سلام دوستان عزیز
کسی از من این سوال رو پرسید :
آیا میشه از یک شرکت که اینترنت داشته باشی (یا مثلا مخابرات) , قبل از اتمام آن تو شرکت دیگری ثبت نام کنی و اون شرکت زودتر اینترنت شرکت قبلی را می تونه قطع کنه ؟
با تشکر.
Printable View
سلام دوستان عزیز
کسی از من این سوال رو پرسید :
آیا میشه از یک شرکت که اینترنت داشته باشی (یا مثلا مخابرات) , قبل از اتمام آن تو شرکت دیگری ثبت نام کنی و اون شرکت زودتر اینترنت شرکت قبلی را می تونه قطع کنه ؟
با تشکر.
به هیچ وجه . شرکت جدید حق قطع شرکت قبلی رو نداره و یا خط کامل تخلیه نشده باشه نمیتونن وصل کنننقل قول:
دقیقا همین طوری هنقل قول:
واسه این ماه 512 نامحدود گرفتم تا ببینم چی میشه
تو خود سایت آسیاتک زده که تا زمانی که بستر مناسب باشه شبانه رایگانه فک کنم همین روزا که شبانه کلا قطع کنن
پشتیبانی هم که روشون زیاد شده میگن همین که هست :n24:
این نامحدود های برنزی و نقره ای و طلایی چه فرقی باهم میکنن ؟؟
نامحدود هاش هم مثل شاتل از این لوس بازی ها ندارن که زیاد دانلود کنی سرعتتو کم کنن ؟؟
من حدود 7-8 ساله شاتل دارم
میخوام عوض کنم .
آسیاتک بگیرم ؟
512 طلایی یا 1024 نقره ای یا 2048 برنزی کدوم بهتره ؟
سرعت دانلود هرکدوم حدودا چنده ؟
بعد پینگش هم خوبه دیگه ؟
مرسی
فکر کنم دفعهی 498 ام هست این سوال پرسیده میشود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرق اینا تو گیگ سرعت بالاترهنقل قول:
یعنی سرعت بیشتر از سرعت درخواستی شما
ظاهرا که آسیاتک از قانون مصرف منصفانه استفاده نمی کنه و محدودیتی در دانلود نداری
پینگ آسیاتک رو می تونید با مرور همین تاپیک و تاپیک سرعت speedtest متوجه بشید
نقل قول:
اتفاقا الان بهترین موقع برای گرفتن این سرویس هست. ضمن اینکه از قدیم هم این سرویس روی همین 1 مگ بسته شده بود و به نوعی تنها سرویسی هست که نوسان نداشته و تکلیف ش از قبل مشخص بوده بر خلاف شبانه های محدود. آسیاتک و کلا هیچ isp دیگه ای 2 مگ نامحدود نداشتن از قدیم و الان هم ندارن. البته یکی دو تا isp سرویس 2 مگ نامحدود ارائه میدن که ماهی بیشتر از 300 هزار تومان هزینه شه !!
مخابرات هم که کلا داغونه. مخابرات زمانیکه که وصل هست پینگ ش خوبه، ولی مسئله ای که داره اینه که در اکثر مواقع قطع ه ! یا اینکه برای مثال به جای 1 مگ، روی 512 هست. 2 مگ نامحدود هم در تهران من ندیدم زیاد ارائه بدن چون تو همین سرویس 1 مگ هم فعلا خیلی مشکل دارن حتی در جاهایی که مرکز مخابراتی خلوت هست. حداقل در تهران که اینطوریه.
الان با 2 مگ نامحدود نقره ای در عرض کمتر از یک روز 22 گیگ هدیه پر سرعت رو دانلود کردم و بعد اومده روی 1 مگ که روزی 10 گیگ دارم دانلود میکنم. در پست های قبلیم توضیح دادم و مقایسه کردم وضعیت سرویس های محدود و نامحدود رو . . .
کجاست اون دوستی که میگفت تا اول ماه اوضاع خوب میشه ؟ :n02:
هر روز پینگ بهتر میشه ولی سرعت بدتر
امروز زنگ زدم یارو میگفت سروی 128 همون 128 بهتون میدم سرعت رو 2 مگ رو هم 2 مگ حجمی ها///نامحدود نه
بزودی همه سرویس های نامحدود برنزی به شدت افت سرعت پیدا می کنه .
منبع معتبر