سلام دوستان
من حدود یکسالی هست که سرویس 128 آسیا دارم و چون دارم جایم را عوض میکنم در نتیجه خط تلفنم هم عوض میشه....
تا به حال از آسیا راضی بودم اما متاسفانه تنها اشکالش اینه که شبانه رایگان نداره... تا بتونم دانلود کنم.!!! البته دانلود من معمولا با آی دی ام بین 60 تا 80 کیلو در ثانیه است !!!
برای همین بین صبانت و شاتل گیر کردم!!! (فکر کنم که این دو سر تر از بقیه باشند از همه نظر!)
صبانت گویا برای شبانه سرعتش 1 مگ میشه (از یکی از دوستانم شنیدم که الان حتی سرویس 128 دانلودش هم خیلی خوبه و گاهی اوقات تا 115 کیلو هم میرسه!!!(روزانه منظورمه!)
شاتل هم که سرویس شبانه اش رایگانه اما برای کسی که سرویس مثلا اکو 128 بگیره با کسی که سرویس اکو 512 بگیره توی شب تا صبح هم فرقی میکنهَ!! همچنین شنیدم که شاتل یه مواقعی هم برای تولد و مناسبتها کادو هم میده(حالا یا حجم و یا مدت!).
لازم بذکره که سرویس 512 شاتل قیمتش در حد 128 صبانته! (البته شاتل مثلا برای سرویس 6 ماه همش 6 گیگ حجم میده و برای هر گیگ هم 9 هزار تومان میگیره!!!)
من برای روزها بیشت برای گشت و گذار در اینترنت مشغولم و میخوام شبها هم یه سری فایل دانلود کنم به نظر شما از کدام شرکت استفاده کنم. با تشکر.