فکر کنم فحشهای ناموسی زیاد دادن D:
بهشون بر خورده فعلا پنل رو تعطیل کردن
Printable View
فکر کنم فحشهای ناموسی زیاد دادن D:
بهشون بر خورده فعلا پنل رو تعطیل کردن
اره من فک کردم بخاطر تغییر تلفن هاست!!!!!!!!نقل قول:
دیروز زنگ زدم 2020 ی زن گوشی رو برداشت دری بری گفت خیال کرد مردم خرن
افتوبه روش گرفتم کلا کم مونده بود بهم فحش هم بده ولی کم نیاوردم که آخر گفت ایراد از ما هست بخاطر اینکه سرویس زیاد دادیم اینجوری ریده شده اینترنت
فکر کنم بعد تلفن ی بس گریه هم کرده باشه
رو اعصاب بود همش خالی میبست این خط به نام پدرمه بهش گفتم تو همسن بچه منی خخخخخخخخخخخ چرا اینقدر دروغ میگی خخخخخخخخخخخخ ای خدا
دوستان دقت کردن ریدن به پنل مخابرات برین ی دید بزنین
عوض اینکه بیان مشکلا رو درست کنن دارن غالب عوض میکنن
خدایا اینم جا بود مارو انداختی :n29:
اگه چراغ adsl خاموش روشن میشه مشکل از محل اتصال سیم تلفن منزلتونه.توبعضی قسمتها سیم ها به هم وصل شدن.هوای مازندران رطوبتیه سیم زود اکسید میشه.از دم در تا مودم سیم تلفن رو چک کن ،محل اتصال رو پیدا کن ،سیم ها رو ببر دوباره به هم وصل کن .با چسب لنت هم روشو بپوشون.تجربه کردم که بهت میگم :46:نقل قول:
نویزگیر بدتر میکنه استفاده نکن.اگه تلفن خش خش می کنه صد در صد کیفیت سیم تلفنت پایینه
داداش حرفت درست ولی اول این دوستمون بباید از دم در تست کنه یعنی یه روز کامل نتش رو به پریز دم در وصل کنه بعد بره ریز مصرف رو ببین که قطعی داشت یا نه اگه قطعی داشت از مرکز هست که خطش اونجا مشکل داره و باید تعویض تجهیزات بشه.اگه قطعی نداشت باید یه سیم مستقیم از دم در ببره واسه تلفن یه سیم مستقیم بره برای مودم .نقل قول:
دوست عزیز که این مشکل قطعی رو داشتی اگه سیم پریز تلفن و مودم یکیه باید راه حل دوم که سیم مستقیم از دم در ببری برای مودم انجام بدی اگرم نه که باید یه اسپلیتر برای تلفن بزاری تا خش خش تلفن رد بشه و برای مودم و اسپلیتر نزار چون فایده ای نداره.در بعضی موقع ها این اسپلیتر احتیاج میشه
عنوان خبر: اطلاعیه : تغییر نام کاربری شماره: 414 تاریخ: ۱۳۹۳/۴/۱۴ شرح خبر:
مشترک گرامی
به اطلاع می رساند با توجه به تغییر شماره ها، بعد از تمدید سرویس خود جهت اتصال، از کد 11 و شماره جدید به عنوان نام کاربری در تنظیمات مودم خود استفاده نمایید.
جهت راهنمایی در خصوص تنظیمات مودم، با شماره 2020 تماس حاصل فرمایید.
با تشکر
خوب یکی توضیح بده باید چه کنیم
دوستان 1 مگ نا محدود سرعتش چقدره ؟
کدوم سرویس مخابرات به صرفه هستش؟
من الان 1 مگ محدود دارم ولی هر 4 روز 1 گیگ ترافیکم تموم میشه .
نامحدود ۵۱۲ بصرفه هست که سرعت ۵۰ داره، یه مگ خیلی گرون تره ولی سرعتش فک کنم ۸۰ باشه. برای نامحدود پیشنهاد میکنم از فناوا سرویس بگیری. یه مگ ماهی ۴۵ و سرعت حدود ۱۲۰نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk