شاتل تایم اوت نداشت ؟ اینجا تو ساعات شلوغی 10 تا 20 درصد از هر سرور خارجی تایم اوت خواهی داشت. پینگ من از 8.8.8.8 الان حدود 260 هست. اون پینگ های چند صفحه قبل رو اگر مد نظر دارید فقط برای چند روز بود و دوباره روال عادی شده.نقل قول:
Printable View
شاتل تایم اوت نداشت ؟ اینجا تو ساعات شلوغی 10 تا 20 درصد از هر سرور خارجی تایم اوت خواهی داشت. پینگ من از 8.8.8.8 الان حدود 260 هست. اون پینگ های چند صفحه قبل رو اگر مد نظر دارید فقط برای چند روز بود و دوباره روال عادی شده.نقل قول:
شاتل طرفای شب تایم اوت داشت و پینگ اش بشدت افتضاح میشد!!رسما یه قایل 1mb دانلود می کردی پینگت می رفت بالا500+!!!!باید خودم تجربه کنم تا ببینم وضع های وب تو تبریز چطوریه!!نقل قول:
اینم تست پینگ از شاتل طرفای 9شب!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد از راه اندازی سرویستون همینجا تست بزارنقل قول:
بعد از دقیقا عید 94 الان بهترین پینگ رو دارم میبینم :n02:
فقط خدا کنه همیشگی باشه لااقل شب اینطور بشه روز که کلا میپوکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه شب ساعت 3 به چه دردی میخوره ؟!!! نکنه شما شبها رو تا صبح بیدار میمونی بازی کنی ؟ :n02:نقل قول:
من بیدار میمونم همشم با دوستای اروپاییم روزای معمولی تا 4 5 و شنبه یکشنبه آخر هفته اونا تا 9 صبح بازی میکنیم:n02:نقل قول:
چه بازی ؟ :n09:نقل قول:
world of tanksنقل قول:
چرته این بیا اینجا ثبت نام کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این دوشنبه 300 نفرو اینویت میکنن !
ما دسته جمعی اینجاییم فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تانکی x محصول جدیدشونه :n10: