقل قول:
کسیم نمی دونسته الان بدونه اولین Adc که هم True Dmg هم Stun هم Bouns Dmg و Stealth داره دیگه چی می خوای از هیروت من نمیدنم :دی
تنها اشکالشم اینه مثل بعضی از هیرو ها مثل Malphit & Hecarim اینا نیست بری وسط همشون منظورم اینه خرکی نیست این اگه روت سریع Focus بکنن میمره باید بزاری اونا اول تمام Abiliti هاشون رو بزنن بعد تو بری تو Team Fight