یه سوال دیگه واسه دل خودم :
اگه شدیدا دلت گرفته باشه و دلت بخواد با یکی حرف بزنی و چیزایی توی دلت هست که حتما باید به کسی بگی اما هیچ کس رو نداری که حرفت رو بهش بگی چیکار میکنی ؟
Printable View
یه سوال دیگه واسه دل خودم :
اگه شدیدا دلت گرفته باشه و دلت بخواد با یکی حرف بزنی و چیزایی توی دلت هست که حتما باید به کسی بگی اما هیچ کس رو نداری که حرفت رو بهش بگی چیکار میکنی ؟
1-دولت خاتمي. البته به نظر من بهترين شخصيت سياسي ما سردار قاليبافهنقل قول:
2-دكتر علي شريعتي
3-بهرام رادان
4-آيشورا راي
5-عشقم
عليك سلام:11:
عجيب.........نقل قول:
به قلم و كاغذ پناه ببر. وردار و حرف دلتو بنويس. اگه دوست داشتي بعدش پاره كن بنداز دور.......نقل قول:
معجزه ميكنه:11:
در ضمن اواتار زيبايي داري
دوباره سلام
1-ساعت هایی رو که بیرون هستی چیکار می کنی؟
2-چرا از شعر خوشت میاد؟
3-چرا خر اسباب بازی نداشتی؟
4-چرا درس نمی خونی؟ خجالت نمی کشی؟:31:
5-فکر می کنی اتاق من چه شکلیه؟
6-پوستر تو اتاقم هست؟ چه نوع پوستری؟
7-آفیس من ورژنش چنده؟
8-به نظرت من عینکی هستم؟
9-از چه بچه ای خوشت میاد؟ (شیطون، ساکت...)
10-به نظرت من بچه بودم چجوری بودم؟
11-نظرت در مورد اهواز چیه؟
12-مارک مونیتور من چیه؟
13-بچه بودی از کلید خوشت میومد؟
14-دوست داری وقتی سی ساالت شد در چه مقام و جایگاهی باشی؟
15-از جهانگردی خوشت میاد؟
16-اگه یکی از دانشگاه های معروف بهت پیشنهاد بده که بیا توی دانشگاه ما درس بخون هر امکاناتی بخوای بهت میدیم قبول می کنی؟ (واسه همیشه بری)
17-با شنیدن دولت و سیاست یاد چی می افتی؟
18-نظرت راجع به احمدی نژاد؟
19-چرا از دولت خاتمی خوشت میاد؟
20-به نظرت من در آینده چکاره میشم؟
21-از شلوغی خوشت میاد؟
22-وقتی مشکل پیدا می کنی از کی راهنمایی می خوای؟
23-نظرت در مورد آدم باهوش و خرخون چیه؟
24-به نظرت من خرخونم؟
25-فکر می کنی چرا تو اهواز انقدر خاک میاد؟؟؟؟:2:
ممنون:11::11::11::11:
سعيد سلام
اگه اوضاع همينطور ادامه پبدا كنه ميتوني تشكيل خانواده بدي و صاحب خونه و زندگي بشي؟
سلام آقا سعید وقتی ازت پرسیدم مرفه بیدرد؟ و گفتی نداریم برام سوال شد شما با چه سیاستی زندگی میکنی و کلا تو کدوم عصر هستی:)
خلاصه که دیدم بابا فکرت روشن میبینه پس مرفه بی درد داریم کسی که از دنیا بی خبره میگه نداریم شما که باخبری:)
در مورد عشقت خوشحالم که انتخابت خیلی درست بوده
بهترین و بدترین خاطره ی شما از پی سی؟
برای تفریح داخل تهران کجا؟
خارج تهران کجا؟
خارج ایران کجا؟
سخت ترین کلمه؟
زیباترین کلمه؟
زشت ترین کلمه؟
از جمعه به بعد بیام کی و تو صندلی داغ داغش کنم؟:)
1- خيلي وقتها توي كافي نتم. يا دانشگاه. يا تو باجه تلفن دارم با عشقم حرف ميزنم. يا توي سلف دانشگاه يا توي كتابخونه.نقل قول:
2-چون باور پذير تر از حرف معموليه. روان و آهنگينه و تاثير گذاري زيادي روي روحيه ادم داره.
3-كلا زياد عروسك باز نبودم. بيشتر ماشين- خونه سازي- پازل توپ و.... داشتم
4-بايد از ترم بعد حسابي بچسبم به درس
5-نميدونم ولي علاقه مندم ببينم. اگه عكس بگيري بفرستي برام ممنون ميشم
6-قبل از عيد بود ولي چون براي تميز كردن ديوار ها كندمشون ديگه نچسبوندم. بيشتر ورزشي بود. عكس بنيامين هم بود
7-نميدونم فكر كنم 2007
8- نه بعيد ميدونم
9-بانمك. خوشگل. شيرين زبون. نق نقو هم نباشه. تپل هم باشه
10-شيطون-تپل- بامزه و يكم غرغرو. ببخشيدا:31:
11-مردم خونگرم و مهماننواز. سخت كوش و يادگار هاي دفاع مقدس
12-فكر كنم سامسونگ
13-نه زياد
14-موقعيت اجتماعي مناسب. وضعيت مالي متوسط رو به بالا. و در كنار معشوقه
15-به عنوان شغل و حرفه نه ولي به عنوان تفريح ميتونه جالب باشه
16-منظورت خارجه؟ نه
17-ياد جهان سومي بودن
18-لقمه گنده تر از دهنش برداشته. حالا هم توش مونده
19-آزادي بيان و انديشه- درك دولت از اجتماع و مردم و بالاترين سطح رفاه عمومي بعد از جنگ و انقلاب توي دولت ايشون بود. خود كفايي در گندم. توليد خودروي ملي و البته مهم ترين فعاليت هاي هسته اي با كمترين تنش و اختلاف فرا ملي. توسعه روابط بين الملل و طرح گفتگوي تمدن هاي ايشون كه توي دنيا مثل يه توپ صدا كرد
20- گرافيست خوبي ميتوني بشي. نويسنده. طراح صحنه. و مطمئنم اگه خانه دار هم بشي يه خانه دار موفق ميشي. يني مديريت امور خونه رو به نحو احسن انجام ميدي. چون ادم دقيق و نكته سنجي هستي. اهل تنبلي نيستي و مسئوليتي كه به گردنت هستش رو به خوبي انجام ميدي
21-نه زياد
22- در بعضي زمينه ها از معشوقه. در بعضي از زمينه ها از يكي از رفقا و در بيشتر زمينه ها از يكي از اساتيد دانشگاهمون
23-خب اينده شون رو دارند تضمين ميكنند. كسي كه اينا رو مسخره ميكنه مصداق مثال گربه و گوشت هستش.
24-گفتم كه. از اين اصطلاح خوشم نمياد ولي آدم باهوشي هستي
25-چون ادماش خاكي هستند
منم ازت ممنونم:11:
خدا بزرگه بهروز جان. روزي دست خداست. اين مشكلات دير يا زود حل ميشهنقل قول:
سلام.نقل قول:
در مورد اون نخواستم بيشتر توضيح بدم. به قول يه بنده خدايي ادم فقير يه غصه داره. ادم پول دار هزار تا غصه. توي كشور جهان سومي كه تورم و فساد اقتصادي بيداد ميكنه مرفه شايد داشته باشيم ولي بيدرد نه. شايد جماعت پول دار الان نهايتا بتونن خواسته هاي روزمره شون رو تامين كنند. ولي خب سطح توقعات اونها هم بالاتر از بقيه جامعه است. چيزايي كه من و شما بهش عادت كرديم رو اونا نميتونن تحمل كنند. فيلم ترش و شيرين پارسال عيد رضا عطاران رو يادته؟ نمونه بارزي بود كه بدونيم مرفهين هم بيدرد نيستن واقعا
1- بهترينش نشستن ميثم عزيز روي صندلي همچنين رسيدن اين تاپيك به عنوان پربازديد ترين تاپيك متفرقه. خاطره بد هم به اون صورت نداشتم
2-چيتگر- سينما هم زياد ميرم
3-ويلاي دامادمون در لاهيجان
4-هنوز جايي در نظر نگرفتم- ولي از دوبي بدم نمياد
5-خداحافظ
6-دوستت دارم
7-برو گمشو