شما هم مسنجر ندارید؟
Printable View
شما هم مسنجر ندارید؟
باید بگیریم و اعتراض کنیم که سرعت رو درست کنن و مجبورشون کنیم اگه در جا بزنیم اونا هم از خدا می خوان و همون روال قبلی رو در پیش میگیرننقل قول:
این سرویس مشاهده ریزکارکرد چرا انقدر خراب میشه و قابل دسترس نیست در بیشتر وقت ها
معلوم نیست چکار دارن میکنن
من و مکافاتی الان گرفتیم و کمتر از یه هفته دیگه رو به اتمامه کلی هم اعتراض کردیم حتی به خود شرکت اصلی هم زنگ زدم یارو گفت ما قراره حداقل رو تضمین کنیم که کردیم از این بیشتر برامون صرف نداره (که 512 بنده رو بالاتر از 9 کیلوبایت-85 کیلوبیت ببندند) اصلا عین خیالش هم نبود که قانون کیه و... تو این وضعیت این طرح اجرا شدنی نیست باید امیدوار باشیم بلکه با خصوصی شدن و کنار رفتن سازمان یه تحولی داشته باشیم...نقل قول:
من پارس انلاین هستم سرویس 512 قبلا شبی 3 تا 3.8 دان داشتم الان شده 2.2 فکر کنم تا 3 حدودا
خصوصی بشه؟ شما هم نفستون ازجای گرمی بلند میشه ها.نقل قول:
خصوصی بشه میدنش س پ ا ه یک از پکی بدتر هرچی بدبختی داریم از همینهاست :2:
نه دیگه شما نگرفتی چی شد بدن به امثال س پاه که خصوصی نشده مثله پولیه که از جیب چپ رفته به جیب راست... ولی اگه بذارن خصوصی شه درست و حسابی شاید اوضاع بهتر شه...نقل قول:
عجب دل خجسته ای دارید شما ! :31:نقل قول:
دعا کنید وضع از این بدتر نشه !
سلام من مدرک برای بیشتر از 128 ندارم اگه آنلاین 512 تمدید کنم گیر نمیده
دل خجسته من میگه تا هستی دست بالا بگیر تا بدتر نشی هر وقت هم تونستی خدافظ بکن برو اگرچه به گفتن راحته ولی بازم بهتره از هیچی...نقل قول: