دم منبعش گرم :n10:نقل قول:
من که راحتم، پینگ تو بازی سرور فرانکفورت زیر 150 هست مخابرات خوزستان :n19:
Printable View
دم منبعش گرم :n10:نقل قول:
من که راحتم، پینگ تو بازی سرور فرانکفورت زیر 150 هست مخابرات خوزستان :n19:
هرشب سرعت رو کم و کمتر می کنن !
آسیا تک ! هر روز بدتر از دیروز !
من دبروز چندتا مشتریشونو پروندم .
تو دولت جدید قراره پوست شرکتهای کلاهبردار و شارلاتان مثل آسیاتک رو بکنن :n24: ( منبع کاملا موثق)
خدا کنه:n02: من که چشمم آب نمیخوره:n30:نقل قول:
دوستان سرعت سرویس 512 محدود در روز چقدره ؟
من 1 مگ نامحدود دارم اندازهی 512 هم دانلود نمیکنه!
الان وضعیت آسیاتک بهم ریخته فکر کنم ورشکسته شده که نمیتونه پهنای باند بخره
چون من دیروز زنگ زدم یارو میگفت سرویس 128 رو گرفتی ما تضمین همون سرعت رو میکنیم یعنی همون 16 تا20 بهش گفت حجمی میخوام نه نامحدود گفت میدونم همون حجمی
من سه ماه دارم از سرویس های 1 مگ (یک ماه حجمی و بعد نامحدودبرنزی) استفاده میکنم. کلن هر چندوقت یکبار دچار مشکل میشدم اما 1 روزه حل میشد. ایندفعه یک هفته است که افت کرده. اولش که تماس گرفتم پاسخگوی گویا میگفت کلا مشکل دارن! منم بیخیال شدم. بعد از دو روز خوب نشد دوباره تماس گرفتم، گفتن محدودیت سرعت پیدا کردیم بزودی درست میشه. سه روز بعدش تماس گرفتم مجددا گفتن محدودیت سرعت دارن و معلوم نیست کی درست میشه!
پینگ گرفتم همه بالای 400ms بعلاوه 25 درصد تا 100 درصد لاست! سه بار speed test گرفتم زیر 500k دانلود زیر 120k آپلود! خوب مگه بیمارم که همچین پولی بدم و این سرویس رو بگیرم! خوشبختانه سرویس خود مخابرات رو روی یک خط دیگه دارم که هنوز اکتیو هست، لااقل هرچی پول میدم آش میخورم!
نقل قول:من هم یک هفته هستش سرویس 2 مگ محدودم شده 512 و شب ها 256 واقعی. پول 2 مگ محدود دادم 4 روز بعدش اینطوری شد حداقل اندازه 2 مگ واقعی هم سرعت نمیده 220-250 خوب دزدی از این واضح تر ندیدم. من هم کوچ می کنم.نقل قول:
سرعت شبا داره همین جور که کم می شه سرعت دانلود روز ها هم کمتر می شهنقل قول:
من سرعت دانلودم ام 150 بود آلان شده 110 :n03:
خدا کنه روحانی پدر همشونو در بیاره:n16:
اونا هم میان طبق قانون اجرا میکنن 128 رو 16 میدن قیمت 1 مگ 2 مگ هم مثل شاتل میبن بالا که کسی نگیرن