منم همینطوری هست.... از 4 به بعد خیلی خوب می شه.... از 5 به بعد عالی می شهنقل قول:
کلا بیشتر شهرها همینطوری هستن
Printable View
منم همینطوری هست.... از 4 به بعد خیلی خوب می شه.... از 5 به بعد عالی می شهنقل قول:
کلا بیشتر شهرها همینطوری هستن
سلام
من اینترنت 128 صبانت دارم. از همون اول به سرعت 1مگ دانلود میکردم (نزدیک 6 ساله که از صبانت استفاده میکنم). چند وقت پیش متوجه شدم که سرعت up مودمم روی 8مگ بسته شده. اما من تفاوت سرعتی حس نکردم. آیا ممکنه که خود صبانت داخل سرورهاش محدود کننده دیگه ای گذاشته باشه؟ یا اسنکه کیفیت خط تلفن من برای این سرعت پایینه؟
دقیقا همون حرفی که زدن WANG واسه منم همینجورهنقل قول:
نقل قول:چون تفاوت قیمت آنچنانی بین سرعت 6 و 8 و 12 نیست میصرفه 12 بگیرینقل قول:
تقاوت قیمت اینها برای مدت یکسال اگه بگیری مثلا میشه حدود 13 هزار ینی ماهی هزار تومن که چیزی نیست
بخدا من 1 ماهه دارم همینو می گم مگه گوش می کنه کسی باز می گن 12 نگیرید :n02:نقل قول:
دوستان کسی سایت دانلود مستند مخصوصا HD 1080 نمیشناسه رایگان باشه میخوام مستند های طبیعت و حیوانات و اینجور چیزا دانلود کنم همچنین سایت دانلود فیلم؟؟؟
یه شب خوب سرعت 310
:n02:
سرعت چه لینکی 310 بود.داخلی یا خارجی؟راستی پهنای باندت چند بود دوست عزیز؟:n02:.در ضمن امشب هم مثل شبای دیگه ساعت 2:30 نیمه شب سرعت دانلود لینک تو امضام 400 تا 450 بود و سرعت دانلود لینک از سرور داخلی 1.1 مگابایت.نقل قول:
تا سرعتت بالاست حالشو ببر .......:n10:
شبی چقد میگیگی حالا؟
__________________________________________________ ___
احیانا صبانت نمیخاد 16 17 مگ بده بخدا خط میکشه ها:n09:
از همینجا اعلام امادگی میکنم:n02:
سرعت شبانه شون یکیه؟نقل قول:
چون تفاوت قیمت آنچنانی بین سرعت 6 و 8 و 12 نیست میصرفه 12 بگیری
تقاوت قیمت اینها برای مدت یکسال اگه بگیری مثلا میشه حدود 13 هزار ینی ماهی هزار تومن که چیزی نیست
یا صبا دیوونست ؟!
بره چی باید همچی کاری کنه
یکی مارو بتفهیمونه!:n02::n13:
اصلاً این حرفا نیست. شرکتها موظفن ظرف 1 روز کاری درخواست تخلیه خط مشترک رو به مخابرات اعلام کنن. مخابرات هم حداکثر ظرف 72 ساعت باید خط رو تخلیه کنه. اگه آسیاتک پیگیر نیست، شما یه شکایت از این شرکت تو سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تو این آدرس بکن:نقل قول:
سریع پیگیری میکنن.کد:http://complaint.cra.ir/