سلام
این هم شاهکار امشب مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان چسبونده به 90 .... خیلی با حاله به خدا... :sq_6:
Printable View
سلام
این هم شاهکار امشب مبین نت
ولی الان چسبونده به 90 .... خیلی با حاله به خدا... :sq_6:
اين عكسم واسه اونايي كه فك ميكنن مبين نت براي همه منطقه ها سرعتش داغونه .
توي روز اصلا دانلود نداشتم, اون شب هايي هم كه ميبينيد دانلود نداشتم يا قطع بوده يا نميدونستم چي بزارم دانلود شه, واسه همين گرفتم خوابيدم :31: اون شب هايي هم كه زير دو گيگ هستن به خاطر اينه كه آي پي ها عوض ميشدن وسط كار , منم كه خواب. خلاصه گفتيم يه عكس بزاريم جيگر ملت بسوزه :31:
سلام
دوستان سیگنال من یه چند وقتیه نوسان داره یعنی مثلا 1 دقیقه سیگنال فول میشه ولی مثلا هر 1 دقیقه 10 ثانیه سگنال نصف میشه و rssi میره بالای 80....هر جا هم میزارم بازم نوسان داره....واسه شما هم اینجوری هستش؟؟؟؟؟:sq_3:
اینجا که اصلا سیگنال نداره! از دیروز بعد از ظهر تا الان قطه بوده. الان هم نوسان داره و فقط دو خونه از انتن پره.
یه هفته هم هست سرعت دانلود بالای 40 نمیاد.پشتیبانیشونم باید بخوره تو سرشون. تلفن گویاش نیم ساعت وقتتو میگیره بعد میگه کسی نیست جوابتو بده.
سلامامروز اومدن واسم نصب کنن یارو اومد تست کرد هیچی آنتن نمیداد,باید چکارکنم دوستان؟میشه جایی تقاضا بدیم که دکل بزنن؟من اهوازم,منطقمونم توی پوشش دورونیه!,پس چرا آنتن نمیده؟؟!!!
دوستان لطفا جواب بدید
خیلی امروز حالم گرفته شد:sq_3:
یه هفته مودم رو خوابوندن حالا هم که کارشناس اومده نصب کنه,آنتن نمیده(مودم ایرانسل رو دادم به مبین نت تبدیل کنن)
اگه منظورتون چراغاشه اونا مهم نیستن واسه من همیشه یکیش روشنه
ولی کلا تو اهواز میگن داغونه.شما بببن rssi چنده
در ضمن ببر بده مبین بگو یه جا پیدا کنن که مطمعن شی مودم و تنظیماتش درسته
شما باید قبل از تبدیل مودم، محلتونو با یه مودم مبین نت مشابه تست میکردی. به نقشه ها اعتباری نیست. الان باید کل موقعیت رو دنبال سیگنال بگردی. شاید جایی پیدا کنی که جواب بده. در غیر اینصورت فکر نکنم راه حلی وجود داشته باشه جز مودم بیرونی که کلی خرج داره. البته همونطور که دوستمون گفتن، اطمینان از پیکربندی درست مودم هم ضروریه (با توجه به تبدیلی بودن مودم).نقل قول:
مگه میشه چراغاش مهم نباشه؟!!!!!!!
توی خونه یه خط آنتن میده,توی حیاط خونه2-3تا
مودم رو نذاشتم تبدیل کنه,یه مودم مبین نت باخودش اورده بود که ببینه اینجا آنتن میده یا نه.تبدیل مودم رو امروز میخواست توی خونه انجام بده که من بش گفتم فعلا صبر کن!
چرا آنتن دهیش خوب نیست؟دکل هاشون ضعیفه؟
ایرانسل جایی که من هستم هر5تا خط آنتن پره
میشه تقاضا داد دکل بزنن؟
مودم بیرونی هم میشه,ولی 360تومنه که من نمیخوام انقد هزینه کنم
من فکر کردم شما کلاً سیگنال نداری. پس شاید امیدی باشه. حتی با همون یه دونه خط، به شرطی که کیفیتم داشته باشی. شما پشت پنجره بزار امتحان کن، پنجره ام باز باشه. شیشه سیگنالو ضعیف میکنه.نقل قول:
ضعف سیگنالتم احتمالاً به خاطر بدشانسیه، شاید تو نقطه ی کور هستی.
درخواست دکلو بهش فکر نکن. مگه اینکه ازون ناحیه درخواست های زیادی باشه. برای یک نفر که مسلماً کاری نمیکنن.
مودم بیرونی ام فقط برای کسانی خوبه که چاره ی دیگه ای ندارن. من فک می کنم شما اگر بگردی، میتونی جای مناسبی رو پیدا کنی. اگر کیفیت داشته باشی، با دو چراغ و حتی یک چراغ روشن هم میتونی کار کنی.