درود
کسی طرح یوتانت ثبت نام و دریافت کرده ؟
Printable View
درود
کسی طرح یوتانت ثبت نام و دریافت کرده ؟
یوتا نت و فقط تو محدوده 4 باغ بالا میدن قیمتشم مشخص نیست تو سایت منم پرسیدم کسی اینجا جوابمو ندادنقل قول:
درود و تشکرنقل قول:
خیابان توحید هم جدیدا اضافه شده
ولی من فکر نکنم این طرح اجرایی و عملی باشه به این زودیها
الان منطقه ما هم زده تحت پوشش درحالیکه ما اصلا فیبر نیستیم
هیچی از این طرح مشخص نیست ... مثل بقیه مسائل
اگه به فیبر بودنه که منطقه ما اولین منطقه اصفهانه که کامل زیرساختش فیبر نوریهنقل قول:
شهرک ولی عصر مخابرات استقلال
اما این طرح اینجا نیست
و فکر هم میکنم قیمتش بالای ماهی 100 تومن باشه
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
با این سرعتی که مخابرات میگه ارائه میده، یعنی تا خود مجتمع باید فیبر بکشن یا همون fttb، چون سیم مسی فک نکنم در شرایط ایده آل بیش از بیست و سه چهار مگ جواب بده.نقل قول:
ببینید دوست عزیز من بازی رینبو 6 رو با پینگ متغیر بین 150 تا 200 به صورت نرم و روون بازی میکنم شما چه بازی انجام میدید؟ تو کانتر هم کانتر CS Go از سرور های گیم نیکو ک مال خود مخابراته استفاده کنید خیلی پینگتون اونجا کمه بازی DotA2 هم با پینگ زیر 200 نرم و بدون تاخیر میتونین بازی کنین اما اگه پینگتون خیلی بالاست از کاهش پینگ استفاده کنید ولی از سرویس افزایش سرعت دانلود استفاده نکنین چون هیچ تاثیری روی isp مخابرات نداره برای کسی موثره ک سرعتش از طرف isp محدود شده باشه (چیزی ک تو سایت خودشون هم نوشته) و خب خوش بختانه مخابرات سرعت رو روی محدوده خاصی محدود نکرده مثلا ب من ک طرح حرفه ای دارمگفته از ۲مگ تا ۱۰ ۱۲ مگ و واقعا هم همینه و اون سرویس هم بیش از ۱۲مگ ب من سرعت نمیدهنقل قول:
امیدوارم مفید بوده باشه
یاحق
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
ببینید دوست عزیز من بازی رینبو 6 رو با پینگ متغیر بین 150 تا 200 به صورت نرم و روون بازی میکنم شما چه بازی انجام میدید؟ تو کانتر هم کانتر CS Go از سرور های گیم نیکو ک مال خود مخابراته استفاده کنید خیلی پینگتون اونجا کمه بازی DotA2 هم با پینگ زیر 200 نرم و بدون تاخیر میتونین بازی کنین اما اگه پینگتون خیلی بالاست از کاهش پینگ استفاده کنیدنقل قول:
من بازی های معروف و پر پلیر رو مثال زدم
ولی از سرویس افزایش سرعت دانلود استفاده نکنین چون هیچ تاثیری روی isp مخابرات نداره برای کسی موثره ک سرعتش از طرف isp محدود شده باشه (چیزی ک تو سایت خودشون هم نوشته) و خب خوش بختانه مخابرات سرعت رو روی محدوده خاصی محدود نکرده مثلا ب من ک طرح حرفه ای دارمگفته از ۲مگ تا ۱۰ ۱۲ مگ و واقعا هم همینه و اون سرویس هم بیش از ۱۲مگ ب من سرعت نمیده
امیدوارم مفید بوده باشه
یاحق
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
سلام دوستان یه سوال!
شما هم با آپلود سنتر ترین بیت مشکل دارید یا فقط از منه چون دیشب زدم رو دانلود لینکای دانلود هم همگی مستقیم بود ولی کلا تا 307 مگ بیشتر دانلود نمیکرد یعنی هر کدوم رو دو ساعت و خوردی طولش میداد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان یه سوال!
شما هم با آپلود سنتر ترین بیت مشکل دارید یا فقط از منه چون دیشب زدم رو دانلود لینکای دانلود هم همگی مستقیم بود ولی کلا تا 307 مگ بیشتر دانلود نمیکرد یعنی هر کدوم رو دو ساعت و خوردی طولش میداد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت بود مخابرات هر گيت ١٢٨٠ مگ حساب ميكرد ولي امروز كه حجم خريدم ١٠٢٤ مگ حساب كرد! ارزوني اينترنت تاثيري انگار نداشت براي ما!