نگیر عزیز من نگیر !نقل قول:
انصراف بده !
تو شرکت های قدیمی ثبت نام کن ! مثه شاتل و پارس !
Printable View
نگیر عزیز من نگیر !نقل قول:
انصراف بده !
تو شرکت های قدیمی ثبت نام کن ! مثه شاتل و پارس !
احیانا دوستتون یک نام کاربری بهتون نداد که موقع ثبت نام وارد کنید ؟نقل قول:
واقعا داغون ؟ های وب تقریبا نابود ترین سرویس دهنده هست بعد مخابرات. تازه در اینستاگرام فردی نوشته بود که قراره مخابرات یوزرهاش رو به های وب منتقل کنه ! اونوقت دیگه رسما های وب همون مخابرات میشه با همون کیفیت مخابرات !
شرکت های قدیمی ؟!!! شرکت داده گستر عصر نوین که نام تجاریش های وب هست جزو اولین شرکت هایی بوده که مجوز pap گرفته است. (همزمان با این شرکت هایی که نام بردید...)نقل قول:
اصلا شما فرض کن های وب از ما قبل تاریخ شرکت اینترنتی زده!!! وقتی کیفیت خدماتش آشغاله دیگه ارزشی نداره ....نقل قول:
بلهنقل قول:
البته فقط مجوزه رو گرفته بود !
مدیرعامل های وب :نقل قول:
بنابراین از سال 89 تازه خودشون شروع به ارائه اینترنت کردن و ضمنا قبلش هم دولتی بودن ! پس مشخص شد چرا شایعات مبنی بر فرستادن همه یوزرهای مخابرات به های وب مطرحه.نقل قول:
شرکت دادهگستر یا برند تجاری هایوب، اواخر سال 88 در خصوصیسازی فروخته شد و ما خریدیم که البته دو سال طول کشید. یک بار سال 87، یک بار 88 و یک بار هم 89 و نهایتا در خرید، سهام 75 درصدی یکی از شرکتهای تابعه وزارت صنایع را خریدیم. مدل کارکرد دادهگستر تا قبل از سال 89 اینطور بود که همهجا از طریق عاملان یا نمایندگانی که گرفته بود، فعالیت میکرد و در هیچ نقطهای از کشور هیچ پورتی نداشت و این مدل کار کردن با ساختار اصلی پروانه هم متضاد بود. آن موقع هم رگولاتوری خیلی واضح و مشخص نگفته بود که مدلهای مشارکت ميان AccsesProviderها و ارایه دهندگان خدمات مثل ISP و ISDPها به چه شکل میتواند باشد. ما اولین کاری که در سال 89 انجام داديم، بلافاصله در تمام 31 استان کشور مجوز PAP گرفتیم که بتوانیم خودمان مستقیم بفروشیم. بیش از 500 هزار پورت با فریم کانترکت یک و نیم میلیون پورتی خریدیم.
واقعا غیر قابل تحمله میترسم برم یه شاتلی پارس انلایی اونم مثل این باشه
این قسمت حوزه اتصال تو قسمت ثبت نام چیه!؟
حوزه اتصال
پورت (رایگان)
شهری (ماهیانه 30,000ریال)
استانی (ماهیانه 45,000ریال)
کشوری (ماهیانه 60,000ریال)
اگه فقط از روی خط تلفن خودتون میخواین به اینترنت کانکت بشین همون پورت (رایگان) رو انتخاب کنیننقل قول:
--------------------------
کیفیت های وب واقعا افتضاحه ، پیشنهاد نمیکنم بیاین به این شرکت
ممنون که جواب دادین!!نقل قول:
همین 2هفته پیش اسیاتک بودم که قطع وصلی زیاد داشت و پینگش بعد ظهر می رفت بالا جمع اوری کردم رفتم سمت شاتل اونم کمترین پینگش 380 بود دانلود هم می کردی می رفت بالای 1000!! بعد 1هفته موندن تو شاتل و 70تومن ضرر کردن همین چند روز پیش جمع اوری کردم!! پارس انلاین طرف های ما سرویس نمی ده و این اسیاتک هم پورت خالی نداره!!الا من 3هفته است سرگردانم!!حداقل اینو یه 1ماه بگیریم اگه بد بود که هیچ اگه نه اینو ادامه میدم و....
کلا هر سرویس دهنده تو یه شهر خوبه تو یه شهر دیگه افتضاح تا خودت امتحان نکنی نمیشه فهمید که خوبه یا نه!!!الا سرویس شاتل تو مازندارن پینگ اش از 150 بیشتر نمیشه ولی منی که تو تبریزم در بهترین حالت با 8.8.8.8 پینگم 350!!!