دست نوشته های امیر قلعه نوعی (52)
شنبه 25 / 08 / 87
نمی گذارم استقلال به حاشیه برود
دوستان ازخبرگزاری ایپنا تماس گرفتند و ودرباره شرایط استقلال سئوال کردند.به این عزیزان هم گفتم که استقلالی که الان می بینیدبا آغاز فصل هیچ تفاوتی نکرده وتنها تفاوتش تغییر نگرش بازیکنان بود که باعث خودباوری آنها شده است.شما ببینید در 10 بازی اول فصل 7.8 پنالتی مسلم رابرای ما نادیده گرفتند وهمین باعث شد بازیکنان روحیه شان را از دست بدهند.کاراصلی کادرفنی درآن مقطع حساس کارروی مسائل روحی وروانی تیم بود که خدارو شکر به نتیجه رسید.ازدید من 4بازی آغاز فصل جزء بهترین بازیهای ما بود.استقلال درآن مسابقات فقط بدشانسی آورد.بازسئوال دیگری مطرح شد درباره تغییرات مدیریتی،من قبلا این موضوعات راتشریح کرده ام .
حاجی فتح الله زاده زحمات زیادی برای استقلال کشیدند.این تیم درواقع نتیجه زحمات اوست که در تعطیلات موفق شد تیم بزرگی با ببندد.من همیشه ممنون زحمات حاجی هستم واورایک مدیر شایسته از خانواده آبی می دانم.آقای واعظی هم از زمان حضورش با تمام وجود درخدمت استقلال بودند و این روند روبه رشد ماحصل زحمات هردو نفر است.از دید من نباید باری تغییرات صورت گرفته دراستقلال معنای خاصی در نظر گرفت واین بی انصافی است که یکی را به دیگری ترجیح دهیم. ما الان تمام فکرو ذکرمان حضورموفقیت امیز در لیگ برتر واسیاست.
درپایان نیم فصل هم قصد داریم تمام جزئیات فنی اتفاقات رامرور کنیم و به دنبال آن ، تیم را درابعاد مختلف به شرایط دلخواهمان برسانیم.
نکته دیگر درباره نیکبخت است.البته من تمایلی به حرف زدن دراین باره ندارم اما معتقدم او بازیکن بزرگ وبا تجربه ای است وبرای عدم حضورش درتیم ملی باید پاسخ قانع کننده ای بیاورد.
پنجشنبه استقلال جوان را دیدم.صحبت های کارشناسان را خواندم،نکات دیگر رانیز مرور کردم. مطمئن باشید نمی گذارم استقلال به حاشیه برود.